Ekonomi

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Değirmenci'den asgari ücret açıklaması! İkinci bir zam ihtiyacı ortaya çıkıyor HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Değirmenci'den asgari ücret açıklaması! İkinci bir zam ihtiyacı ortaya çıkıyor 2024 yılı asgari ücret rakamı çalışan kesimin gündeminde yer alıyor. Asgari ücretin ulaşacağı rakam merak edilirken yeni açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Son olarak HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı asgari ücrete ilişkin beklentilerini açıkladı.
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! 31 Aralık’a kadar Resmi Gazete’de yayımlamak zorundayız Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! 31 Aralık’a kadar Resmi Gazete’de yayımlamak zorundayız Milyonların gündeminde yer alan asgari ücretle ilgili olarak bir son dakika açıklamasına yer verildi. Asgari ücretle ilgili olarak yapılan açıklamada 31 Aralık tarihine dikkat çekildi.
Aralık ayı yaşlı engelli aylıkları ne zaman hesaplara yatacak? Aralık ayı yaşlı engelli aylıkları ne zaman hesaplara yatacak? Yaşlı ve engelli aylıkları için araştırmalar başladı. Yaşlı ve engelli aylıklarının aralık ayı ödemeleri merak konusu oldu. Yaşlı ve engelli aylıklarının aralık ayında ne zaman hesaplara yatırılacağını araştırılırken açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika olarak geldi.
İkinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelikte değişiklik! İkinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelikte değişiklik! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile birlikte ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik yayımlandı.
Yeni yılın ilk akaryakıt zammı duyuruldu! Benzine ve motorine peş peşe zamlar kapıda Yeni yılın ilk akaryakıt zammı duyuruldu! Benzine ve motorine peş peşe zamlar kapıda Uzman isim açıkladı! Akaryakıt fiyatlarının 2023 yılında zamlanmasının ardından yeni yıla da ÖTV zammı ile başlayacağı öğrenildi.
İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz desteği artırıldı! İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz desteği artırıldı! Bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından ihtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz desteğinin artırıldığı öğrenildi.
Sincan'da hırsızlık olayı! İş yeri sahiplerinden hırsızın eski çalışan iddiası Sincan'da hırsızlık olayı! İş yeri sahiplerinden hırsızın eski çalışan iddiası Ankara'nın Sincan ilçesinde bir manavda yaşanan hırsızlık olayında güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen iş yeri sahipleri hırsızın eski çalışanları olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Şu anda yavaşlama başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Şu anda yavaşlama başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyaretinin ardından uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, pek çok konu başlığını değerlendirirken enflasyonla ilgili de önemli mesajlar verdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in asgari ücret zam beklentisi belli oldu! İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in asgari ücret zam beklentisi belli oldu! Ülkemizin en önemli konu başlıkları arasında asgari ücrete gelecek olan zam yer alıyor. Yılda tek zam açıklamasının ardından beklenti giderek yükselirken İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in asgari ücret zam beklentisi belli oldu.
5 aylık enflasyon farkına göre hesaplandı! Asgari ücrete yüzde 50 zam senaryosu 5 aylık enflasyon farkına göre hesaplandı! Asgari ücrete yüzde 50 zam senaryosu Ülkemizde asgari ücrete yapılacak olan zamda belirleyici rol oynayan 6 aylık enflasyon farkı için bekleyiş devam ediyor. Şimdiye kadar 5 aylık enflasyon farkı ortaya çıkarken hesaplanan aylık farka göre asgari ücrete yapılacak olan zamla ilgili senaryolar da ortaya çıktı.
5 - 8 Aralık hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir? 5 - 8 Aralık hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir? Yatırımı ve yatırım planı olanlar halka arz edecek şirketleri araştırıyor. Halka arz edecek şirketler takip edilirken 5 - 8 Aralık tarihlerinde hangi şirketlerin halka arz olacağı merak konusu oldu.
İş Bankası 6 ay vade ve yüzde 0 faizle 20 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu! İş Bankası 6 ay vade ve yüzde 0 faizle 20 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu! İş Bankası tarafından Aralık ayı için duyurulan son kampanya çerçevesinde faizsiz toplamda 20 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.