Ekonomi

Taksi devrinde müşteri bolluğu bitti! Artık elini kaldıranı değil parmak şıklatanı alıyorlar Taksi devrinde müşteri bolluğu bitti! Artık elini kaldıranı değil parmak şıklatanı alıyorlar Son dönemlerde tartışmaların gündeminde olan taksiciler kendilerini savunarak farklı sorunlara değindi.
Elektrik faturanız bu yüzden fazla geliyor olabilir! Bu hatayı sakın yapmayın Elektrik faturanız bu yüzden fazla geliyor olabilir! Bu hatayı sakın yapmayın Çok fazla elektrik harcamadığınız halde elektrik faturasını hakkettiğinden fazla ödediğinizi düşünüyorsanız bunun olması mümkün.
Memur zammında son çıkış göründü! Milyonların gözü perşembe günü yapılacak toplantıya döndü Memur zammında son çıkış göründü! Milyonların gözü perşembe günü yapılacak toplantıya döndü Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, memur ve memur emeklilerinin maaş zammını belirlemek için 4. kez bir araya gelirken 4. toplantıdan da herhangi bir sonuç çıkmadı.
Gram, çeyrek, ONS altın fiyatları ne kadar? Bugün altın ne kadar? Gram, çeyrek, ONS altın fiyatları ne kadar? Bugün altın ne kadar? Arama motorları üzerinden vatandaşlar ''Bugün altın ne kadar?'' sorusunun yanıtını aratmaya devam ederken altın fiyatlarıyla ilgili araştırmalar hız kazandı.
Ankaralılar trafikte en çok bu hataya düşüyor! O sürücüler 951 TL para cezası ödeyecek Ankaralılar trafikte en çok bu hataya düşüyor! O sürücüler 951 TL para cezası ödeyecek Trafikte yay ve sürücülerin uyması gereken zorunlu kurallar bulunuyor. Pek çok sürücünün düştüğü basit gibi görünen ancak başkalarının hayatını tehlikeye atan durumların önüne geçmek içinde çeşitli yaptırımlar uygulanıyor.
30 Ağustos borsa açık mı, kapalı mı, işlem yapılacak mı? 30 Ağustos borsa açık mı, kapalı mı, işlem yapılacak mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle borsada işlemleri olan yatırımcılar merak ettikleri sorulara yanıt aramaya başladı. Borsanın çarşamba gününe denk gelen işlem gününde açık olup olmadığı merak edildi.
Nakde ihtiyacı olana faizsiz ihtiyaç kredisini Finansbank duyurdu! 10 bin liraya tek kuruş faiz işlemeyecek Nakde ihtiyacı olana faizsiz ihtiyaç kredisini Finansbank duyurdu! 10 bin liraya tek kuruş faiz işlemeyecek TCMB PPK toplantısında faiz artışı kararı alınırken banka kredilerinde de faiz oranları güncellendi. Finansbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası gelirken kredinin faizsiz 10 bin lira fırsatı duyuruldu.
Peugeot yüzde 1,89 Faizli 300.000 TL taşıt kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor! Peugeot yüzde 1,89 Faizli 300.000 TL taşıt kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor! Fransız otomobil üreticisi Peugeot, tüm araç modelleri için geçerli olan özel finansman desteği kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Ebebek halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? Ebebek halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların takibinde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan Ebebek'in talep toplama işlemlerinin ne zaman olduğu, borsada ne zaman işlem göreceği ve kaç lot vereceği merak konusu oldu.
2023 kırtasiye yardımı başvurusu ne zaman başlayacak, başvurular nereden, nasıl yapılır? 2023 kırtasiye yardımı başvurusu ne zaman başlayacak, başvurular nereden, nasıl yapılır? Okulların açılmasına az bir süre kala kırtasiye yardımları ile ilgili detaylar merak edildi. Kırtasiye yardımlarının ne zaman ve nasıl yapılacağının yanı sıra başvurularının zaman başlayacağı da merak konusu oldu.
Fed Başkanı Powell beklenen faiz mesajını verdi! Faizi daha da artırmaya hazırız Fed Başkanı Powell beklenen faiz mesajını verdi! Faizi daha da artırmaya hazırız Tüm dünyada enflasyonlar mücadele devam ediyor. Enflasyonla mücadele kapsamında dünya bankaları da önlemler almaya devam ederken Amerika Merkez Bankası olarak bilinen FED'in faiz mesajı gündem oldu.
Uzmanlar çok net uyardı! Konut kredisi çıkarsa ev fiyatları bir gecede yüzde 30 artar Uzmanlar çok net uyardı! Konut kredisi çıkarsa ev fiyatları bir gecede yüzde 30 artar Ülkemizde konut fiyatlarındaki artışlar gündem olmaya ve vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Konut fiyatlarındaki artışlar vatandaşların ev sahibi olmasını engellerken alınan bazı kararlar da fiyatların iyice artması konusunda endişe yaratıyor.