Ekonomi

Aralık 2023 Ankara baraj doluluk oranları ASKİ tarafından açıklandı! Aralık 2023 Ankara baraj doluluk oranları ASKİ tarafından açıklandı! Ankara'da etkili olan sağanak yağışların ardından gözler baraj doluluk oranlarına çevrildi. Ankara'nın güncel baraj doluluk oranları merak edilirken ASKİ tarafından merak edilen oranlar da Aralık ayının ikinci haftası itibariyle paylaşıldı.
Bakan Şimşek duyurdu! En temel önceliğimiz enflasyonla mücadele Bakan Şimşek duyurdu! En temel önceliğimiz enflasyonla mücadele Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından bugün enflasyon hakkında önemli açıklamalara yer verildi.
Mega Metal halka arz sonuçları açıklandı mı, MEGMT kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? Mega Metal halka arz sonuçları açıklandı mı, MEGMT kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların sıkı takibinde yer ediniyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Mega Metal'in talep toplama sonuçları ve borsada ne zaman işlem göreceği merak edildi. Mega Metal halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeleri derledik.
SGK Uzmanı Ocak ayında emekli olacak vatandaşları uyardı! Zamdan faydalanamayacaklar SGK Uzmanı Ocak ayında emekli olacak vatandaşları uyardı! Zamdan faydalanamayacaklar Yeni yılda emekli olacak olan vatandaşlar için SGK Uzmanı Karakaş tarafından seyyanen zam açıklaması geldi.
Sivas TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi ASO Başkanı Ardıç'ın katılımıyla açıldı Sivas TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi ASO Başkanı Ardıç'ın katılımıyla açıldı ASO Başkanı Seyit Ardıç, Sivas'ta TSO Tahkim ve Arabulucuk Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
Merakla beklenen asgari ücret görüşmeleri başlıyor! İlk toplantı pazartesi Merakla beklenen asgari ücret görüşmeleri başlıyor! İlk toplantı pazartesi 2024 asgari ücretinin görüşüleceği ilk toplantı 11 Aralık Pazartesi günü yapılacak. Gözler ise ilk toplantının yapılacağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na çevrildi.
TÜSİAD Başkanı'ndan enflasyon açıklaması! Daha umutlu bir noktadayız TÜSİAD Başkanı'ndan enflasyon açıklaması! Daha umutlu bir noktadayız TÜSİAD tarafından Ankara'da gerçekleştirilen Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Toplantısı’nda ekonomiye yönelik önemli açıklamalarda bulunuldu.
Benzin ve motorine indirim var mı? 9 Aralık güncel akaryakıt fiyatları Benzin ve motorine indirim var mı? 9 Aralık güncel akaryakıt fiyatları Son dönemde motorin ve benzin için peş peşe gelen zam ve indirim haberlerinin ardından güncel fiyatlar merak konusu oldu.
Bakan Şimşek'ten son dakika vergi açıklaması! Bakan Şimşek'ten son dakika vergi açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan vergi ve enflasyon konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
Bakanlık duyurdu! Çiftçilere destek ödemesi hesaplara yatırıldı Bakanlık duyurdu! Çiftçilere destek ödemesi hesaplara yatırıldı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte tarım destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.
Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan Göztepe'nin talebine red Gençlerbirliği Yöneticisi Beltan'dan Göztepe'nin talebine red Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, 10 Aralık Pazar oynanacak maçta Göztepe'nin ilave bilet talebini reddettiklerini açıkladı.
Ankaralılar dikkat! Bakanlık duyurdu doğalgaz desteği ödemeleri artırıldı Ankaralılar dikkat! Bakanlık duyurdu doğalgaz desteği ödemeleri artırıldı Ülkemizde havaların soğuması ve kış mevsiminin gelmesi ile birlikte doğal gaz desteği gündemin en önemli konu başlıkları arasındaki yerini aldı. Doğal gaz desteğine ilişkin araştırmalar devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi.