Ekonomi

Yumurta fiyatlarında bir yılda rekor zam! İki yumurta kırıp yemek hayal oluyor Yumurta fiyatlarında bir yılda rekor zam! İki yumurta kırıp yemek hayal oluyor Son zamanlarda artan maliyet fiyatları nedeniyle zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak da zamlar yumurtayı vurdu.
TZOB Başkanı açıkladı! Zeytinyağı fiyat farkı üreticide 168 TL, marketlerde 900 TL TZOB Başkanı açıkladı! Zeytinyağı fiyat farkı üreticide 168 TL, marketlerde 900 TL Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, zeytinyağı fiyatlarının üreticide 168 TL, marketlerde ise 900 TL olduğunu belirtti. Bayraktar internet üzerinden satılan zeytinyağı ürünlerinin sağlığı tehdit edebileceğine dikkat çekti.
QNB Finansbank'tan acil nakit ihtiyacı olan kişilere 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası! QNB Finansbank'tan acil nakit ihtiyacı olan kişilere 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası! QNB Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan kişilere 36 ay vade fırsatıyla 50 bin TL ihtiyaç kredisi ile destek oluyor.
Merkez Bankası kararıyla kredi kartı faizleri yükseliyor! Merkez Bankası kararıyla kredi kartı faizleri yükseliyor! Merkez Bankası'nın son toplantısında alınan kararla politika faiz oranı yüzde 30'a çıkarıldı. Bu kararın ardından kredi kartı faizlerinde değişiklikler yaşanması bekleniyor.
Akbank hesaplara 10 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! Neredeyse asgari ücretin yarısını ödeyen ihtiyacını giderecek Akbank hesaplara 10 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! Neredeyse asgari ücretin yarısını ödeyen ihtiyacını giderecek Ülkemizde enflasyon artışı nedeniyle nakde olan ihtiyaç da artıyor. Birbirinden farklı giderleri için nakit ihtiyaçlarını banka kredileri ile giderecek olan vatandaşlara da Akbank'tan ihtiyaç kredisi kampanyası geldi.
Ankaralılar artık bilmiyordum demeyecek! Kredi kartı kullananlara geçmişe dönük o ödeme iade edilecek Ankaralılar artık bilmiyordum demeyecek! Kredi kartı kullananlara geçmişe dönük o ödeme iade edilecek Ülkemizde pek çok vatandaş bankaların kredi kartlarını alarak harcamalarını bunun üzerinden yapıyor. Hem nakit kullanımını azaltmak hem de harcamalarını taksit ödemek isteyenlerin kullandığı kredi kartında yeni bir gelişme yaşandı.
TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor! TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin müjdesini verdiği Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut ve iş yeri alanları için yüzde 25 indirim kampanyasını başlattı.
Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı! 3 bin 145 lira taksitle 50 bin TL anında cebinizde Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı! 3 bin 145 lira taksitle 50 bin TL anında cebinizde TCMB PPK toplantısı ile faiz artışı kararı alınırken banka kredilerinde oranlar merak edildi. Yapı Kredi tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile 50 bin TL'ni 3 ay erteleme fırsatı ile verileceği bildirildi.
Merkez Bankası'nın kararını Özgür Demirtaş değerlendirdi! Lütfen bu hataya düşmeyin Merkez Bankası'nın kararını Özgür Demirtaş değerlendirdi! Lütfen bu hataya düşmeyin Milyonlarca kişinin beklediği Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Eylül ayı toplantısını yapan Para Puan Politikası (PPK), politika faizini 5 puan artışla yüzde 30'a çıkardı.
Merkez Bankası faizi artırdı! İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde yeni dönem başladı Merkez Bankası faizi artırdı! İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde yeni dönem başladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Eylül 2023 politika faizi kararını açıkladı. Politika faizinin yükselmesi ile birlikte vatandaşlar banka kredilerinin durumdan nasıl etkileneceğini araştırmaya başladı.
TCMB faiz kararı sonrası piyasalar alev aldı! İşte dolar, euro ve altında güncel rakamlar TCMB faiz kararı sonrası piyasalar alev aldı! İşte dolar, euro ve altında güncel rakamlar Piyasaları etkileyecek olan TCMB PPK toplantısının ardından Eylül 2023 faiz kararı son dakika açıklandı. TCMB başkanı Hafize Gaye Erkan'ın açıkladığı faiz kararı sonrasında altın, dolar ve euro fiyatları merak konusu olurken güncel rakamları derledik.
Merkez Bankası eylül ayı faiz kararı belli oldu! TCMB politika faiz oranı SON DAKİKA açıklandı Merkez Bankası eylül ayı faiz kararı belli oldu! TCMB politika faiz oranı SON DAKİKA açıklandı TCMB, beklenen eylül ayı PPK toplantısı faiz kararını açıkladı. Son dakika olarak duyurulan faiz kararı ile piyasaların nasıl şekil alacağı belli oldu. Vatandaşlar TCMB'nin faiz kararını merak ederken detayları derledik.