Ekonomi

2024 yılı yeni asgari ücret ödeme tarihi nedir, zamlı maaşlar ne zaman yatırılacak? 2024 yılı yeni asgari ücret ödeme tarihi nedir, zamlı maaşlar ne zaman yatırılacak? Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamalarda asgari ücret zamlı maaşların belirlendiği ifade edildi. Bu çerçevede zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu.
Yeni asgari ücret kaç dolar yapıyor? Yeni asgari ücret kaç dolar yapıyor? 2024 yılı için yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yeni asgari ücretin kaç dolar yaptığı konusu vardı.
Bakan Işıkhan'da asgari ücret toplantısının ardından açıklamalar! Bakan Işıkhan'da asgari ücret toplantısının ardından açıklamalar! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün 3. gerçekleştirilen asgari ücret tespit komisyon toplantısının ardından 2024 yılı asgari ücreti belirlendi.
Bakan Işıkhan'dan 5 bin TL emekli ikramiye paylaşımı! Bakan Işıkhan'dan 5 bin TL emekli ikramiye paylaşımı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından emekli vatandaşlara verilecek olan 5 bin TL emekli ikramiyenin ne zaman verileceği öğrenildi.
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan asgari ücret açıklaması! Varız deriz TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan asgari ücret açıklaması! Varız deriz Bugün gerçekleştirilecek olan toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu.
Son Dakika! Asgari ücret görüşmesi sona erdi Son Dakika! Asgari ücret görüşmesi sona erdi Bugün 2024 yılında uygulanacak olan asgari ücret hakkında merak edilenlerin artmasının ardından son dakik asgari ücret görüşmelerinin az önce sona erdiği öğrenildi.
Asgari ücret zammı ile birlikte kaç kalemde değişiklik olacak? Asgari ücret zammı ile birlikte kaç kalemde değişiklik olacak? Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile birlikte birçok ödemelerde değişikliğe gidilecek. Vatandaşlar asgari ücretin etkileyeceği kalemleri merak ederken araştırmalarına başladı. Bununla beraber asgari ücret zammından etkilenecek kalemlerin de yüzde kaç oranında zam alacağı gündeme taşınan sorular arasında yer aldı.
Asgari ücret zammı 65 yaş aylıklarını da etkiledi! 2024 65 yaş aylığı zammı belli oldu Asgari ücret zammı 65 yaş aylıklarını da etkiledi! 2024 65 yaş aylığı zammı belli oldu 2024 Ocak zammı ile beraber 65 yaş aylığında da artış oldu. Ödemeden faydalananlar yaşlılık aylının ne kadar olacağını sorgularken asgari ücret zammı ile beraber 65 yaş aylıkları da arttı. Asgari ücret zammıyla beraber 2024 yılı 65 yaş aylığı yeniden hesaplandı.
Asgari ücret ile stajyer maaşı belli oldu! 2024 stajyer maaşı kuruş kuruş hesaplandı Asgari ücret ile stajyer maaşı belli oldu! 2024 stajyer maaşı kuruş kuruş hesaplandı Ülkemizde asgari ücret zammı ile ilgili olarak gelişmeler yakından takip ediliyor. Asgari ücret zammına ilişkin karar aşamasına gelinirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile Beştepe'de bir buluşma gerçekleşti. Beştepe'de yapılan görüşme sonrası asgari ücret zammı belli oldu. Asgari ücret zammı stajyer maaşlarını da etkilerken bu rakamın ne kadar olacağı merak edildi.
2024 asgari ücret zammı ile BES kesintisi miktarı belli oldu! 2024 asgari ücret zammı ile BES kesintisi miktarı belli oldu! Milyonlarca vatandaş asgari ücrete gelecek zam açıklamasına odaklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanan komisyon 2024 yılında uygulanacak asgari ücretin net rakamını belirlediğini açıkladı. Asgari ücrete gelecek olan zammın yanında etkileyeceği birçok kalem de ödemeler yükselecek. BES kesintileri de asgari ücrete gelen zam sonrasında artacak. BES kesintisinin ne kadar olacağı merak edilirken detaylar da belli oldu.
2024 asgari ücret zammı açıklandı! Geçici iş görmezlik ödeneği belli oldu 2024 asgari ücret zammı açıklandı! Geçici iş görmezlik ödeneği belli oldu 2024 yılı asgari ücreti açıklandı. Merakla beklenen asgari ücret zammı sonrası vatandaşlar, geçici iş görmezlik ödeneğinin ne kadar arttığını araştırmaya başladı. Geçici iş görmezlik ödeneğinin tutarı belli oldu!
2024 Asgari Ücret zammı şimdi duyuruldu! Asgari ücrete yüzde 2024 Asgari Ücret zammı şimdi duyuruldu! Asgari ücret 17002 TL oldu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi gündem oldu. 2024 yılında geçerli olacak Asgari Ücret gözler Beştepe'ye çevrildi. Asgari ücrete ilişkin kritik görüşme Beştepe'de gerçekleşirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda işçi ve işveren tarafıyla bir araya geldi. Söz konusu asgari ücret zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından son dakika olarak açıklandı.