Ekonomi

Merkez Bankası Ağustos ayı faiz kararını açıkladı Merkez Bankası Ağustos ayı faiz kararını açıkladı Ülke ekonomisinin en birinci gündem maddesi olan aylık faiz kararının ne olacağı sorusu yanıt buldu. Yapılan toplantının ardından merakla beklenen soru yanıt bulmuş oldu.
Kira sözleşmelerinde e-Devlet dönemi başlıyor! e-Kira kontratı geliyor Kira sözleşmelerinde e-Devlet dönemi başlıyor! Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar her geçen gün artarken kira sözleşmeleri için yeni düzenleme hayata geçiriliyor. E-Devlet sisteme giriyor...
Brent petrolün varil fiyatı 77,10 dolar seviyesine geriledi! Brent petrolün varil fiyatı 77,10 dolar seviyesine geriledi! Brent petrol fiyatı 2 dolarlık fiyat düşüşü ile 79,81 dolar seviyesinden 77,10 dolar seviyesine geriledi. Brent petrol fiyatı düştü, benzin ve motorine indirim var mı, benzine indirim gelecek mi, indirim beklentisi var mı açıklandı.
Bakan Şimşek: Vergi denetiminde yeni dönem başlıyor Bakan Şimşek: Vergi denetiminde yeni dönem başlıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek vergi denetiminde yeni dönemin başladığını duyurdu. Pek çok yenilik hayata geçiriliyor...
Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 şirketin hisseleri TVF'ye aktarıldı Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 şirketin hisseleri TVF'ye aktarıldı Resmi Gazete kararları milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Resmi Gazete, günlük olarak takip edilirken son olarak 12 şirketin hisseleri ile ilgili dikkati çeken bir karara imza atıldı. Buna göre 12 şirketin hisselerinin TVF'ye aktarıldığı öğrenildi.
2024 Fındık alım fiyatları kaç TL? 2024 Fındık alım fiyatları kaç TL? 2024 yılı fındık alım fiyatı merak konusu olmaya devam ediyor. Bu yıl fındık alım fiyatının kaç TL üzerinden yapılacağı merak edilirken belirlenen fiyatlar da belli oldu.
TÜİK son rakamı açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı 3 milyon 156 bin kişiye yükseldi Türkiye'de işsiz sayısı 3 milyon 156 bin kişiye yükseldi TÜİK İşgücü İstatistikleri, II. Çeyrek: Nisan-Haziran, 2024 raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre söz konusu dönemde işsiz sayısı 23 bin kişi arttı.
Dolar ve altının haftaya başlangıç fiyatları belli oldu Dolar ve altının haftaya başlangıç fiyatları belli oldu Geride bıraktığımız hafta rekor üzerine rekor kıran döviz kurları ve altın fiyatları için yeni haftanın açılış fiyatları geldi. Dolar, Euro kuru, gram, çeyrek altın, 22 ayar bileziğin fiyatları belli oldu.
Bakan Göktaş duyurdu: Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılmaya başlandı Bakan Göktaş duyurdu: Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılmaya başlandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım maaşlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığı ifade edildi.
15 Ağustos benzin fiyatına zam geldi: Ankara'da benzin fiyatı belli oldu 15 Ağustos benzin fiyatına zam geldi: Ankara'da benzin fiyatı belli oldu Akaryakıt fiyatları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Akaryakıt fiyatları ile ilgili araç sürücülerinin takibi devam ederken benzin tarafından zam haber geldi.
Bakan Bolat'tan gayrimenkul ve otomotiv sektöründe yeni düzenleme açıklaması Bakan Bolat'tan gayrimenkul ve otomotiv sektöründe yeni düzenleme açıklaması Ticaret Bakanı Ömer Bolat, gündeme ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Bakan Bolat, gayrimenkul ve otomotiv sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulunurken yurt dışından getirilen ürünlerin gümrük vergisine de değindi.
Ağustos 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Ağustos 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan faiz kararı için geri sayım başlarken ağustos ayı kararı için meraklı bekleyiş başladı. Ağustos ayında Merkez Bankası'nın açıklayacağı kararlar için araştırmalar devam ederken bu ay yapılacak toplantı tarihi de sorgulanıyor.