Ekonomi

Enflasyon farkı belli oldu rakamlar değişti! Memur ve emekli maaş zammı kalem kalem hesaplandı Enflasyon farkı belli oldu rakamlar değişti! Memur ve emekli maaş zammı kalem kalem hesaplandı Ekim ayı enflasyon rakamları son dakika açıklandı. TÜİK tarafından 3 Kasım tarihinde açıklanan verilerle birlikte emekli ve memur maaş zamları için 4 aylık enflasyon farkı belli oldu. Bu çerçevede zam oranına dair yeni hesaplama belli oldu.
TÜİK ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı piyasaların dengesi şaştı! Altın dolar euro yükseldi TÜİK ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı piyasaların dengesi şaştı! Altın dolar euro yükseldi Piyasa takipçileri açıklanan enflasyon rakamlarının ardından altın ve döviz tarafındaki güncel fiyatları merak etti. Piyasa takipçileri güncel rakamlardan haberdar olmak isterken rakamların açıklanması ile birlikte piyasalar yükselişe geçti.
Ekim 2023 enflasyon rakamları belli oldu! Kasım ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu mu? Ekim 2023 enflasyon rakamları belli oldu! Kasım ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu mu? Ekim ayına ait enflasyon rakamları son dakika açıklandı. TÜİK tarafından 3 Kasım Cuma 2023 tarihinde açıklanan enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gıda ürünlerine uygulanacak olan zam miktarı merak edildi.
TÜİK Ekim 2023 enflasyon rakamlarını son dakika açıkladı! TÜİK Ekim 2023 enflasyon rakamlarını son dakika açıkladı! Ekim 2023 tarihine ait enflasyon rakamları son dakika açıklandı. TÜİK tarafından 3 Kasım Cuma günü açıklanan verilerle rakamlar belli oldu. Bununla beraber Türkiye'nin eylül ayındaki enflasyon bilançosu merak edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere nakit desteği sağlıyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere nakit desteği sağlıyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için destekleri devam ediyor. Öğrenciden işsize, yaşlıdan emekliye kadar vatandaşa nakit desteği sağlayan belediyenin emeklilere bin lira destek ödemesinin ardından başvuru detayları belli oldu.
TÜİK 2023 Ekim ayı enflasyonu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TÜİK 2023 Ekim ayı enflasyonu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Kasım ayının ilk günlerinde açıklanması beklenen enflasyon rakamlarının Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ne zaman duyurulacağı merak konusu oldu.
Altın uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına Kasım ayı uyarısı! Altın uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına Kasım ayı uyarısı! Altına yatırım yapan kişiler tarafından bu ay nasıl bir gelişme yaşanacağının merak edilmesinin ardından İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu.
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Vedat Işıkhan tarafından son dakika asgari ücret açıklaması geldi.
Gençlere verilecek evlilik kredisinde pilot iller belli oldu! Gençlere verilecek evlilik kredisinde pilot iller belli oldu! Evlenecek olan gençler için verilecek olan evlilik kredisi ile ilgili merak edilenler artarken konu ile ilgili AK Partili isim önemli açıklamalarda bulundu.
Bitcoin fiyatları tavan yaptı son 17 ayda en yüksek rakama ulaştı! Bitcoin fiyatları tavan yaptı son 17 ayda en yüksek rakama ulaştı! Yaşadığı değer kayıpları ile küresel piyasalarda milyarlarca doların erimesine neden olan kripto paralar yatırımcının gündeminden düşmüyor. Bitcoin piyasası yakından takip edilirken bitcoin fiyatlarının tavan yaptığı kaydedildi.
TÜİK ekim ayı enflasyon rakamlarını ne zaman açıklayacak, 4 aylık enflasyon farkı ne zaman belli olacak? TÜİK ekim ayı enflasyon rakamlarını ne zaman açıklayacak, 4 aylık enflasyon farkı ne zaman belli olacak? Ülkemizde açıklanan enflasyon rakamları merakla takip ediliyor. Enflasyon rakamlarının ekim ayına ilişkin raporları merak edilirken vatandaşlarda araştırmalarına başladı. Ekim ayı enflasyon rakamları beklenirken 4 aylık enflasyon farkı da merak ediliyor.
SSK, Bağ-Kur 5 bin TL emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur 5 bin TL emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? Emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemelerine ilişkin detaylar belli oluyor. Emeklilere 5 bin TL değerinde Cumhuriyet ikramiyesinin ödeneceğinin açıklanması ile birlikte SSK, BAĞ-KUR emeklileri ödemeyi alacakları tarihleri sorgulamaya başladı.