Ekonomi

Bakan Işıkhan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemelerine ilişkin tarihi duyurdu! Bakan Işıkhan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemelerine ilişkin tarihi duyurdu! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından emeklilere ödenecek olan ikramiye ödemelerine ilişkin araştırmalar başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiye ödemelerinin yapılacağı tarihe ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bakan Göktaş Aile ve Gençlik Bankası detaylarını duyurdu! Altyapı şu anda hazır Bakan Göktaş Aile ve Gençlik Bankası detaylarını duyurdu! Altyapı şu anda hazır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlilik kredisi verecek olan Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, bankanın kurulacağı ve kredinin verileceği döneme ilişkin merak edilenleri yanıtladı.
Fiyat farkında limon rekor kırdı Fiyat farkında limon rekor kırdı TZOB Genel Başkanı Bayraktar, tarla ile market arasında en fazla fiyat farkının limonda görüldüğünü açıkladı.
Emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesi ne zaman yapılacak? Emekliye 5 bin TL ikramiye ödemesi ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıkladı. Emekliler de ikramiye ödemelerinin ne zaman hesaplarına geçeceğini sorgulamaya başladı.
İş Bankası aylık 2 bin 973 kira taksitle 70 bin liralık ihtiyaç kredisi verecek İş Bankası aylık 2 bin 973 kira taksitle 70 bin liralık ihtiyaç kredisi verecek Bankaların kredi faiz oranları güncellenmeye devam ediyor. Nakde ihtiyacı olan bireyler bankaların ihtiyaç kredilerini araştırırken İş Bankası'ndan müşterilerine özel ihtiyaç kredisi duyurusu geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan faizsiz 750 bin TL'ye kadar kredi müjdesi verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan faizsiz 750 bin TL'ye kadar kredi müjdesi verdi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, pek çok müjdeyi art arda verirken bu kez 750 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemelerine dair açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemelerine dair açıklama Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı sona erdi. Emekliler Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamaya odaklanmışken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikramiye ödemelerine ilişkin tarih duyurusu yaptı.
Araç sahiplerine müjde! Benzine 67 kuruş indirim yolda Araç sahiplerine müjde! Benzine 67 kuruş indirim yolda Dün motorine gelen indirimin ardından bugün araç sahiplerine bir müjdeli haber daha duyuruldu. Benzine de indirim geleceği öğrenildi.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? 2024 yılı için asgari ücretlere yapılması beklenen zamlar hakkında bir araya gelecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ne zaman toplanacağı merak konusu oldu.
Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, nasıl yapılır, yaş sınırı var mı? Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, nasıl yapılır, yaş sınırı var mı? Evlilik kredisi başvuruları ile ilgili merak edilenler arttı. Kabine toplantısında evlilik kredisine ilişkin bir açıklama bekleyenler evlilik kredisi başvurularının başlayıp başlamadığını merak etti. Başvuru için yaş sınırı olup olmadığı merak ediliyor.
Kültür Bakanlığı açıkladı! Ayasofya Camii turistlere artık ücretli olacak Kültür Bakanlığı açıkladı! Ayasofya Camii turistlere artık ücretli olacak Bakanlık tarafından bugün gerçekleştirilen basın toplantısında Ayasofya Camii hakkında hem restorasyon hem de giriş ücretine dair bilgilendirmelerde bulunuldu.
Maliye Bakanı Şimşek'ten emeklilere açıklama! Enflasyona ezdirmeyeceğiz Maliye Bakanı Şimşek'ten emeklilere açıklama! Enflasyona ezdirmeyeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan son açıklama ile birlikte emekli vatandaşlar için enflasyon açıklamalarında bulundu.