Ekonomi

Memurlara müjde AZ ÖNCE verildi! Memurun fazla mesai ücreti 2024 yılında yüzde 87 artacak Memurlara müjde AZ ÖNCE verildi! Memurun fazla mesai ücreti 2024 yılında yüzde 87 artacak Gelen son dakika bilgisine göre devlet memurlarının 5 lira 40 kuruş olan saat başı fazla çalışma ücreti yeni yılda yüzde 87 oranında yükseltilecek. Yeni rakam merak konusu olurken alınan kararın detayları da ortaya çıktı.
Dolar tırmanışa geçti 28 TL oldu! Dolarda jeopolitik konum izlenecek Dolar tırmanışa geçti 28 TL oldu! Dolarda jeopolitik konum izlenecek 17 Ekim tarihinde iç ve dış piyasalardaki dengeler tamamen değişti. Piyasalar yükselişe geçerken doların nereye varacağı merak konusu oldu. Uzmanlar dolar fiyatlarında jeopolitik konumun izleneceğini kaydederken güncel işlem fiyatları da merak edildi.
Çeyrek altın 3 bin TL sınırına yaklaştı! 18 Ekim gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Çeyrek altın 3 bin TL sınırına yaklaştı! 18 Ekim gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Altın fiyatları İsrail-Hamas geriliminin ardından altın fiyatları ciddi bir tırmanış yaşadı. Savaş söylemleri ve İsrail'in eylemleri nedeniyle petrolden altına kadar kalem kalem zamlar kendini gösterdi. 18 Ekim tarihli güncel altın fiyatları merak edildi.
Ticaret Bakanı Bolat duyurdu! Her bir ihlal için 100 bin liraya kadar ceza uygulanacak Ticaret Bakanı Bolat duyurdu! Her bir ihlal için 100 bin liraya kadar ceza uygulanacak Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 31 Ağustos’ta yayınladıkları, ilan sitelerinin, ilan verenlerin kimlik ve yetki doğrulamalarını yapma yükümlülüğü getiren yönetmeliği ele alarak önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat, 100 bin lira para cezasını da duyurdu.
Sürücünün zam çilesi bitmiyor! Motorine kallavi zam geldi Ankara'da fiyat 40 lirayı geçti Sürücünün zam çilesi bitmiyor! Motorine kallavi zam geldi Ankara'da fiyat 40 lirayı geçti Dış politikadaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Ortadoğu'da şiddetlenen çatışmaların ardından hızlı bir yükselişe geçen petrol fiyatlarının akaryakıta yansıması başladı. Motorine zam ise son dakika duyuruldu.
Tarım Kredi'de indirim bugün başladı! Etiketlerde son durum nedir, marketlerde fiyatlar düştü mü? Tarım Kredi'de indirim bugün başladı! Etiketlerde son durum nedir, marketlerde fiyatlar düştü mü? Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temizlik ve temel ihtiyaç ürünlerinde bugün yüzde 50'ye varan indirim yapılacağını duyurmuştu. 2 Kasım'a kadar devam edecek indirim bugün başladı.
TAB Gıda ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir? TAB Gıda ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir? Halka arz edecek şirketlere dair bilgiler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun açıkladığı halka arzlar takip edilirken son dönemin en büyük halka arzı olacağı söylenen TAB Gıda'nın talep toplama tarihleri araştırma konusu oldu.
16 - 20 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir? 16 - 20 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir? Yatırımı ya da yatırım planı bulunanlar bu sıralar özellikle halka arz edecek şirketleri araştırıyor. Halka arz edecek şirketler merakla takip edilirken 16-20 Ekim tarihlerini kapsayan haftada hangi şirketlerin halka arz olacağı araştırma konusu oldu.
1 Dolar kaç TL? 16 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL? 1 Dolar kaç TL? 16 Ekim 2023 euro, dolar, sterlin kaç TL? Haftanın ilk işlem gününde piyasaların açılış rakamları merak ediliyor. Döviz kurundaki güncel rakamlar merak edilirken vatandaşlar ve yatırımı bulunanlar 16 Ekim tarihi ile dolar ve euro fiyatlarını sorgulamaya başladı.
Altın haftaya nasıl başladı, 16 Ekim gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Altın haftaya nasıl başladı, 16 Ekim gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Elindeki nakit parayı değerlendirenlerin en çok tercih ettiği altın, güncel fiyatları ile merak edildi. Altının haftaya nasıl başladığı merak edilirken altın çeşitlerindeki güncel rakamları Haberankara.com okurları için derledik.
Ev alacaklara müjde! Fiyatlar düşüyor, mülk sahipleri fiyatları geri çekmeye başladı Ev alacaklara müjde! Fiyatlar düşüyor, mülk sahipleri fiyatları geri çekmeye başladı İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komite Başkanı Hakan Akdoğan konut piyasası ile ilgili merak edilenleri cevapladı.
Gram altın kritik sınırı aştı! Altında savaş hareketi başladı Gram altın kritik sınırı aştı! Altında savaş hareketi başladı İsrail-Filistin hattında yaşanan savaşla birlikte dövizde ve altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları tırmanışa geçti.