Ekonomi

Ankara'da yalnızca 2 istasyonda geçerli olacak! Kahve severler hemen uğrayın yüzde 70 indirimin tadını çıkarın Ankara'da yalnızca 2 istasyonda geçerli olacak! Kahve severler hemen uğrayın yüzde 70 indirimin tadını çıkarın Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar kampanya takiplerini sürdürüyor. Aytemiz, Dünya Kahve Günü'ne özel bir kampanyasını duyururken müşterilerine yüzde 70'e varan indirim sağlayacağını bildirdi.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Aile ve Gençlik Bankası hakkında açıklama Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Aile ve Gençlik Bankası hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Ekonomi Koordinasyon Kurulu, 28 Eylül tarihinde toplandı. Toplantıya katılan ekonomi kurmayları ile yapılan görüşme sona ererken beklenen açıklama geldi.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında toplandı Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında toplandı Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında 28 Eylül tarihinde toplandı. Toplantıya önemli isimler katıldı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Resmi Gazete'de duyurdu! Faizde 500 baz puanlık artış Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Resmi Gazete'de duyurdu! Faizde 500 baz puanlık artış Resmi Gazete aracılığı ile pek çok ekonomik karar kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de çeşitli kararlar yayımlanmaya devam ederken 28 Eylül tarihi ile TCMB tarafından faiz ile ilgili yayımlanan karar dikkati çekti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda emeklilere 5 bin TL ikramiye ödenecek mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda emeklilere 5 bin TL ikramiye ödenecek mi? Ülkemizde birkaç yıldır emeklilere dini bayramlarda ikramiye ödemesi yapılıyor. Verilen ikramiyeler ekonomik sıkıntı çeken emekliler için can suyu olurken Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceği iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvurularında yaş sınırı nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvurularında yaş sınırı nedir? Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim döneminde vadettiği faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL evlilik kredisi ile ilgili beklenen açıklama yapıldı. Kabine Toplantısının ardından evlilik kredisinin detayları merak konusu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları duyurdu! Üniversite öğrencilerinin vergisiz alabileceği cep telefonları açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları duyurdu! Üniversite öğrencilerinin vergisiz alabileceği cep telefonları açıklandı Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde seçim vaadi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan vergisiz cep telefonu alımı ile ilgili olarak açıklama geldi. Kabine Toplantısının ardından detaylar açıklanırken alınabilecek cep telefonları belli oldu.
18 yaş üzeri tüm Ankaralı gençleri ilgilendiriyor! 5500 TL değerinde devlet desteği geldi şartları hemen öğrenin 18 yaş üzeri tüm Ankaralı gençleri ilgilendiriyor! 5500 TL değerinde devlet desteği geldi şartları hemen öğrenin Ülkemizde gençler için pek çok yardım programı geliştiriliyor. Özellikle üniversite öğrencileri için verilen destekler gündem olmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile 5 bin 500 liralık destek müjdesi geldi.
Arsası ve tarlası olan Ankaralılar köşeyi dönecek! Uzman isim açıkladı 4 kata kadar kazanç sağlıyor Arsası ve tarlası olan Ankaralılar köşeyi dönecek! Uzman isim açıkladı 4 kata kadar kazanç sağlıyor Ülkemizde hayli artan taşınmaz fiyatları nedeniyle vatandaşların da alım gücü düştü. Arsa ve tarla fiyatları da yükseliş grafiğini sürdürürken uzman isimden yatırımı olanları sevindirecek açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! ÖTV'siz cep telefonu ve bilgisayar alımını hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! ÖTV'siz cep telefonu ve bilgisayar alımını hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamalarına yer verdi.
Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! 6 - 18 yaş arası çocuğu olan annelere 3 bin 510 TL ödeme yapılacak Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! 6 - 18 yaş arası çocuğu olan annelere 3 bin 510 TL ödeme yapılacak Ülkemizde okulların açılmasıyla beraber devlet destekler duyurulmaya başlandı. Okul masraflarının dar gelirli aileler için bir sorun oluşturmaması için geliştirilen devlet destekli yardım programları kapsamında çocuğu okula giden annelere ödeme yapılacak.
Akbank'dan ikinci el araç almak isteyenlere 48 ay vadeli 150 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Akbank'dan ikinci el araç almak isteyenlere 48 ay vadeli 150 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Akbank, ikinci el araç almak isteyen müşterilerine özel olarak hazırladığı taşıt kredisi kampanyası ile diğer bankalara kıyasla düşük faiz oranıyla 150 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor.