Ekonomi

Konut ve kira fiyatlarını düşürecek hamleyi Bakan Özhaseki açıkladı! Hazine arazileri imara açılıyor Konut ve kira fiyatlarını düşürecek hamleyi Bakan Özhaseki açıkladı! Hazine arazileri imara açılıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konut ve kira fiyatlarındaki artışa değinerek arzın artırılarak vatandaşın konuta ulaşımını kolaylaştıracak ve fiyatları düşürecek hamleyi son dakika olarak açıkladı.
Eylül 2023 aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak? Eylül 2023 aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak? İhtiyaç sahibi olarak belirlenen ailelere destekler devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Aile Destek Ödemeleri paketi ile ilgili ödeme tarihleri de sorgulanmaya başladı.
11 Eylül Pazartesi gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? 11 Eylül Pazartesi gram, çeyrek, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? Haftanın ilk işlem gününde altın piyasası merak konusu oldu. Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alırken çeşitlerdeki işlem rakamları merak edildi. Altın fiyatları yönünü yukarı çevirirken rakamları 11 Eylül tarihi ile derledik.
Halkbank'tan sıfır araç almak isteyenlere özel 400 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Halkbank'tan sıfır araç almak isteyenlere özel 400 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Halkbank, sıfır araç almak isteyen müşterilerine özel olarak hazırladığı taşıt kredisi kampanyası ile yüzde 2,54 faiz oranıyla 400 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.
Ankara'da 12 kilogram mutfak tüpü 527 TL oldu! Asgari ücretlinin cebi yandı Ankara'da 12 kilogram mutfak tüpü 527 TL oldu! Asgari ücretlinin cebi yandı Türkiye'de zam haberlerinin ardı arkası gelmiyor. Ağustos ayının ilk günlerinde tüp gazlara zam gelirken eylül ayında da ilk zamlar kendini gösterdi. Ankaralılar güncel tüp gaz fiyatlarını merak ederken zamlı listeleri derledik.
Ankaralılar Ziraat Bankası'na uğrayın! Maaşa ek 5 bin TL ödeme resmen duyuruldu Ankaralılar Ziraat Bankası'na uğrayın! Maaşa ek 5 bin TL ödeme resmen duyuruldu Bankalar müşterileri için kampanya hazırlamaya devam ediyor. Kamu bankalarının kampanyaları da yakından takip edilirken Ankaralılar da güncel banka kampanyalarını sorguluyor. Ziraat Bankası maaşa ek 5 bin TL kampanyası başlatırken detayları derledik.
25 yaş altındaki tüm gençler faydalanabiliyor! Devlet hesaplarınıza 3000 TL ödeme yapacak 25 yaş altındaki tüm gençler faydalanabiliyor! Devlet hesaplarınıza 3000 TL ödeme yapacak Türkiye'de pek çok ekonomik destek paketi ile hak sahibi olarak belirlenen kişilere nakit ödeme yapılıyor. Belirlenen şartlara bağlı olarak destek ödemesi yapılırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan bu kez 25 yaş altı gençler için duyuru geldi.
Özel sektör çalışanlarının nakit ihtiyacı çözüldü! Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisini hesaplara tanımladı Özel sektör çalışanlarının nakit ihtiyacı çözüldü! Halkbank 70 bin liralık ihtiyaç kredisini hesaplara tanımladı Çeşitli giderleri nedeniyle nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar bankaların kredilerini araştırmaya devam ediyor. Özel sektör çalışanlarının nakit ihtiyacına son vereceğini açıklayan Halkbank da hesaplara 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı.
Halkbank, nakit ihtiyacı olan kişilere 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor! Halkbank, nakit ihtiyacı olan kişilere 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor! Halkbank, vatandaşlarına ekonomik rahatlık sağlamak amacıyla Eylül kampanyası kapsamında cazip ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.
Ankaralılar Gimsa Marketlerde güncel balık fiyatları belli oldu! Ankaralılar Gimsa Marketlerde güncel balık fiyatları belli oldu! 1 Eylül tarihinde sona eren avlanma yasağının ardından tezgahlarda balıklar görülmeye başlandı. Ankaralılar da marketlerdeki güncel fiyatları merak ederken Gimsa Marketler, güncel fiyat listesini paylaştı.
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, ek zam gelecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, ek zam gelecek mi? Asgari geçim şartlarını yerine getirmek üzere maaşlarında iyileştirme isteyen emeklilerin en zam araştırmaları devam ediyor. Emekliye ek zam konusu gündemden düşmezken toplu sözleşme zam oranlarının belirlenmesiyle emekliler beklentiye girdi.
Ankaralılar dikkat! Migros'ta okula dönüş indirimleri başladı 2 liradan ürün satılacak hemen uğrayın Ankaralılar dikkat! Migros'ta okula dönüş indirimleri başladı 2 liradan ürün satılacak hemen uğrayın Marketler farlı indirimlerini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Zincir marketler okulların açılacak olmasıyla kampanya yarışına girmişken Migros'ta okula dönüş indirimlerini duyurdu. Migros Marketlerin satacağı indirimli okul ürünleri belli oldu.