Ekonomi

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye yattı mı, ne zaman yatacak? Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye yattı mı, ne zaman yatacak? Çalışan emekliye müjdesi verilen 5000 TL ikramiye ile ilgili son gelişmeler duyuruldu. Peki, çalışan emekliye 5000 TL ikramiye yattı mı, ne zaman yatacak?
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu açıkladı! Asgari ücret cuma günü açıklanabilir AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu açıkladı! Asgari ücret cuma günü açıklanabilir Bugün AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu tarafından milyonlarca asgari ücretliyi ilgilendiren açıklama geldi.
İTO Başkanı'ndan asgari ücret önerisi! 3-4 skala belirlenebilir İTO Başkanı'ndan asgari ücret önerisi! 3-4 skala belirlenebilir İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç tarafından belirlenecek olan asgari ücret tutarları hakkında farklı öneriler sunuldu.
Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıkladı! Piyasada bir balon vardı onu kaldırdı hükümetimiz Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıkladı! Piyasada bir balon vardı onu kaldırdı hükümetimiz Otomotiv ve gayrimenkul piyasasında yaşanan yükselişler vatandaşların gündeminde yer aldı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, konut ve otomobil fiyatlarında yaşanan fiyat yükselişlerine ilişkin açıklamada bulunarak fiyatların kontrol altına alındığını bildirdi.
Ücretsiz veya indirimli seyahat kartları yönetmeliğinde değişiklik yayımlandı! Ücretsiz veya indirimli seyahat kartları yönetmeliğinde değişiklik yayımlandı! Bugün yayımlanan Resmi Gazete kararlarında ücretsiz veya indirimli seyahat kartlarına yönelik yönetmeliğin değiştiği ifade edildi.
Parası olan yaşadı! 1 milyon TL'nin 32 günlük vadeli mevduat faiz oranı getirisi hesaplandı! Parası olan yaşadı! 1 milyon TL'nin 32 günlük vadeli mevduat faiz oranı getirisi hesaplandı! Dün Merkez Bankası tarafından alınan faiz kararının ardından 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi bankalar tarafından tek tek hesaplandı.
Bakan Işıkhan 5 bin TL ikramiyenin yatırılacağı tarihi açıkladı! Bakan Işıkhan 5 bin TL ikramiyenin yatırılacağı tarihi açıkladı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin ne zaman hesaplara yatırılacağı açıklandı.
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! Herkesin mutabık kaldığı bir ücret seviyesi olmasını ümit ediyoruz Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! Herkesin mutabık kaldığı bir ücret seviyesi olmasını ümit ediyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılı asgari ücreti tespit etmek üzere Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından yapılan toplantılara değindi. Bakan Işıkhan, asgari ücret konusunda görüş birliğine varılmasını beklediğini kaydederek önemli açıklamalarda bulundu.
Bakan Işıkhan'dan memur maaşı açıklaması! Yüzde 50 arttırılacak Bakan Işıkhan'dan memur maaşı açıklaması! Yüzde 50 arttırılacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur maaşlarına yönelik artışla ilgili detayları paylaştı, 2024 Ocak ayında yüzde 50 artacağını tahmin ettiklerini belirtti.
Memur-Sen Başkanı Yalçın duyurdu! Yeni süreç başlıyor Memur-Sen Başkanı Yalçın duyurdu! Yeni süreç başlıyor Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından yeni bir dönemin içerisinde olduğumuzdan bahseden Yalçın, ekonomik anlamda da önemli noktalara değindi.
Bankalarca ticari müşterilerden alınabilecek ücretlere ilişkin tebliğ yayımlandı! Bankalarca ticari müşterilerden alınabilecek ücretlere ilişkin tebliğ yayımlandı! 22 Kasım tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararları çerçevesinde Ticari Müşterilerden Alınabilecek Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ vatandaşlara duyuruldu.
Banka kartı olanlar dikkat! FAST işlemlerinde üst limit 50 bin TL oldu Banka kartı olanlar dikkat! FAST işlemlerinde üst limit 50 bin TL oldu Merkez Bankası tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte FAST işlemlerinde artık üst limitin 50 bin TL olduğu ifade edildi.