Ekonomi

Emlak Konut Balıkesir başvurusu nasıl yapılır, şartlar nedir, fiyatları ne kadar? Emlak Konut Balıkesir başvurusu nasıl yapılır, şartlar nedir, fiyatları ne kadar? Konut fiyatlarının arttığı dönemde ev sahibi olmak isteyenler geliştirilen yeni projeleri talip ediyor. Son olarak Emlak Konut'un Arnavutköy projesi ilgi çekerken bu kez Balıkesir projesi için merak edilenler arttı.
Bakan Tekin'den öğretmenlere ikramiye açıklaması geldi! Bakan Tekin'den öğretmenlere ikramiye açıklaması geldi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muhalefetin ‘24 kasımda öğretmenlere ikramiye verilsin’ çağrısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğretmenlerin merak ettikleri ikramiye konusuna ilişkin son dakika açıklamasına yer verildi.
Merkez Bankası kasım ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası kasım ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararları vatandaşların merak ettikleri konular arasında yer alıyor. TCMB tarafından açıklanan faiz kararları banka kredi faizleri, kredi kartı gecikme faizlerine etki ederken kasım ayı kararı bekleniyor.
Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, fiyatı nedir? Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, fiyatı nedir? SPK tarafından açıklanan halka arzlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Halka arzlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yatırıcılar Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım firması hakkında halka arz tarihleri ile ilgili detayları sorguluyor.
15 Kasım gram, çeyrek, cumhuriyet altın ne kadar? 15 Kasım gram, çeyrek, cumhuriyet altın ne kadar? Altın fiyatları yakından takip edilemeye devam ediyor. Altın fiyatları ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken fiyatların seyri de merak konusu olmaya devam ediyor. 15 Kasım tarihinde altın fiyatlarının işlem güdüğü rakamları derledik.
2023-2024 KYK bursu ne zaman yatacak? 2023-2024 KYK bursu ne zaman yatacak? Milyonlarca üniversiteli tarafından merakla beklen KYK başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından burs ve kredilerin ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu.
Hesaplamalar yeniden yapıldı! En düşük emekli maaşı 10 bin lirayı geçecek Hesaplamalar yeniden yapıldı! En düşük emekli maaşı 10 bin lirayı geçecek Milyonlarca emekli verilecek maaş zammı için nefeslerini tuttu. Emekliler verilecek maaş zammı için beklerken gelen her açıklamayı ve hesaplamayı yakından takip ediyor. Emekliler verilecek maaş zammı için yeni yılı beklerken yeni bir ortaya çıktı.
ASO'da Türkiye ve Macaristan arasındaki yatırım fırsatları değerlendirildi ASO'da Türkiye ve Macaristan arasındaki yatırım fırsatları değerlendirildi Ankara Sanayi Odası’nda Türkiye ile Macaristan arasındaki yatırım fırsatları, devlet teşvikleri, ihracat ve ithalat konuları masaya yatırıldı. Toplantıda önemli değerlendirmelerde bulunuldu.
İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağlayacağı burs hakkında araştırmalar devam ediyor. ABB burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken araştırmalar da devam ediyor.
1000 Yatırımlar Holding halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot verir, fiyatı nedir? 1000 Yatırımlar Holding halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot verir, fiyatı nedir? Halka arz edecek şirketlere dair veriler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun açıkladığı halka arzlar takip edilirken halka arz olacağı öğrenilen 1000 Yatırımlar Holding'in talep toplama tarihleri araştırma konusu oldu.
Resmi Gazete’de üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteğine ilişkin tebliğ yayımlandı Resmi Gazete’de üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteğine ilişkin tebliğ yayımlandı Üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan tebliğ ile beraber verilecek desteğin detayları belli oldu.
Kamu alacaklarında gecikme zammı oranı artırıldı! Kamu alacaklarında gecikme zammı oranı artırıldı! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre gecikme zammı oranlarında artırıma gidildiği ifade edildi.