Ekonomi

Yeni EYT paketi oluşturuldu ! Hangi yaşlara erken emeklilik imzası atıldı ? Yeni EYT paketi oluşturuldu ! Hangi yaşlara erken emeklilik imzası atıldı ? Meclisin açılmasının hemen ardından emeklilerin ve çalışanları sevindiren adımlar atılıyor. emeklilerin yüzünü güldüren gelişmeler Ekim ayının gelmesiyle beraber hemen hayata geçirilmesi planlanıyor.
BDDK kredilerle ilgili yeni düzenleme! Kredi kısıtlamaları kaldırılıyor BDDK kredilerle ilgili yeni düzenleme! Kredi kısıtlamaları kaldırılıyor Döviz pozisyonundan dolayı kredi alamayan şirketler, YP pozisyonunu limitin altına düşürmeyi taahhüt ederse kredi kullanabilecek.
Devlet resmen ev alım fırsatı duyurdu! 973 bin liradan 180 ay vadeli 106 metrekare daire satılacak Devlet resmen ev alım fırsatı duyurdu! 973 bin liradan 180 ay vadeli 106 metrekare daire satılacak TOKİ, fiyatların hayli arttığı dönemde ilaç gibi gelecek ilanlarını duyurmaya devam ediyor. 180 ay vadeli 973 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış fırsatını açıklayan TOKİ, detayları da konut almak isteyenler için açıkladı.
Çocuğu okula giden Ankaralı ailelere devlet desteği geldi! Hesaplara 3510 TL ödeniyor Çocuğu okula giden Ankaralı ailelere devlet desteği geldi! Hesaplara 3510 TL ödeniyor Ülkemizde okulların açılmasına sayılı günler kala devlet destekleri de merak edilmeye başlandı. Okulların açılacak olması ile birlikte hükümet tarafından çocuklu aileler için yeni bir açıklama gelirken destek ödemesinin miktarı da açıklandı.
İkinci el araç alacaklar dikkat! Piyasadaki durgunluğun sebebi belli oldu İkinci el araç alacaklar dikkat! Piyasadaki durgunluğun sebebi belli oldu İkinci el araba piyasası döviz fiyatlarındaki düzenlemelere göre çalkalanmaya devam ediyor. Yaz sezonu ile birlikte hareketlenmeye başlayan ikinci el araç piyasası son 2 ayda bir anda kesildi.
Yakıttan tasarruf ediyorum diyen Ankaralılar çok üzülecek! Akaryakıta kallavi zam bu gece yarısı geliyor Yakıttan tasarruf ediyorum diyen Ankaralılar çok üzülecek! Akaryakıta kallavi zam bu gece yarısı geliyor Ülkemizde en çok akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar gündem oluyor. Akaryakıt zammı pek çok kalemi etkileyerek beraberinde diğer zamları getirirken vatandaşın isyan etmesine neden oluyor. Son olarak açıklanan zammın gece yarısı geçerli olacağı bildirildi.
Ebebek halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot veriyor? Ebebek halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot veriyor? SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların gündeminde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan Ebebek'in halka arz sonuçları ile ilgili detaylar merak edildi.
Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, eylül ayında 12,4 milyon TL ödeme gerçekleştirdi! Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, eylül ayında 12,4 milyon TL ödeme gerçekleştirdi! Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, Eylül 2023'te şehit yakınları ve gazilere toplamda 12,4 milyon TL ödeme gerçekleştirdi.
Enflasyon rakamlarının ardından fiyatlar sil baştan değişti! Araç firmaları fiyatlarını güncelliyor Enflasyon rakamlarının ardından fiyatlar sil baştan değişti! Araç firmaları fiyatlarını güncelliyor Enflasyon rakamları TÜİK tarafından 4 Eylül tarihinde açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından yeni ayla birlikte de araç bayilerinde zam hazırlığı başladı.
7 Eylül A101 aktüel ürünleri belli oldu! 7 Eylül A101 aktüel ürünleri belli oldu! A101, 7 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Haftalık kampanyaları ile birçok ürünü tüketicilere oldukça cazip fiyata sunan A101 aktüel kataloğunda neler var ?
Tütün grubuna okkalı zam geldi tiryakilerin tadı kaçtı! O markaya 5 TL birden zam yapıldı Tütün grubuna okkalı zam geldi tiryakilerin tadı kaçtı! O markaya 5 TL birden zam yapıldı Ülkemizde döviz artışı, asgari ücret, emekli ve memura yapılan zamlarla birlikte pek çok kalemde fiyat artışı yaşandı. Zam haberlerinin birbirini takip ettiği günlerde bir tütün grubuna 5 TL zam yapıldığı öğrenildi.
Bakan Şimşek'ten enflasyon değerlendirmesi! Parasal sıkılaşma ve kredi politikalarında değişim sinyali Bakan Şimşek'ten enflasyon değerlendirmesi! Parasal sıkılaşma ve kredi politikalarında değişim sinyali TÜİK, her ay düzenli olarak enflasyon verilerini yayımlamaya devam ediyor. TÜİK tarafından yayımlanan enflasyon verilerinin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten bir değerlendirme mesajı geldi.