Ekonomi

Ev sahibi olmak artık hayal değil! 15 yıl vade, 1.20 faizli konut kredisi için start verildi! Ev sahibi olmak artık hayal değil! 15 yıl vade, 1.20 faizli konut kredisi için start verildi! İkinci el ve sıfır konutlarda geçerli olması beklenen kampanyada 180 ay vade ile yüzde 1,20’lik faiz oranı üzerinde tartışıldığı belirtildi.
Faiz kararının altında beklenmedik hareketlilik! Haftanın son işlem gününde altın fiyatları ne kadar oldu? Faiz kararının altında beklenmedik hareketlilik! Haftanın son işlem gününde altın fiyatları ne kadar oldu? Altın kurunda hareketli günler devam ediyor. Haftanın son işlem gününde altın çeşitlerinde fiyatlar merak edilirken TCMB'nin faiz kararı sonrası altında beklenmedik bir hareket kaydedildi.
O kişilere 6 yıl erken emeklilik hakkı doğdu! Bu fırsatı değerlendirmeyen pişman oluyor O kişilere 6 yıl erken emeklilik hakkı doğdu! Bu fırsatı değerlendirmeyen pişman oluyor Erken emekli olmak milyonlarca kişinin hayalleri arasında yer alırken bunun nasıl mümkün olacağı ve yolları araştırılıyor.
Ankaralı ev sahipleri bu hataya düşerse yandı! Tam 90 bin TL cezası var sakın yapmayın Ankaralı ev sahipleri bu hataya düşerse yandı! Tam 90 bin TL cezası var sakın yapmayın Ülkemizde konut satışları ve kiralardaki artışlar hız kesmeden devam ediyor. Kira fiyatlarının artması vatandaşların cebini zorlamaya devam ederken Ankara da kira fiyatları en çok yükselen iller arasında yer alırken ev sahiplerine kötü haber verildi.
ÖTV'siz araç için tarih geldi! Caddy, Connect, Doblo, Fiorino fiyat listesi belli oldu ÖTV'siz araç için tarih geldi! Caddy, Connect, Doblo, Fiorino fiyat listesi belli oldu Ticari taşımacılık yapan esnafın kullandığı araçlara yönelik ÖTV muafiyetinin esnaf ve sanatkar camiasını sevindirdiği açıklama Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Palandöken'den gelmişti.
Merkez Bankası faiz kararı kredi kartı üst limitlerinin artmasına neden oldu! Merkez Bankası faiz kararı kredi kartı üst limitlerinin artmasına neden oldu! Bugün Merkez Bankası politika faizini sürpriz bir kararla yüzde 25'e yükseltti. Merkez Bankası'nın bu kararının ardından kredi kartı faizlerinde üst limitler arttı.
Prof. Dr. Özgür Demirtaş tebrik ediyorum diyerek FAİZ kararını değerlendirdi Prof. Dr. Özgür Demirtaş tebrik ediyorum diyerek FAİZ kararını değerlendirdi Türk finans profesörü Özgür Demirtaş, Merkez Bankası'nın Ağustos ayı aldığı faiz kararını değerlendirdi.
TCMB faiz kararı sonrası altın, yükseldi dolar ve euro fiyatları düştü! İşte güncel rakamlar TCMB faiz kararı sonrası altın, yükseldi dolar ve euro fiyatları düştü! İşte güncel rakamlar Piyasaları etkileyecek olan TCMB PPK toplantısının ardından ağustos ayı faiz kararı son dakika açıklandı. Hafize Gaye Erkan'ın açıkladığı faiz kararı sonrasında altın, dolar ve euro fiyatları merak konusu olurken işlem rakamlarını derledik.
Merkez Bankası ağustos ayı faiz kararı belli oldu! TCMB politika faiz oranı açıklandı Merkez Bankası ağustos ayı faiz kararı belli oldu! TCMB politika faiz oranı açıklandı TCMB Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, beklenen ağustos ayı PPK toplantısı faiz kararını açıkladı. Son dakika olarak duyurulan faiz kararı ile piyasaların nasıl şekil alacağı belli oldu.
Ankaralılar Şok Markete uğramadan eve gitmeyin! 26 Ağustos'ta Şok'ta indirim şovu var Ankaralılar Şok Markete uğramadan eve gitmeyin! 26 Ağustos'ta Şok'ta indirim şovu var Zincir marketler indirimleri ile adete birbirleri yarışıyor. Şok Marketler de indirim furyasına katılırken 26 Ağustos tarihine ait aktüel kataloğunu yayımladı. Birbirinden çeşitli ürünler Şok Market raflarında müşterilerini bekliyor olacak.
SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara banka yetkilileri bizzat duyurdu! Hesaplara maaşa ek 9200 TL ödenecek SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara banka yetkilileri bizzat duyurdu! Hesaplara maaşa ek 9200 TL ödenecek Kamu ve özel bankaların maaş müşterileri için promosyon teklifleri devam ediyor. Bu teklifler ağustos ayında yenilenmeye devam ederken Finansbank, SGK 4A 4B 4C ve Bağ-Kur'lular için 9 bin 200 TL'ye varan ek ödeme yapacağını açıkladı.
Altın fiyatları yükselişte! 24 Ağustos gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Altın fiyatları yükselişte! 24 Ağustos gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Altın kurunda hareketli günler devam ediyor. Haftanın yeni işlem gününde altın çeşitlerinde yükseliş sürerken 24 Ağustos tarihi ile güncel gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın gibi çeşitleri fiyatları merak edildi.