Ekonomi

İslam Memiş milyonlar için en uygun ay diyerek kritik emeklilik açıklamasını yaptı! İslam Memiş milyonlar için en uygun ay diyerek kritik emeklilik açıklamasını yaptı! Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yayımlanan son uyarı ile birlikte BES hakkında bilinmesi gerekenlerden bahsedildi.
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Kalıcı olarak düşüreceğiz Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan son açıklamalarından enflasyon hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
TBMM'de çalışma yapılıyor! Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemeleri yıl sonuna yetişecek! TBMM'de çalışma yapılıyor! Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ödemeleri yıl sonuna yetişecek! Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılı kapsamında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ikramiye ödemesi yapılacağı kaydedilmişti. Söz konusu ödemelerde çalışan emeklilerin de kapsama dahil edilmesi ile birlikte ödemelerin yapılacağı tarihler merak konusu oldu.
Aralık ayı SED ödemeleri yapıldı mı, nereden kontrol edilir? Aralık ayı SED ödemeleri yapıldı mı, nereden kontrol edilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan SED ödemelerine ilişkin araştırmalar devam ediyor. SED ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken Mahinur Özdemir Göktaş, aralık ayı SED ödemelerine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu.
ATO Başkanı Baran açıkladı! Sigorta müşterileri de acenteler de zor durumda ATO Başkanı Baran açıkladı! Sigorta müşterileri de acenteler de zor durumda ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun iki sigorta şirketine el koymasının ardından bir takım mağduriyetlerin yaşandığını söyledi.
ATEM Başkanı Akçam'dan ilan portallarına ilişkin açıklama! Fiyat tarifesi ilan edilmeli ATEM Başkanı Akçam'dan ilan portallarına ilişkin açıklama! Fiyat tarifesi ilan edilmeli ATEM Başkanı Hakan Akçam, ilan portallarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATEM Başkanı Akçam, ilan portallarında fiyat tarifesi bulundurulması gerektiğini belirterek bir takım önerilerde bulundu.
ÖSYM KPSS 2023-2 tercihlerine ilişkin duyuru yaptı! ÖSYM KPSS 2023-2 tercihlerine ilişkin duyuru yaptı! Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adayların katılım sağladığı KPSS ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. KPSS hakkında merak edilenler artarken ÖSYM tarafından bir son dakika açıklamasına yer verildi.
Yeni yıl öncesi market alışverişi yapacaklara BİM 22 Aralık aktüel ürün kataloğunu duyurdu! Yeni yıl öncesi market alışverişi yapacaklara BİM 22 Aralık aktüel ürün kataloğunu duyurdu! Market alışverişi yapmak isteyen kişiler için BİM, yeni yıl öncesi indirimli ürünlerini aktüel kataloğu ile birlikte duyurdu.
Benzin zammının ardından Ankara akaryakıt fiyatları belli oldu! Benzin zammının ardından Ankara akaryakıt fiyatları belli oldu! Bugün benzine uygulanan 1 lira 49 kuruşluk zammın ardından Ankara için güncel akaryakıt fiyatları merak konusu oldu.
Çalışan emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? Çalışan emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? Ülkemizde yılda iki kez olmak üzere emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemesi yapılıyor. Bir kereye mahsus olmak üzere Cumhuriyet'in kuruluşunun yüzüncü yılına özel olarak emeklilere 5 bin liralık ikramiye ödemesi yapılacağı açıklanırken ilk olarak çalışmayan emeklilere ödeme yapıldı. Çalışan emekliler için ödemelerin ne zaman yapılacağı da merak konusu olmaya devam ediyor.
CHP'nin 2024 asgari ücret zammın beklentisi belli oldu! CHP'nin 2024 asgari ücret zammın beklentisi belli oldu! Asgari ücret görüşmelerinde süreç devam ederken siyasi partilerden de yeni maaş beklentileri gelmeye devam ediyor. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba asgari ücret ile ilgili açıklama yaptı. Bu çerçevede CHP'nin yeni yılda asgari ücrete dair beklentisi belli oldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Hal fiyatları belli oldu! 19 Aralık Ankara Hali meyve sebze fiyatları Ankara Büyükşehir Belediyesi Hal fiyatları belli oldu! 19 Aralık Ankara Hali meyve sebze fiyatları Taze sebze ve meyve almak isteyenler ilk olarak pazar ve hallere gitmeyi tercih ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi hal fiyatları da bu çerçevede sıklıkla sorgulanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi halinde alışveriş yapmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken 19 Aralık tarihi ile hal fiyatlarını güncel şekilde derledik.