Ekonomi

Milyonlarca altın yatırımcısı için İslam Memiş bekleyin diyerek tarihi duyurdu! Milyonlarca altın yatırımcısı için İslam Memiş bekleyin diyerek tarihi duyurdu! Bu sene özellikle de gram altında yatırım yapan kişiler için değerlendirmeleri ile gündeme gelen Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, yaptığı son açıklamada da parasını değerlendirmek isteyen kişilere beklenen tarihi açıkladı.
Bakanlık açıklama yaptı! Ödemeler hesaplara bugün yatırıldı Bakanlık açıklama yaptı! Ödemeler hesaplara bugün yatırıldı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre bugün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçiler için yapılacak olan destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.
MEB çalışanlarına duyurdu! Öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayacaklar MEB çalışanlarına duyurdu! Öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayacaklar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte bakanlığa bağlı çalışanların öğretmenevlerinde yüzde 50 indirim ile konaklayacakları öğrenildi.
Ankara'da ekmeğe zam açıklaması! 2024 Ankara'da ekmek fiyatları yeniden belirlendi Ankara'da ekmeğe zam açıklaması! 2024 Ankara'da ekmek fiyatları yeniden belirlendi Ülkemizde ekmek fiyatları ile ilgili olarak tartışmalar devam ediyor. Ekmek fiyatlarının artmasını isteyen üreticiler zam açıklaması beklerken Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Ankara'dan gelen son dakika açıklaması gündem oldu.
Altında yükseliş! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? Altında yükseliş! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar? Bugün altında hızlı yükseliş sürüyor. Altındaki yükseliş sonrası fiyatlar da merak konusu oldu. Peki, gram, çeyrek, yarım altın ne kadar?
Rekabet Kurumu Başkanı Küle açıkladı! 252 milyon lira ceza yazıldı Rekabet Kurumu Başkanı Küle açıkladı! 252 milyon lira ceza yazıldı Bu sene fahiş fiyatlar ile mücadele konusunda çalışmalarda bulunan Rekabet Kurumu, bu çerçevede 2024 yılı hedeflerinden de bahsetti.
İslam Memiş yatırım yapacaklar için 2024 yılın işaret ederek tek tek duyurdu! İslam Memiş yatırım yapacaklar için 2024 yılın işaret ederek tek tek duyurdu! Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından elinde altın, euro ve doları olan vatandaşlara 2024 yılı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman verilecek? Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman verilecek? Milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği haber geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarda TBMM'de onaylanan ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı konusunda bilgilendirme geldi.
Bakan Işıkhan duyurdu! Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ödeme tarihleri belli oldu Bakan Işıkhan duyurdu! Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ödeme tarihleri belli oldu Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliler için ikramiye müjdesi gelmişti. Emeklilere ödenecek ikramiyeler için çalışan emeklilerin de kapsam dahiline alınması ile Bakan Işıkhan'dan bir son dakika açıklaması geldi.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Orta Vadeli Program'ın uygulanmaya devam edeceğini duyurdu! Ekonomi Koordinasyon Kurulu Orta Vadeli Program'ın uygulanmaya devam edeceğini duyurdu! Ülkemizde para sıkılaştırma politikasının uygulandığı dönemde Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sonrası yapılan açıklamada, Orta Vadeli Program'ın kararlılıkla uygulanmaya devam edileceği belirtildi. Programın devam edeceğine ilişkin açıklamaya yer verilirken toplantı detayları da açıklandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Zorunlu Deprem Sigortası prim ve metrekare bedelleri artırıldı! Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Zorunlu Deprem Sigortası prim ve metrekare bedelleri artırıldı! Yeni asgari ücretin açıklanmasının ardından Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun Zorunlu Deprem Sigortası Tarife Talimat Tebliği'nde değişiklik yapıldı. Zorunlu Deprem Sigortası'nda asgari prim tutarları ile sigorta hesabına esas olan metrekare bedelleri artırıldı. Değişiklik yapılan Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.
Tütün mamullerinde yeni ÖTV Resmi Gazete'de yayımlandı Tütün mamullerinde yeni ÖTV Resmi Gazete'de yayımlandı Dün açıklanan 2024 asgari ücreti ardından Resmi Gazete'de yeni zamlar da yayımlanmaya başladı. Tütün mamullerinde ÖTV düzenlemesi yayımlandı.