Ekonomi

Kamu bankalarından emekli maaş promosyonlarında 2024 kararı! Kamu bankalarından emekli maaş promosyonlarında 2024 kararı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli maş promosyonu kampanyalarını 2024’te değiştirip değiştirmeyecekleri merak ediliyor. Kamu bankalarının emekli maaş promosyonu ödemeleri yükselecek mi?
Ziraat Bankası 3.000 TL verilecek! Kampanya detayları açıklandı Ziraat Bankası 3.000 TL verilecek! Kampanya detayları açıklandı Ziraat Bankası, kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre kamu bankalarından olan Ziraat Bankası 3 bin TL hediye verecek! Kampanyanın detayları açıklanırken, son katılım tarihinin 31 Aralık olduğu açıklandı! İşte detaylar..
Milli Piyango teselli ikramiyesi ne kadar oldu? Milli Piyango teselli ikramiyesi ne kadar oldu? Milli Piyango bileti alanlar teselli ikramiyesinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Teselli ikramiyesi hakkında detaylar bilet alanlar tarafından merak edilirken bu ikramiyenin miktarı da merak konusu oldu.
Kamu kurumuna 21 – 49 yaş arasında kadın erkek kamu personeli alımı başladı! Kamu kurumuna 21 – 49 yaş arasında kadın erkek kamu personeli alımı başladı! Kamuda çalışmak isteyen ve iş arayanlara güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Akçakale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacak. Kadın erkek temizlik görevlisi alımı için başvuruların 29 Aralık’ta başladığı ifade edildi.
Ziraat Bankası 1 milyon 400 bin TL konut kredisi taksit tablosu açıklandı Ziraat Bankası 1 milyon 400 bin TL konut kredisi taksit tablosu açıklandı Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, konut kredisi verdiğini duyurdu. Ev almakta zorlanan vatandaşlar bu noktada çareyi bankaların sunduğu konu kredilerinden yana kullanmaya başladı. Ziraat Bankası 1 milyon 400 bin TL kredinin aylık taksit tablosunu açıkladı.
Türk Kızılay 1,2 milyon depremzedeye kış yardımı sağlayacak! Türk Kızılay 1,2 milyon depremzedeye kış yardımı sağlayacak! Bugün Türk Kızılay tarafından yapılan açıklamalarda toplamda 1,2 milyon depremzedeye kış yardımı sağlanacağı duyuruldu.
Ev sahibi ve kiracılar için açıklandı! 2024 kamu konut kira bedelleri belli oldu Ev sahibi ve kiracılar için açıklandı! 2024 kamu konut kira bedelleri belli oldu 31 Aralık tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre 2024 yılı için kamu konutlarının kira bedellerinin belirlendiği ifade edildi.
4 yıldır o ürüne tek kuruş zam gelmedi 4 yıldır o ürüne tek kuruş zam gelmedi Bundan yaklaşık 4 yıl önce market poşetlerden ücret alınmaya başlanmıştı. Marketlerde alışveriş yapanlara 25 kuruştan satılan plastik market poşetlerine zam gelmediği duyuruldu. Market poşetleri 4 yıldır zam gelmeyen tek ürün olarak dikkat çekti!
Belediyeye ilk defa atanmak üzere memur alınacak! İşte başvuru şartları Belediyeye ilk defa atanmak üzere memur alınacak! İşte başvuru şartları Kamu kurumları ve belediyelerde çalışmak isteyenler için yeni bir ilan geldi! Aktarılan sın habere göre ilk defa atanmak üzere memur alımının yapılacağı ifade edildi. KPSS puanı ile yapılacak memur alımında başvuru detayları da açıklandı.
Ev sahiplerinin başı dertte! Bunu yapanlara ceza sürprizi! Ev sahiplerinin başı dertte! Bunu yapanlara ceza sürprizi! Hazine ve Maliye Bakanlığı ev sahiplerine yönelik vergi denetimlerini artırdı. Eksik beyanname veren ev sahiplerine işlem yapılacak.
Yabancıların 2024 ons altın fiyat tahminleri tek tek açıklandı! Yabancıların 2024 ons altın fiyat tahminleri tek tek açıklandı! Altın piyasasında fiyat yükselişleri yatırımcıların iştahını kabartırken 2024 yılının ralli yılı olacağına dair büyük bir inanç bulunuyor. Yabancı uzmanların 2024 altın fiyat tahminleri belli oldu.
18 yaş üstüne faizsiz kredi başvuruları başladı! Para aynı gün hesapta olacak 18 yaş üstüne faizsiz kredi başvuruları başladı! Para aynı gün hesapta olacak Artış gösteren enflasyon ne yazık ki vatandaşların alım gücünü daraltırken, geçinmesini de zorlaştırıyor. Bu kapsamda o bankadan önemli bir açıklama geldi. 18 yaş üstüne faizsiz kredi başvuruları başladı. Krediye ilişkin detaylar ve merak edilenler haberimizde