Ekonomi

Ziraat Bankası, ikinci el araç almak isteyenlere 300 bin TL taşıt kredisi fırsatı sunuyor! Ziraat Bankası, ikinci el araç almak isteyenlere 300 bin TL taşıt kredisi fırsatı sunuyor! Ziraat Bankası, ikinci el araç almak isteyen müşterilerine özel olarak hazırlanan taşıt kredisi kampanyası ile 300 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.
SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan yeni emekli maaşı açıklaması SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan yeni emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği ve merakla beklediği emekli maaşlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın açıklamaları merak konusu olurken son gelişmeleri derledik.
Kredi kartı kullanımına düzenleme geliyor! Kredi kartı kullanımına düzenleme geliyor! Orta Vadeli Program'da ekonominin 3 yıllık yol haritası belirlenirken, sıkı para politikaları dalgalı döviz kuru, ve enflasyonla mücadele uygulamasının devam edeceği de programda konuşulan sıcak başlıklar arasında yer aldı.
Halkbank borçları sıfırlayacak ihtiyaç kredisi hazırladı! Günlük 157 TL taksitle 70 bin lira anında hesabınızda Halkbank borçları sıfırlayacak ihtiyaç kredisi hazırladı! Günlük 157 TL taksitle 70 bin lira anında hesabınızda Çeşitli giderleri nedeniyle nakde duyulan ihtiyaç artıyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler bankaların kredi kampanyalarını incelerken Halkbank, maaş müşterilerine 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi paketi hazırladığını açıkladı.
Halkbank nakit ihtiyacı olanlara 50 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor! Halkbank nakit ihtiyacı olanlara 50 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor! Halkbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasıyla destek oluyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Orta Vadeli Plan'ı açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Orta Vadeli Plan'ı açıkladı 2024-2026 yıllarını kapsayan Orta Vadeli Plan, açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Plan hakkında önemli açıklamalarda bulunurken söz konusu toplantının gündem maddeleri merak edildi.
Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? SPK'nın duyurduğu halka arzlar yatırımcıların takibinde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan Gıpta Ofis Kırtasiye'nin talep toplama işlemlerinin ne zaman olduğu, borsada ne zaman işlem göreceği ve kaç lot vereceği merak edildi.
Aile destek ödemeleri eylül ayı ödemeleri ne zaman, kaç TL yapılacak? Aile destek ödemeleri eylül ayı ödemeleri ne zaman, kaç TL yapılacak? Hükümet tarafından alınan karar kapsamında ihtiyaç sahibi olarak belirlenen ailelere nakdi destekler veriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Aile Destek Ödemeleri paketi ile ilgili olarak da detaylar araştırılmaya başlandı.
Milyonlarca sürücü için son tarih verildi! Yapmayanın banka hesaplarına haciz bile konuluyor Milyonlarca sürücü için son tarih verildi! Yapmayanın banka hesaplarına haciz bile konuluyor Ülkemizde araç sahibi olmanın getirdiği yükümlülükleri üstlenmek gerekiyor. Araç sahipleri yılın belirli dönemlerinde vergi ödeme yükümlülüğü taşırken ödemeyi yapmayanlara da çeşitli yaptırımlar uygulanıyor.
6 Eylül Çarşamba gram, çeyrek, cumhuriyet altın, dolar, euro fiyatları kaç TL? 6 Eylül Çarşamba gram, çeyrek, cumhuriyet altın, dolar, euro fiyatları kaç TL? Haftanın yeni işlem gününde piyasalardaki durum merak konusu oldu. Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alırken Dolar ve Euro'nun işlem gördüğü rakamlar merak edildi. Altın fiyatları yönünü yukarı çevirirken rakamları 6 Eylül tarihi ile derledik.
Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman, kimlere, hangi şartlarla verilecek? Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman, kimlere, hangi şartlarla verilecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde açıkladığı faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi hakkında gelişmeler merak ediliyor. 5 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.
Küçük borcunuzu silecek ihtiyaç kredisi Alternatif Bank'tan! Günlük 160 TL taksitle 70 bin TL hesabınızda Küçük borcunuzu silecek ihtiyaç kredisi Alternatif Bank'tan! Günlük 160 TL taksitle 70 bin TL hesabınızda Bankaların kredileri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Nakde olan ihtiyaçlarını gidermek üzere bankaların kredi paketlerine başvuran vatandaşlar kamu ve özel bankalardaki kredi faizlerini araştırırken Alternatif Bank, ihtiyaç kredisi paketini duyurdu.