Ekonomi

Merkez Bankası'ndan yeni sadeleşme adımı Resmi Gazete'de yayımlandı! Merkez Bankası'ndan yeni sadeleşme adımı Resmi Gazete'de yayımlandı! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırırken, Sistemik Risk Veri Takip Sistemi'nin kapsamını firma kapsamı ve firmaların ülke ekonomisindeki temsil düzeyini artırmak amacıyla güncelledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Daha önce de enflasyon rakamlarının tek haneli rakamlara indirilmesi için çalışmaların yapılacağından bahseden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, önemli konulara değindi.
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, şartları nedir? Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, şartları nedir? Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kart kampanyası ile birlikte toplamda 2000 TL verileceği öğrenildi. Şartlar merak konusu oldu.
Yıl sonuna kadar fırsat bekleyenlere İslam Memiş bu son diyerek duyurdu! Yıl sonuna kadar fırsat bekleyenlere İslam Memiş bu son diyerek duyurdu! Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte altın için fırsat bekleyenlere önemli uyarılarda bulundu.
5000 TL emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? 5000 TL emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? Emekli vatandaşların hesaplarına yatırılacak olan 5000 TL ikramiye hakkında merak edilenler artarken, ödemenin hesaplara ne zaman yatacağı belli oldu.
TCMB enflasyon raporunu yayımladı! TCMB enflasyon raporunu yayımladı! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından yayımlanan raporda yıllık enflasyonun gıda ve temel mal gruplarında gerilediği ifade edildi.
Yeni haftada para piyasaları! 6 Kasım atın dolar euro ne kadar? Yeni haftada para piyasaları! 6 Kasım atın dolar euro ne kadar? Yeni haftanın ilk işlem gününde piyasaların durumu merak edildi. Altın fiyatları gündemde yer alırken dolar ve euro tarafındaki hareketlilik de dikkati çekti. Euro'da yeni zirve kaydedilirken güncel piyasa fiyatlarını derledik.
İslam Memiş'ten dolar yorumu! Hayaller 24, gerçekler 28 İslam Memiş'ten dolar yorumu! Hayaller 24, gerçekler 28 Google'da yaşanan bir hata nedeni ile doların 24 TL olarak kayda geçmesi hakkında uzman isim İslam Memiş tarafından açıklama geldi.
Bakan Bolat'tan duyurdu! Fahiş fiyatlara 137 milyon TL ceza yazıldı Bakan Bolat'tan duyurdu! Fahiş fiyatlara 137 milyon TL ceza yazıldı Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan son açıklama ile birlikte fahiş fiyatlar için uygulanan cezaların miktarı ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Gelecek dönem için hedeflerden bahseden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyon hedeflerinden bahsetti.
2024 Asgari Ücret zam toplantısı ne zaman yapılacak? 2024 Asgari Ücret zam toplantısı ne zaman yapılacak? 2024 yılında asgari ücrete yapılacak olan zam oranı için gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonunun yapacağı toplantıya çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek toplantı için araştırmalar da başladı.
Ticaret Bakanlığından Efsane Kasım İndirimleri uyarısı Ticaret Bakanlığından Efsane Kasım İndirimleri uyarısı Ticaret Bakanlığı kasım indirimleri ile ilgili tüketicilere uyarıda bulundu. Satıcılarında ürünler ile ilgili doğru bilgileri vermeleri konusunda uyardı.