Ankara Elmadağ'da kavga ettiği kişiyi otomobil ile ezen şüpheli tutuklandı!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bir şahıs kavga ettiği kişiyi otomobil ile ezmişti. Bunun ardından şahıs polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu tutuklandı.

Ankara Elmadağ'da kavga ettiği kişiyi otomobil ile ezen şüpheli tutuklandı!

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde kavga ettiği kişiyi otomobil ile ezen şüpheli bugün polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda tutuklandı. Şahsın kavga ettiği kişiye otomobil ile çarpmasının ardından olay yerinden uzaklaştığı fakat Ankara Emniyet Müdürlüğü Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yapılan çalışmalar sonucunda da yakalanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

KAVGA ETTİĞİ KİŞİYİ OTOMOBİL İLE EZMİŞTİ!

Yaşanan olay, bugün saat 00.30 sıralarında Elmadağ ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki grup arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kısa süre içerisinde kavganın büyümesinin ardından M.K. aracına binerek, G.K.’ye çarptı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şahsın diğer kişiye çarpmasının ardından çevrede bulunan diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu şüpheli M.K.’yi saat 05.00 sıralarında yakalayarak gözaltına aldı.

Otomobilin çarpmasının ardından yaralı şeklinde kurtulan G.K.’nin ise tedavisi Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi. Bununla birlikte kavga ettiği kişiye otomobil ile çarpan kişinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER