Ekonomi

Yastık altında dolar euro altın biriktiren Ankaralılar dikkat! Piyasa kahini her an batabilirsiniz dedi riski açıkladı Yastık altında dolar euro altın biriktiren Ankaralılar dikkat! Piyasa kahini her an batabilirsiniz dedi riski açıkladı Yatırımı bulunan ya da yatırım planı olan vatandaşlar piyasaların seyrine dair pek çok sorusuna yanıt arıyor. Vatandaşlar piyasalarla ilgili bilgi sahibi olmak isterken altın-para piyasalarının İsrail-Filistin savaşından nasıl etkileneceği merak edildi.
Tüp gaz kullananlar okkalı zam resmen açıklandı! Ankara'da 12 kilogram mutfak tüpü 557 TL oldu Tüp gaz kullananlar okkalı zam resmen açıklandı! Ankara'da 12 kilogram mutfak tüpü 557 TL oldu Ekim ayının ilk haftasında tüp gaz fiyatları da güncellendi. Tüp fiyatlarının artması ile birlikte güncel rakamlar merak edildi. Başkent Ankara'da ekim ayında 12 kilogramlık mutfak tüpünün 557 TL olduğu öğrenilirken güncel rakamları derledik.
Otomobil sahiplerinin yüzlerini benzin güldürdü! Akaryakıtta ibre tersine döndü indirim furyası başladı Otomobil sahiplerinin yüzlerini benzin güldürdü! Akaryakıtta ibre tersine döndü indirim furyası başladı Akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları son dönemde indirim haberleri ile gündeme gelirken benzin cephesinden sevindiren bir haber daha geldi. Akaryakıt fiyatlarındaki güncel fiyatları derledik.
Emlak sektöründeki fırsatçılara darbe vuruldu! İlan sahteciliği yapanlara 100 bin lira ceza kesildi Emlak sektöründeki fırsatçılara darbe vuruldu! İlan sahteciliği yapanlara 100 bin lira ceza kesildi Ülkemizde konut fiyatlarındaki artışlar devam ediyor. Emlak sektöründeki fırsatçılıklara darbe vurulması hedeflenirken alınan önlemler ve denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret Bakanlığı, 545 kişiye 54 milyon 500 bin TL ceza kesildiğini açıkladı.
Altın haftaya nasıl başladı, 9 Ekim gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Altın haftaya nasıl başladı, 9 Ekim gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Ülkemizde yastık altı yatırımı olanların en çok tercih ettiği altın, güncel fiyatları ile merak konusu oldu. Altının haftaya nasıl başladığı merak edilirken altın çeşitlerindeki güncel rakamları Haberankara.com okurları için yeni haftaya özel derledik.
1 Dolar kaç TL oldu? 9 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL? 1 Dolar kaç TL oldu? 9 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL? Yeni haftanın ilk işlem gününde para piyasalarının açılış yaptığı rakamlar takip ediliyor. Döviz kurundaki güncel rakamlar merak edilirken borcu olanlar, yatırımı planı olanlar da dolar ve euro fiyatlarının TL karşısındaki seyrini araştırmaya başladı.
2 yıl geri ödemesiz faizsiz 150 bin TL evlilik kredisini hangi banka, ne zaman verecek? 2 yıl geri ödemesiz faizsiz 150 bin TL evlilik kredisini hangi banka, ne zaman verecek? Evlilik kredisi ile ilgili detaylar merakla bekleniyor. Evlilik kredisinin hangi banka aracılığı ile ne zaman verileceği merak edilirken son gelişmeler de araştırma konusu olmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşçi, memur ve emeklilerimize yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşçi, memur ve emeklilerimize yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde işçi ve memur emeklisi maaş zammına ilişkin son dakika açıklamasına yer verdi. Erdoğan, zam açıklaması için önemli bir tarihe işaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde SON DAKİKA açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde SON DAKİKA açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan işçi ve memur emeklisi maaş zammı açıklaması geldi.
Ekim 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Ekim 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Ekim ayında yapılacak olan TCMB faiz kararı toplantısının tarihi merak ediliyor. Yapılacak toplantının ardından açıklanacak faiz kararı beklenirken piyasaları etkileyecek olan kararın ne zaman, saat kaçta açıklanacağı da şimdiden araştırma konusu oldu.
Bakan Özhaseki Hibe ve kredi desteğinin artırıldığını duyurdu! Bakan Özhaseki Hibe ve kredi desteğinin artırıldığını duyurdu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm' projesi kampanyasında hibe ve kredi desteğinin artırıldığını duyurdu. Bakan Özhaseki açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek açıkladı! Deprem bölgesinde müşteriye kredi desteği sağladık Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek açıkladı! Deprem bölgesinde müşteriye kredi desteği sağladık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Deprem Destek Kredisi kapsamında 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını bildirdi. Bakan Şimşek açıklamasında sayısal verileri de detaylandırdı.