Ekonomi

Elinde doları olanlar dikkat! Uzman isimden milyonları ilgilendiren 2024 çıkışı geldi Elinde doları olanlar dikkat! Uzman isimden milyonları ilgilendiren 2024 çıkışı geldi Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte yeni yılda dolar piyasasında büyük değişikliklerin yaşanacağı ifade edildi.
TZOB Başkanı Bayraktar duyurdu! İthalat 20,4 milyar dolara yükseldi TZOB Başkanı Bayraktar duyurdu! İthalat 20,4 milyar dolara yükseldi Bugün Yerli Mali Haftası nedeni ile konuşan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
Türk Telekom Fenerbahçe Beko'ya konuk oluyor Türk Telekom Fenerbahçe Beko'ya konuk oluyor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Türk Telekom bugün Fenerbahçe Beko ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Bu yılın sonuna kadar devam ediyor! Halkbank başvuru yapanlara anında 2000 TL verecek Bu yılın sonuna kadar devam ediyor! Halkbank başvuru yapanlara anında 2000 TL verecek Halkbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte başvuru yapan vatandaşlara toplamda 2000 TL hediye edileceği öğrenildi.
21 Aralık'ta A101'e uğramayı sakın unutmayın! 5 bin 299 TL'ye telefonlar satışta 21 Aralık'ta A101'e uğramayı sakın unutmayın! 5 bin 299 TL'ye telefonlar satışta Uygun fiyatla telefon sahibi olmak isteyen kişiler için A101 tarafından 21 Aralık tarihinde son derece uygun bir fiyata telefon satışı yapılacağı öğrenildi.
TOBB'dan Ankara'da Enflasyon Düzeltmesi Semineri! TOBB'dan Ankara'da Enflasyon Düzeltmesi Semineri! TOBB Ankara'da, ekonomiye yönelik düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekledi. EY Temsilcilerle bir araya gelen TOBB, düzenlediği seminerle ekonomik gündemi değerlendirdi.
Asgari ücreti belirleyecek toplantıda tarih belli oldu! Masada 5 farklı senaryo var Asgari ücreti belirleyecek toplantıda tarih belli oldu! Masada 5 farklı senaryo var 2024 yılında milyonlarca çalışana ödenecek olan asgari ücrete ilişkin araştırmalar devam ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenecek olan asgari ücret içim zam pazarlığı devam ederken ikinci toplantı tarihi de belli oldu.
ATEM Başkanı Akçam duyurdu! Konut satışındaki düşüş devam edecek ATEM Başkanı Akçam duyurdu! Konut satışındaki düşüş devam edecek Ülkemizde konut satış fiyatlarının yüksek olmasından dolayı gayrimenkul sektöründe daralma endişesi yaşanıyor. Sektörde yaşanan daralma endişesi devam ederken ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan önemli bir değerlendirme geldi. ATEM Başkanı Akçam, konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini kaydetti.
ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz açıkladı! Motokuryelik belgeli meslek olabilir ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz açıkladı! Motokuryelik belgeli meslek olabilir ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, dijitalleşmeye birlikte online yemek platformlarının geliştiğini belirterek motokuryelik hakkında açıklamalarda bulundu.
TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan İstanbul'da ev bulamadı annesinin yanına taşındı! TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan İstanbul'da ev bulamadı annesinin yanına taşındı! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki yüksek kiralardan dolayı yakındı. TCMB Başkanı Erkan, İstanbul'da kiraların çok yüksek olduğunu, ev bulamadığını ve annesinin yanına taşındığını açıkladı.
İlaç fiyatlarına yüzde 25 zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! İlaç fiyatlarına yüzde 25 zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Beşeri Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Kararı bugün resmi gazetede yayımlandı.
İslam Memiş 2024'te dolardan daha çok kazandıracak diyerek açıkladı! İslam Memiş 2024'te dolardan daha çok kazandıracak diyerek açıkladı! Senenin son günlerinde yatırım yapmak isteyen kişiler için açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, yeni yılın kazandıracak olan yatırım aracını açıkladı.