Ekonomi

Ankaralılar aman dikkat! ATEM Başkanı Akçam konut sahiplerini sahte ilanlara karşı uyardı Ankaralılar aman dikkat! ATEM Başkanı Akçam konut sahiplerini sahte ilanlara karşı uyardı Artan konut fiyatları fırsatçıların da harekete geçmesine neden oldu. Emlak sektöründe daralma endişesi yaşanırken ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan ev sahiplerine sahte ilan uyarısı geldi.
İkinci el araç piyasası 2023'te sert frenledi! Fiyatlar geri çekilmeye başlandı İkinci el araç piyasası 2023'te sert frenledi! Fiyatlar geri çekilmeye başlandı Son üç yıldır fiyatlarda hiç düşüş yaşanmayan ikinci el araç piyasası 2023 yılında sert bir frenle karşı karşıya kaldı. Satışlar yavaşladı, fiyatlar düştü ve ilan sayısı arttı.
Bu hafta borsada hangi şirketler halka arz olacak, halka arz tarihleri açıklandı mı? Bu hafta borsada hangi şirketler halka arz olacak, halka arz tarihleri açıklandı mı? Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan halka arzlar araştırılan konular yer alıyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken 23 - 28 Ekim tarihleri arasında hangi şirketlerin halka arz edileceği araştırma konusu oldu.
Araba fiyatlarında indirim rüzgarı! Araba fiyatlarında indirim rüzgarı! Son bir yıldır araba pazarında fiyatların zirveyi görmesiyle piyasa durma noktasına gelmişti. Fahiş fiyatla araç satanların sayısı da çoğalınca bakanlık harekete geçmişti.
İlk kez ev alacaklar için 1,20 faizle konut kredisi detayları belli oldu mu? İlk kez ev alacaklar için 1,20 faizle konut kredisi detayları belli oldu mu? Türkiye'de konut fiyatlarındaki artışlar devam ediyor. Ev almakta zorlanan vatandaşlar kampanyaları takip ederken hükümetin ilk kez ev alacaklar için 1,20 faizli konut kredisi verileceği konuşuluyor. Detaylar merak edilirken gelişmeler de merak ediliyor.
SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara jest! Maaşa ek 8 bin 500 TL ödeme müjdesini Garanti Bankası verdi SGK 4A 4B 4C Bağkur'lulara jest! Maaşa ek 8 bin 500 TL ödeme müjdesini Garanti Bankası verdi Emeklilere özel promosyon teklifleri ekim ayında da devam ediyor. Garanti Bankası, SGK 4A 4B 4C ve Bağ-Kur'lular için 8 bin 500 TL'ye varan ek ödeme yapacağını açıkladı. Garanti Banaksı tarafından yapılacak promosyon ödemesinin detayları da açıklandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Halinde fiyatlar belli oldu! 21 Ekim Cumartesi Ankara balık hal fiyatları Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Halinde fiyatlar belli oldu! 21 Ekim Cumartesi Ankara balık hal fiyatları Avlanma yasağının sona ermesinin ardından tezgahlarda yerini alan balık çeşitlerine rağbet sürüyor. Ankaralılar güncel balık fiyatlarını merak ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi balık halindeki fiyatlar belli oldu.
Ankaralı yatırımcının dikkatine! Altın tarafında savaş sıçraması başladı uzman isimden kritik uyarı geldi! Ankaralı yatırımcının dikkatine! Altın tarafında savaş sıçraması başladı uzman isimden kritik uyarı geldi! Altın fiyatlarındaki hızlı yükseliş borcu ve düğünü olanları endişelendirmeye başladı. Altın piyasasının seyri merak edilirken bu yükselişin ne zamana kadar süreceği araştırma konusu oldu. Altın almak isteyen ve altını bulunanlar için değerlendirme geldi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! Deprem bölgesine 1 trilyon 28 milyar lira ayırdık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! Deprem bölgesine 1 trilyon 28 milyar lira ayırdık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı bütçesinden afet riskinin azaltılması ve depremlerin yol açtığı hasarların hızlıca giderilmesi için deprem bölgesindeki vatandaşların ihtiyaçları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını söyledi.
Türkiye'de kapanan şirket sayısı Eylül ayında yüzde 17 arttı Türkiye'de kapanan şirket sayısı Eylül ayında yüzde 17 arttı Türkiye'de Eylül ayında bir önceki aya göre kurulan şirket sayısı yüzde 4,5 artarken aynı dönemde kapanan şirket sayısı ise yüzde 17 arttı.
Yargıtaydan kira uyuşmazlıklarına yönelik karar çıktı Yargıtaydan kira uyuşmazlıklarına yönelik karar çıktı Son yıllarda artan konut kiraları ile birlikte vatandaşların maddi sorunları çığ gibi büyüdü. Adliyeler, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki dava dosyaları ile dolup taşarken yargıtaydan yeni karar çıktı.
25 metreküp ücretsiz doğalgaz desteği ne kadar, ücretsiz doğalgaz devam ediyor mu? 25 metreküp ücretsiz doğalgaz desteği ne kadar, ücretsiz doğalgaz devam ediyor mu? Havaların soğuması ile birlikte ücretsiz doğal gaz uygulamasının devam edip etmediği merak edildi. Kombilerini yakacak olan vatandaşlar merak ettikleri sorulara yanıt ararken 25 metreküp ücretsiz doğal gaz uygulamasına ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor.