Ekonomi

Emekli Ankaralılar dikkat! Ek ödeme geldi 5 bin TL hesabınızda Emekli Ankaralılar dikkat! Ek ödeme geldi 5 bin TL hesabınızda Bankalar müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Maaş müşterileri için promosyon teklifleri yenilenmeye devam ederken Denizbank'tan emekli maaşlarına ek 5 bin TL ödeme müjdesi verildi.
18 - 55 yaş arası milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! İlaç gibi gelecek 4471 TL ödeme hesabınızda 18 - 55 yaş arası milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! İlaç gibi gelecek 4471 TL ödeme hesabınızda Ülkemizde milyonlarca vatandaşa maddi destek sağlanıyor. Destek ödemeleri devam ederken bu kez 18 - 55 yaş arası vatandaşlar için 4471 TL'lik ödeme için detaylar duyuruldu.
Araç sahibi Ankaralılar dikkat! O şekilde trafiğe çıkan sürücülere 5204 TL ceza kesilecek Araç sahibi Ankaralılar dikkat! O şekilde trafiğe çıkan sürücülere 5204 TL ceza kesilecek Araç sahiplerinin taşıdığı sorumluluklar bulunuyor. Her aracın belirli periyotlarla muayene edilmesi gerekirken araç sürücülerinin bu süreleri düzenli olarak takip etmesi gerekiyor. Araç muayene tarihini kaçıran kişilere de gecikme zammı uygulanıyor.
Cebinde Halkbank kartı olan tüm aileler dikkat! Okul ödemelerinde 6 taksit kampanyası geldi Cebinde Halkbank kartı olan tüm aileler dikkat! Okul ödemelerinde 6 taksit kampanyası geldi Bankalar eylül ayında kampanyalarını tamamen yeniledi. Eylül ayında bankaların kampanyaları yenilenirken Halkbank, okul harcamalarına özel taksit kampanyası başlattı.
Ziraat Bankası sıfır araç almak isteyenlere 350 bin TL kredi kampanyası sunuyor! Ziraat Bankası sıfır araç almak isteyenlere 350 bin TL kredi kampanyası sunuyor! Ziraat Bankası sıfır araç almak isteyen müşterilerine özel olarak hazırladığı taşıt kredisi kampanyası ile yüzde 3,39 faiz oranıyla 350 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.
Akaryakıta bir zam daha yola çıktı! Ankaralılar gece yarısı fiyatlar değişecek Akaryakıta bir zam daha yola çıktı! Ankaralılar gece yarısı fiyatlar değişecek Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ile birlikte isyan eden araç sürücülerine bir kötü haber daha geldi.
Banka yetkilisi bizzat açıkladı! Çiftçilere finansman kolaylığı sağlanacak Banka yetkilisi bizzat açıkladı! Çiftçilere finansman kolaylığı sağlanacak Ülkemizde çiftçilere verilen destekler hız kesmeden devam ediyor. Çiftçilerin ihtiyaç duyduğu finansman desteğinin Şekerbank tarafından sağlanacağı açıklandı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Öğrencilerine verilecek destek tutarları değişti rakam yükseldi Resmi Gazete'de yayımlandı! Öğrencilerine verilecek destek tutarları değişti rakam yükseldi Resmi Gazete'de çeşitli tebliğ ve Cumhurbaşkanı Kararları yayımlanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Kararlarının yayımlandığı Gazete'de bu kez Özel mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrencilerine verilen desteklerde artışa gidildiği duyuruldu.
Cumhuriyet Bayramı'nda emekliye 5 bin TL ikramiye ödenecek mi? Cumhuriyet Bayramı'nda emekliye 5 bin TL ikramiye ödenecek mi? Yılda iki kez verilen emekli bayram ikramiyeleri hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bununla birlikte Cumhuriyet Bayramı'nda emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceği dillendirildi. Emekliler ise konu hakkında detayları merak ediyor.
Brent petrol varil fiyatı 88,92 dolarla rekor kırdı! Brent petrol varil fiyatı 88,92 dolarla rekor kırdı! Brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan ve Rusya'nın arz kesintilerine ekimde de devam edeceği endişeleriyle 88,92 dolara yükselerek geçen yıl kasım ayından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.
SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara bankadan bizzat duyuruldu! Maaşa ek 8500 TL ödeme yapılacak SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara bankadan bizzat duyuruldu! Maaşa ek 8500 TL ödeme yapılacak Bankaların maaş müşterileri için promosyon teklifleri devam ediyor. Bu teklifler eylül ayında yenilenirken Garanti Bankası, SGK 4A 4B 4C ve Bağ-Kur'lular için8 bin 500 TL'ye varan ek ödeme yapacağını açıkladı.
Okul alışverişi yapacak Ankaralılar dikkat! İş Bankası tam 1000 TL hediye edecek Okul alışverişi yapacak Ankaralılar dikkat! İş Bankası tam 1000 TL hediye edecek Eylül ayı ile birlikte bankaların kampanyaları yenilendi. Kamu ve özel bankalar kampanya yarışını hızlandırırken İş Bankası'ndan okul alışverişi yapacak olan müşterilerine özel kampanya duyurusu geldi.