Ekonomi

Yüzde 25 kira zammı sınırı kalktı mı, kirada yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu? Yüzde 25 kira zammı sınırı kalktı mı, kirada yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ile ilgili araştırmalar yıl sonunda hız kazandı. Aralık ayı kira artış oranı açıklanırken kira artış oranında geçerli olan rakam iş yeri kiralarını da etkiliyor. Söz konusu durumda vatandaşlar da kira artış sınırı hakkındaki güncel durumu merak ediyor.
2024 İşsizlik maaşı ne kadar olacak, zam gelecek mi? 2024 İşsizlik maaşı ne kadar olacak, zam gelecek mi? İşsizlik maaşı ile ilgili aramalar arttı. 2024 yılının yaklaşması ile birlikte asgari ücretin belirlenmesine sayılı günler kalırken işsizlik maaşı da merak edilmeye başlandı. Yeni yılda işsizlik maaşının ne kadar olacağı sorularına yanıt aranırken işsizlik maaşı ile ilgili son tahminin ne olduğu da merak edildi.
Bakan Bolat açıkladı! İkinci el fiyatlarda yüzde 20 düşüş yaşandı Bakan Bolat açıkladı! İkinci el fiyatlarda yüzde 20 düşüş yaşandı Uzun süredir gündemde olan ve çalışmaların yapıldığı ikinci el fiyatları hakkında konuşan Bakan Bolat, fiyatların yüzde 20 düştüğünü açıkladı.
Konut kredisi faizleri değişti! 2 Milyon TL’nin Halkbank, İş Bankası, ING Bank taksitleri! Konut kredisi faizleri değişti! 2 Milyon TL’nin Halkbank, İş Bankası, ING Bank taksitleri! Konut kredisi çekmek isteyenler için bankaların talep ettikleri maliyetlerde güncellemeye gidildi. Halkbank, İş Bankası ve ING Bank 2 Milyon TL konut kredisini kaç TL taksitle veriyorlar?
Ulaştırma Bakanlığı uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu! Ulaştırma Bakanlığı uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu! Yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından toplamda 15 uzman yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi.
Et ve Süt Kurumu kesimlik hayvan satışına başlayacak! Et ve Süt Kurumu kesimlik hayvan satışına başlayacak! Bugün Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklamalarda fiyatların düşürülmesine yönelik kesimlik hayvan satışlarının başlayacağı öğrenildi.
Çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini içeren kanun teklifi TBMM'de kabul edildi! Çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini içeren kanun teklifi TBMM'de kabul edildi! Son Dakika! Bugün TBMM'de yapılan görüşmeler sonucunda çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesini öngören kanun teklifinin kabul edildiği ifade edildi.
Bakan Bolat'tan gıda enflasyonu çağrısı! Bakan Bolat'tan gıda enflasyonu çağrısı! Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından bugün gıda enflasyonu hakkında önemli açıklamalara yer verildi.
Türkiye ile Özbekistan arasında KEK protokolü imzalandı! Türkiye ile Özbekistan arasında KEK protokolü imzalandı! Türkiye ile Özbekistan arasında bugün yapılan toplantılar sonucunda Karma Ekonomik Komisyonu protokolünün imzalandığı öğrenildi.
Kabine öncesi kulislerde beklenmedik hareketlilik! Asgari ücrette zam oranı yüzde 55'e kadar çıktı işte masadaki rakam Kabine öncesi kulislerde beklenmedik hareketlilik! Asgari ücrette zam oranı yüzde 55'e kadar çıktı işte masadaki rakam Milyonlarca çalışanı ilgilendiren ve merakla beklenen asgari ücret için kulisler hareketlendi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından yapılacak toplantının ardından açıklanması beklenen asgari ücret ile ilgili olarak kulislerde de bir hareketlilik yaşandı. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı öncesi masadaki rakamın belli olduğuna ilişkin senaryolar çizildi.
Bakan Işıkhan asgari ücret toplantısı ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu! Bakan Işıkhan asgari ücret toplantısı ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu! 2024 yılında geçerli olacak asgari ücret için nefesler tutuldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret toplantısı ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Işıkhan, milyonların beklendiği rakamın ne zaman açıklanacağına ilişkin değerlendirmede bulundu.
Kadınlara yıllık 6 bin TL ödeme duyuruldu! Başvuru için TC Kimlik Kartı yeterli Kadınlara yıllık 6 bin TL ödeme duyuruldu! Başvuru için TC Kimlik Kartı yeterli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ekonomik destek paketleri ile vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından verilen destekler hak sahiplerine ulaştırılırken kadınlara özel bir destek daha gündem oldu. Başvuru için TC Kimlik Kartının yeterli olduğu ve kadınların faydalanabildiği ödeme tablosu netleşti.