Ekonomi

Araç sürücüleri görünmez zannedilen bu hataya düşüyor! Ankara'da cezası kesildi 4063 TL ödenecek Araç sürücüleri görünmez zannedilen bu hataya düşüyor! Ankara'da cezası kesildi 4063 TL ödenecek Ülkemizde trafiğin doğru ve düzenli ilerlemesi için kurallar hazırlanıyor. Hazırlanan kurallar sürücülere ehliyet kurslarında detaylı olarak öğretilirken uyulması zorunluluğu da bulunuyor. Kurallara uymayanlara ceza kesilirken 4063 TL'lik ceza açıklandı.
QNB Finansbank'tan acil nakit ihtiyacı olan kişilere 36 ay vadeli 40 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı! QNB Finansbank'tan acil nakit ihtiyacı olan kişilere 36 ay vadeli 40 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı! QNB Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan kişilere 40 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatıyla destek oluyor.
Para parayı mıknatıs gibi çekecek bankaya TL yatıranlar köşeyi dönecek! Para parayı mıknatıs gibi çekecek bankaya TL yatıranlar köşeyi dönecek! Nakit parasının durduğu yerde değer kazanmasını isteyenler bankaların vadeli mevduat hesaplarına verdikleri faiz oranlarını araştırıyor. Eylül ayında en yüksek vadeli mevduat hesabı faizi veren üç banka da adeta birbiri ile yarışıyor.
İnşaat sektöründe yeni düzenleme ! 1 Ocak 2024 uygulanmaya başlanacak İnşaat sektöründe yeni düzenleme ! 1 Ocak 2024 uygulanmaya başlanacak Tüm ülkeyi yasa boğan 6 Şubat depremlerinden sonra binaların sağlamlığı ve kullanılan malzemeler gündemden hiç inmedi. Depremden sonra ortaya çıkan demirler vatandaşlarda şüpheye yol açtı.
KKM’nin ardından TCMB'den TL için yeni hamle! Bu kez altın hesabı bulunanlar için karar çıktı KKM’nin ardından TCMB'den TL için yeni hamle! Bu kez altın hesabı bulunanlar için karar çıktı Resmi Gazete'de çeşitli tebliğ, atama, yönetmelik ve yönetmelik değişiklikleri yayımlanmaya devam ediyor. Bu çerçevede 18 Eylül tarihi ile TCMB tarafından TL için yayımlanan karar dikkati çekti.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Merkez Bankası TL'ye dönüş tebliğinde değişikliğe gitti Resmi Gazete'de yayımlandı! Merkez Bankası TL'ye dönüş tebliğinde değişikliğe gitti Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararları, tebliğler, atamalar, yönetmelikler ve yönetmelik değişiklikleri yayımlanarak kamuoyuna duyuruluyor. Bu çerçevede 18 Eylül tarihi ile TCMB tarafından yayımlanan TL'ye dönüş tebliğindeki değişiklik dikkati çekti.
Aracında bunu yapanlardan milyonlarca Ankaralı rahatsızdı! Cezası açıklandı o kişiler 436 TL ödeyecek Aracında bunu yapanlardan milyonlarca Ankaralı rahatsızdı! Cezası açıklandı o kişiler 436 TL ödeyecek Ülkemizde araç sahiplerinin uyması gereken zorunlu kurallar bulunuyor. Bu kurallara uyulmadığı zaman çeşitli cezalarla karşı karşıya kalınıyor. Mahalle aralarında araç sürenlerin bazı hareketleri vatandaşı rahatsız ederken yeni ceza açıklandı.
Halkbank'tan sıfır otomobil hayali kuranlara 400 bin TL'lik özel taşıt kredisi fırsatı! Halkbank'tan sıfır otomobil hayali kuranlara 400 bin TL'lik özel taşıt kredisi fırsatı! Otomobil sahibi olma hayali kuranlar için Halkbank, cazip bir taşıt kredisi kampanyası sunuyor. Türkiye'de otomobil sahibi olmanın maliyeti her geçen gün artarken, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi imkanları bu hayali gerçeğe dönüştürmeyi kolaylaştırıyor.
Hatsan Gemi halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Hatsan Gemi halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? SPK'nın açıkladığı halka arzlar takip edilmeye devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Hatsan Gemi'nin talep toplama işlemlerinin ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edildi.
Kuveyt Türk, nakit ihtiyacı olanlara 80 bin TL ihtiyaç finansman desteği sağlıyor! Kuveyt Türk, nakit ihtiyacı olanlara 80 bin TL ihtiyaç finansman desteği sağlıyor! Kuveyt Türk, yaz dönemi bitmeden seyahat hayali kuran ve nakit ihtiyacı olan kişilere 80 bin TL ihtiyaç finansman desteği ile destek oluyor.
2024 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 2024 yılında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, 5 bin TL ikramiye verilecek mi? Ülke gündeminde son dönemde emekli maaş zammı ve ikramiyesi yer alıyor. En düşük emekli maaşının 10 bin emekli ikramiyesinin de 5 bin lira olacağının söylenmesi ile birlikte vatandaşlar da araştırmalarına başladı.
Konut ve otomobil almak hayal olabilir! Oranlar öyle bir değişti ki alabilen şanslıyım diyecek Konut ve otomobil almak hayal olabilir! Oranlar öyle bir değişti ki alabilen şanslıyım diyecek Ülkemizde konut ve otomobil satışlarındaki fiyatlar hayli arttı. Artan fiyatlar vatandaşın ev ve otomobile ulaşmasını zorlaştırırken kredi faizlerindeki oranlarının da değişmesiyle beraber uzmanlardan da uyarılar peş peşe geldi