Ekonomi

Vera Konsept GYO halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? Vera Konsept GYO halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların takibinde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan Vera Konsept'in talep toplama işlemlerinin ne zaman olduğu, borsada ne zaman işlem göreceği ve kaç lot vereceği merak konusu oldu.
13 Ekim hangi şirketler halka arz olacak? 13 Ekim hangi şirketler halka arz olacak? Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan halka arzlar gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken 13 .ekim tarihi ile hangi şirketlerin halka arz edileceği merak edildi.
ATO Başkanı Baran'dan indirim kampanyasına destek çağrısı geldi ATO Başkanı Baran'dan indirim kampanyasına destek çağrısı geldi Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, hükümet tarafından yapılan indirim çağrısına destek verdi. Yazılı bir açıklama yayımlayan ATO Başkanı Baran, marketlerin enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek olmasını istedi.
Bir riskimiz var diyen uzman isim altın dolar ve petrolün nabzını tuttu! Dengeler tamamen değişiyor Bir riskimiz var diyen uzman isim altın dolar ve petrolün nabzını tuttu! Dengeler tamamen değişiyor Para ve altın piyasalarındaki güncel durum oldukça merak ediliyor. Vatandaşlar para piyasaları hakkında bilgi sahibi olmak isterken yatırımcılar da uzmanların değerlendirmelerini takip ediyor. Son olarak açıklanan bir risk yatırımcılara detaylandırıldı.
12 Ekim evde bakım parası yattı mı? Evde bakım aylığı sorgulama ekranı 12 Ekim evde bakım parası yattı mı? Evde bakım aylığı sorgulama ekranı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine ödenen evde bakım paralarının ekim ayı ödeme tarihleri merak edildi. Evde bakım parası alacak olan vatandaşlar 12 Ekim tarihi ile hangi illere ödeme yapıldığını sorgulamaya başladı.
Valilik yasağı resmen duyurdu! Bunu yaparken artık 3 kez düşüneceksiniz cezası var Valilik yasağı resmen duyurdu! Bunu yaparken artık 3 kez düşüneceksiniz cezası var Son dönemde dilencilerle ilgili pek çok olay haberlere konu oluyor. Dilencilerin üzerinden çıkan paralar gündem olmaya devam ederken alınan bir valilik kararı gündem oldu. Bundan böyle dilencilere para verenler için yaptırım uygulanacağı açıklandı.
81 ilde  19 Ekim'e kadar geçerli olacak! Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirim furyası başladı! 81 ilde 19 Ekim'e kadar geçerli olacak! Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirim furyası başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik indirim çağrısına bir yanıt da Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinden geldi. Tarım Kredi Kooperatif Marketler 19 Ekim tarihine kadar indirim uygulayacağı ürünleri açıkladı.
ING Bank'tan ilaç niyetinde promosyon! 31 Ekim'e kadar şartları sağlayana maaşa ek 12500 TL ödenecek ING Bank'tan ilaç niyetinde promosyon! 31 Ekim'e kadar şartları sağlayana maaşa ek 12500 TL ödenecek Bankalar müşterileri için kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Bankalarının kampanyaları yakından takip edilirken güncel kampanyalar belli oldu. ING Bank, maaşa ek 12 bin 500 TL kampanyası başlatırken detayları derledik.
Emeklilere SON DAKİKA kötü haber! Emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesinde kapsam genişlemeyecek Emeklilere SON DAKİKA kötü haber! Emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesinde kapsam genişlemeyecek Emeklilere 5 bin TL tutarında ikramiye verileceği açıklandı. Çalışan emeklilere ikramiye verilmeyeceği bildirilirken teklif bugün TBMM'ye sunuldu. İkramiye kapsamın genişleyip genişlemeyeceğini merak eden emeklilere kötü haber geldi.
Dofer Yapı halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? Dofer Yapı halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan halka arzlar vatandaşın gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken Dofer Yapı'nın halk arz detayları merak konusu oldu.
MHR Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? MHR Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? Halka arzlar yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. SPK'nın halka arz edeceğini açıkladığı MHR Gayrimenkul'ün ne zaman talep toplamaya başlayacağı ve kaç lot vereceği merak edildi. Detayları ile beraber merak edilenleri derledik.
BORLEASE halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? BORLEASE halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? SPK tarafından açıklanan halka arzlar yatırımcılar tarafından takip ediliyor. SPK'nın halka arz edeceğini açıkladığı Borlease Otomotiv'in talep toplamaya ne zaman başlayacağı ve kaç lot verdiği merak edildi.