Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken TL yorumu! Süreç sona gelmiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken TL yorumu! Süreç sona gelmiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi ile ilgili olarak önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarındaki TL yorumu ise dikkati çekti.
Emekliler Derneği'nden yeni talep! Alt sınır aylık bağlama oranı yüzde 70 olmalı Emekliler Derneği'nden yeni talep! Alt sınır aylık bağlama oranı yüzde 70 olmalı Emekli maaşlarının miktarı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Emekli maaşlarının ne kadar olacağı merak edilirken en düşük emekli maaşının asgari yaşam şartlarını karşılamaması nedeniyle Türkiye Emekliler Derneği'nden yeni talep geldi.
Çiftçi Kayıt Sistemi belgesi olanlar 5 bin TL emekli ikramiyesi alacak mı? Çiftçi Kayıt Sistemi belgesi olanlar 5 bin TL emekli ikramiyesi alacak mı? Emeklilere verilen 5 bin liralık ikramiye hakkında tartışmalar sürüyor. Çiftçilere emekli ikramiye verilip verilmeyeceği merak konusu olmaya devam ederken konuyla ilgili yapılan açıklamalar takip ediliyor.
Bakan Işıkhan açıkladı! Asgari ücrete yılda tek zam olacak şekilde çalışıyoruz Bakan Işıkhan açıkladı! Asgari ücrete yılda tek zam olacak şekilde çalışıyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücrete ilişkin söyledikleri dikkati çekti.
Bakan Uraloğlu açıkladı! O tarihlerde tren biletleri yarı fiyatına düşecek Bakan Uraloğlu açıkladı! O tarihlerde tren biletleri yarı fiyatına düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlere bir müjde verdi. Bakan Uraloğlu, indirimli ulaşım için tarih vererek önemli açıklamalarda bulundu.
Ekonomist Selçuk Geçer duyurdu! Altın fiyatları tarihi rekor kıracak! Ekonomist Selçuk Geçer duyurdu! Altın fiyatları tarihi rekor kıracak! Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından yatırımcılar için Ekonomist Selçuk Geçer, önemli açıklamalara yer verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek ödemesi açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek ödemesi açıklaması! Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün sel ve fırtınadan etkilenen kişiler için hasar tespit sonucunda destek ödemesinin yapılacağı öğrenildi.
Ankaralılar bu soruya yanıt arıyor! Ücretsiz doğalgaz desteği bitti mi? Ankaralılar bu soruya yanıt arıyor! Ücretsiz doğalgaz desteği bitti mi? Ücretsiz doğalgaz desteği tarihlerine ilişkin detaylar Ankara'nın soğuk havanın etkisi altına girmesi ile birlikte yeniden gündeme geldi. Soğuk havaların etkisini artırdığı Ankara'da kombi açan vatandaşların merak ettiği sorunun yanıtını derledik.
Trafiğe çıkan Ankaralılar dikkat! Ceza açıklandı uymayanlar 436 TL ödeyecek Trafiğe çıkan Ankaralılar dikkat! Ceza açıklandı uymayanlar 436 TL ödeyecek Trafiğin akışının güvenli olabilmesi ve sürücülerin sağlığının korunması için pek çok kural bulunuyor. Türkiye'de de trafikte uyulması gereken zorunlu kurallar bulunurken bu kuralların ihlali durumunda sürücülere de cezai işlemler uygulanıyor.
Yaş çaya kilo başına ödenecek fark belirlendi! Çay tarlaları bu yıl elemansız kaldı Yaş çaya kilo başına ödenecek fark belirlendi! Çay tarlaları bu yıl elemansız kaldı Yaş çaya kilo başına verilecek fark Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayınlanan karara göre, ruhsatlı üreticilere 2023 yılı yaş çay ürünü için kilogram başına 30 kuruş ödeme yapılacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Bugün Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun düşeceği tarihi açıkladı.
SPK Başkanından uyarı! Yüksek getiri vadedenlere karşı dikkat SPK Başkanından uyarı! Yüksek getiri vadedenlere karşı dikkat Bugün Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan uyarıda yüksek getiri vadedenlere karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi.