Ekonomi

SGK açıkladı: Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? SGK açıkladı: Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli maaş farklarının hesaplara geçeceği tarihe ilişkin araştırmalar devam ederken SGK'dan son dakika açıklaması geldi. SGK, emekli maaş farklarının hesaba geçeceği tarihe ilişkin açıklama yaparken hak sahipleri de bu tarihi sorgulamaya başladı.
Botaş konutlarda doğalgaza yüzde 38 zam yapıldığını açıkladı! Doğalgaza yüzde 38 zam geldi! Yılın ilk dönemlerinden beri bir çok başlıkta gelen zamlarla sarsılan vatandaşlara hoşlanmayacakları bir zam haberi daha geldi. BOTAŞ resmi sitesinden yarından itibaren geçerli olacak yeni oranları açıkladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek dış ticaret ve turizm verilerinin artışını değerlendirdi Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek dış ticaret ve turizm verilerinin artışını değerlendirdi Türkiye'nin turizm geliri, yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,8 artarak 14 milyar 875 milyon 518 bin dolar oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise yayımlanan verileri değerlendirdi.
TÜRK-İŞ Temmuz 2024 açlık ve yoksulluk sınırını Ankara verilerine göre açıkladı TÜRK-İŞ Temmuz 2024 açlık ve yoksulluk sınırını Ankara verilerine göre açıkladı TÜRK-İŞ Temmuz ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı. TÜRK-İŞ, Ankara'daki verilere göre açıkladığı açlık ve yoksulluk sınırı verilerine göre açlık sınırının asgari ücreti çok aştığı görüldü.
MTV ve gelir vergisinde ikinci taksit ödemelerinde son tarih! Ankaralılar hemen ödemenizi yapın MTV ve gelir vergisinde ikinci taksit ödemelerinde son tarih! Ankaralılar hemen ödemenizi yapın MTV ve gelir vergisi ödemelerine ilişkin peş peşe açıklamalar geliyor. Ankaralılara ödemelerini geciktirmemeleri konusunda açıklama yapılırken son ödeme tarihi de merak edildi.
Emekli maaşı farkları ne zaman yatacak? Emekli maaşı farkları ne zaman yatacak? Emekli maaşlarına gelen zam sonrası maaş farklarının ne zaman hesaba geçeceği de araştırma konusu oldu. Emekli maaşları ile ilgili araştırmalar devam ederken ödeme takvimi de sorgulanmaya başladı.
Dünya Bankası Türkiye'ye 600 milyon dolarlık finansman sağlayacak Dünya Bankası Türkiye'ye 600 milyon dolarlık finansman sağlayacak Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu Türkiye’de Şubat 2023’te meydana gelen depremler sonucunda sağlanacak 600 milyon dolar tutarında bir finansmanı daha onayladı.
Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! 29 Temmuz  gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! 29 Temmuz gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? Altın fiyatları yatırımcının yüzünü güldürdü. Yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlayan altın fiyatlarındaki son durum merak edilirken bir yandan da altın çeşitlerindeki fiyatlar araştırılıyor.
Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi incelemelerine ilişkin açıklamada bulundu Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi incelemelerine ilişkin açıklamada bulundu Hazine ve Maliye Bakanlığı, Vergi Denetim Kurulunun risk analiz sistemi üzerinden yaptığı tespitler neticesinde önemli bir açıklamada bulundu.
TBMM Genel Kurul’da vergi düzenlemesi içeren kanun teklifi kabul edildi TBMM Genel Kurul’da vergi düzenlemesi içeren kanun teklifi kabul edildi Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
En düşük emekli maaşı resmen 12 bin 500 TL oldu En düşük emekli maaşı resmen 12 bin 500 TL oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren karar ile ilgili beklenen adım atıldı. Konu ile ilgili duyurunun ardından TBMM'de teklife onay verdi.
İstanbul'da toplu taşımaya zam kararı alındı! İstanbul toplu taşımada yeni ücret tarifesi İstanbul'da toplu taşımaya zam kararı alındı! İstanbul toplu taşımada yeni ücret tarifesi Toplu taşımaya zam haberleri gelmeye başladı. Ankara'da toplu taşımaya zam kararı alınırken bir zam haberi de son dakika olarak İstanbul'dan geldi.