Ekonomi

TÜİK konut satışlarının Ağustos 2023 verilerini açıkladı! Ankara ikinci sırada yer aldı TÜİK konut satışlarının Ağustos 2023 verilerini açıkladı! Ankara ikinci sırada yer aldı TÜİK tarafından çeşitli sayısal veriler aylık olarak açıklanmaya devam ediyor. TÜİK'in açıkladığı son verilere göre aylık konut satışlarına dair rakamlar ortaya çıktı. Ankara en çok konutun satıldığı iller arasında ikinci sırada yer aldı.
Vatandaşın borcunu silecek ihtiyaç kredisini Denizbank verecek! Aylık 3 bin TL ödeyebilen hemen başvuracak Vatandaşın borcunu silecek ihtiyaç kredisini Denizbank verecek! Aylık 3 bin TL ödeyebilen hemen başvuracak TCMB enflasyonla mücadelede faiz artışına devam ediyor. Bankalarda kredi faizleri güncellenirken Denizbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Kampanyasının detaylarını açıklayan Denizbank, 70 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu.
Ziraat Bankası'ndan ikinci el araç almak isteyenlere 250 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Ziraat Bankası'ndan ikinci el araç almak isteyenlere 250 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Ziraat Bankası ikinci el araç almak isteyen müşterilerine özel olarak hazırladığı taşıt kredisi kampanyası ile yüzde 2,65 faiz oranıyla 250 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.
Eylül 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Eylül 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Eylül 2023 tarihi ile yapılacak olan TCMB toplantısının tarihi merak ediliyor. Yapılacak toplantının ardından açıklanacak faiz kararı beklenirken piyasaları etkileyecek olan kararın ne zaman, saat kaçta açıklanacağı şimdiden araştırılmaya başlandı.
Eylül 2023 FED toplantısı yapılacak mı, ne zaman, faiz kararı ne zaman açıklanacak? Eylül 2023 FED toplantısı yapılacak mı, ne zaman, faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED'in aldığı faiz kararı ile küresel piyasalar şekil almaya devam ediyor. Yatırımcılar eylül ayında yapılacak toplantının tarihlerini sorguluyor. Alınacak faiz kararı merak konusu olurken FED'in Eylül 2023 toplantı tarihi belli oldu.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kur Korumalı Mevduat'taki zorunlu karşılık oranları değişti Resmi Gazete'de yayımlandı! Kur Korumalı Mevduat'taki zorunlu karşılık oranları değişti Resmi Gazete ile Cumhurbaşkanı kararları, tebliğler ve yönetmelikler yayımlanarak kamuoyu ile paylaşılıyor. Bu çerçevede 14 Eylül tarihi ile yayımlanan tebliğ ile KKM'deki orunlu karşılık oranlarında değişiklik yapıldığı öğrenildi.
Kararı Cumhurbaşkanı onayladı Resmi Gazete'de yayımlandı! Kara kışta kimse para vermeyecek Kararı Cumhurbaşkanı onayladı Resmi Gazete'de yayımlandı! Kara kışta kimse para vermeyecek Hükümet kanadında çeşitli destek ödemeleri için programlar geliştiriliyor. Destekler belirli şartlara göre vatandaşa ulaştırılıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile yeni destek programı açıklandı.
Emekli maaşlarına ek zam açıklaması, 2024 yılı Ocak ayı emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ek zam açıklaması, 2024 yılı Ocak ayı emekli maaşı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, 1 Ekim'de meclisin açılması ile beraber çalışmalara başlanacak yeni düzenlemelerde emekli maaşları da yer alıyor.
6 - 15 yaş arası çocuğu olan annelere devlet desteği! Ankaralılar sizde başvurun 3510 TL alın 6 - 15 yaş arası çocuğu olan annelere devlet desteği! Ankaralılar sizde başvurun 3510 TL alın Türkiye'de yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte devlet destekleri araştırma konusu oldu. Okul masraflarının bütçeleri zorladığı dönemde devlet destekleri de duyurulmaya başlandı.
Kredi çekecek Ankaralılara kötü haber! Son dakika açıklandı artık hayal olacak Kredi çekecek Ankaralılara kötü haber! Son dakika açıklandı artık hayal olacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomik gelişmelere yönelik açıklamalarda bulundu.
CEPTETEB, nakit ihtiyacı olanlara 36 ay vadeli 70 bin TL ihtiyaç kredisi verecek! CEPTETEB, nakit ihtiyacı olanlara 36 ay vadeli 70 bin TL ihtiyaç kredisi verecek! CEPTETEB, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasıyla destek oluyor.
Çay tiryakilerinin tadı kaçtı! 4 ayda rekor kaydedildi yüzde 100 zamlı alınacak Çay tiryakilerinin tadı kaçtı! 4 ayda rekor kaydedildi yüzde 100 zamlı alınacak Son yapılan seçimlerden sonra artan maliyet fiyatlarıyla zam haberleri artmaya başladı. Gıdadan kozmetiğe, elektronik aletlerden ev, araba fiyatlarına kadar zam haberleri gündemden inmiyor.