Ekonomi

Yüzde 25 zam sınırından daha fazla kira alan ev sahibine kötü niyet tazminatı! Yüzde 25 zam sınırından daha fazla kira alan ev sahibine kötü niyet tazminatı! Kiracısından yasal sınırın üstünde zam isteyen ev sahibi için mahkemeden herkesi şaşırtan tazminat kararı çıktı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu! Refah payını artırmayı planlıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu! Refah payını artırmayı planlıyoruz Bugün gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal refah payı hakkında önemli açıklamalara yer verdi.
TÜİK Ekim ayı ekonomik güven endeksini yayımlandı! Ekim ayında yüzde 1,2 arttı TÜİK Ekim ayı ekonomik güven endeksini yayımlandı! Ekim ayında yüzde 1,2 arttı Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bugün açıklanan Ekim ayı ekonomik güven endeksinin açıklandığı öğrenildi.
Gram altında kasım ayı fırtınası esecek! Altın ezberleri bozacak bu kez kazandırmayacak Gram altında kasım ayı fırtınası esecek! Altın ezberleri bozacak bu kez kazandırmayacak Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gram altın yeniden hareketli günler yaşamaya başladı. Gram altının yükselişi devam ederken özellikle borcu ve düğünü olanlar ilerleyen dönemde kendilerini neyin beklediğini merak etti.
2023 ekim ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2023 ekim ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Ekim ayının son günlerine gelinmesi ile birlikte vatandaşlar tarafından enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu haline geldi.
Çaykur çay ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak? Bakan Yumaklı açıkladı Çaykur çay ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak? Bakan Yumaklı açıkladı Çaykur yaş çay destekleme ödemeleri ile ilgili Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı'dan açıklama geldi.
Yeni haftada gram altın fiyatı düştü Dolar ve Euro yükseldi! 30 Ekim gram altın, dolar, euro fiyatları ne kadar? Yeni haftada gram altın fiyatı düştü Dolar ve Euro yükseldi! 30 Ekim gram altın, dolar, euro fiyatları ne kadar? Yeni haftanın ilk işlem gününde piyasaların güncel durumu merak edildi. Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alırken dolar ve euro tarafındaki hareketlilik de yatırımcı, borcu ve düğünü olanların gündeminde yer aldı.
Motorine indirim yolda! Tarih belli oldu Motorine indirim yolda! Tarih belli oldu İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar ile artan petrol fiyatlarındaki geri çekilme sebebiyle akaryakıt fiyatında indirim olacak.
İŞKUR 35 bin işçi alımı yapıyor! Hangi alanda işçi alınacak? Başvuru şartları nelerdir? İŞKUR 35 bin işçi alımı yapıyor! Hangi alanda işçi alınacak? Başvuru şartları nelerdir? İŞKUR 35 bin beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. Beden işçisi alacak olan İŞKUR 81 il için ilan açacak.
TCMB faiz kararı sonrası piyasalar alev aldı! Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar, euro ve altında güncel rakamlar TCMB faiz kararı sonrası piyasalar alev aldı! Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar, euro ve altında güncel rakamlar Piyasaları etkileyecek olan TCMB PPK toplantısının ardından Ekim 2023 faiz kararı son dakika açıklandı. TCMB başkanı Hafize Gaye Erkan'ın açıkladığı faiz kararı sonrasında altın, dolar ve euro fiyatları merak konusu olurken güncel rakamları derledik.
TCMB politika faiz oranı son dakika açıklandı! Merkez Bankası ekim ayı faiz kararı belli oldu TCMB politika faiz oranı son dakika açıklandı! Merkez Bankası ekim ayı faiz kararı belli oldu TCMB, beklenen ekim ayı PPK toplantısı faiz kararını açıkladı. Son dakika olarak duyurulan faiz kararı ile piyasaların nasıl şekil alacağı merak edildi. Vatandaşlar TCMB'nin faiz kararını merak ederken detayları derledik.
Dolar yatırımcısı ve borcu olanların gözü TCMB'de! Faiz kararı açıklanıyor rakamlar ne yöne seyredecek? Dolar yatırımcısı ve borcu olanların gözü TCMB'de! Faiz kararı açıklanıyor rakamlar ne yöne seyredecek? TCMB tarafından açıklanacak olan faiz kararı merakla bekleniyor. Faiz kararının ardından piyasaların ne yönde seyredeceği merak edilirken özellikle dolar için araştırmalar devam ediyor.