Ekonomi

2024 yılı bedelli askerlik kaç lira olacak? 2024 yılı bedelli askerlik kaç lira olacak? Yeni yıla girilmesi ile birlikte bedelli askerlik yapmak isteyen kişiler tarafından askerlik ücretlerine ne kadar zam geleceği hakkında merak edilenler artmaya başladı.
En ucuz Toyota'da 2024 fiyatları! Toyota Yaris fiyat listesi belli oldu! En ucuz Toyota'da 2024 fiyatları! Toyota Yaris fiyat listesi belli oldu! Toyota firmasının en ucuz fiyatlı modeli olan Toyota Yaris için yeni fiyat listesi açıklandı. Toyota Yaris kaç TL fiyatla satılmaya başlandı?
İş Bankası'ndan emekli maaş promosyonu için yeni kampanya! İş Bankası'ndan emekli maaş promosyonu için yeni kampanya! Emekli maaş promosyonu kampanyasına İş Bankası Ocak 2024 güncellemesi yaptı. İş Bankası bu ay emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödeyecek?
TEB 3 ay ertelemeli ve 24 ay vade ile hoşgeldin kredisini duyurdu! TEB 3 ay ertelemeli ve 24 ay vade ile hoşgeldin kredisini duyurdu! Ocak ayı içi TEB tarafından yapılan duyuru ile birlikte yeni müşterilerine özel toplamda 10 bin lira kredi verileceği ifade edildi.
Emekli maaşına asgari ücret kadar zam! SGK Uzmanı rakam verdi Emekli maaşına asgari ücret kadar zam! SGK Uzmanı rakam verdi Geçtiğimiz hafta içinde asgari ücretin belirlenmesinden sonra gözler emekli ve memur maaşlarına çevrildi. Asgari ücrete bu yıl tek zam yapılacağı söylenmişti. Bu sebeple 2024 yılı asgari ücrete yüzde 49 oranında zam yapıldı. Emekli maaşlarına da asgari ücret ayarı geleceği duyuruldu! İşte detaylar..
CHP Genel Başkan Yardımcısı Taşçıer emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı! En düşüğü asgari ücret olsun CHP Genel Başkan Yardımcısı Taşçıer emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı! En düşüğü asgari ücret olsun CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, beklenen emekli maaş zammına ilişkin açıklamalarda bulundu. Taşcıer, en düşük emekli aylığının asgari ücret kadar olması gerektiğini belirtirken taleplerini de açıkladı.
Memur ve memur emeklisine ne kadar zam yapılacak, zam oranı belli oldu mu? Memur ve memur emeklisine ne kadar zam yapılacak, zam oranı belli oldu mu? 2024 yılı asgari ücretinin açıklanması ardından gözler memur ve memur emeklisinin maaş zammına çevrildi. Peki, memur ve memur emeklisine ne kadar zam yapılacak, zam oranı belli oldu mu? Detaylar haberimizde...
2024 yeni trafik cezaları ne kadar oldu? 2024 yeni trafik cezaları ne kadar oldu? Asgari ücrete gelen zamla birlikte 2024 yılında artış gösteren kalemler de belli oldu. Açıklanan yeni zamlar vatandaşların gündeminde yer alırken 2024 yılı trafik cezalarının miktarı merak konusu oldu.
Yeni yılda gram altın Dolar ve Euro yükseldi! Yeni haftada gram altın, dolar, euro fiyatları ne kadar? Yeni yılda gram altın Dolar ve Euro yükseldi! Yeni haftada gram altın, dolar, euro fiyatları ne kadar? Yeni yılın ilk işlem gününde piyasaların güncel durumu merak edildi. Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alırken dolar ve euro tarafındaki hareketlilik de yatırımcı, borcu ve düğünü olanların gündeminde yer aldı. 2 Ocak tarihi ile piyasadaki yatırım araçlarının işlem gördüğü rakamları derledik.
TÜİK Aralık ayı enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? TÜİK Aralık ayı enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? Milyonlarca vatandaş tarafından merak konusu olan enflasyon verilerinin ne zaman açıklanacağı merak konusu olmuştu. TÜİK tarafından Aralık ayı enflasyon verilerinin ne zaman açıklanacağı öğrenildi.
Ziraat Bankası market harcamalarınıza özel 400 lira hediye edecek! Ziraat Bankası market harcamalarınıza özel 400 lira hediye edecek! Market harcamalarınız için Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanyaya göre toplamda 400 lira hediye verileceği öğrenildi. Bu kapsamda merak edilenlere yanıt verildi.
TCMB, geç ödemelerde uygulanacak temerrüt faiz oranını duyurdu! TCMB, geç ödemelerde uygulanacak temerrüt faiz oranını duyurdu! Bugün Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından geç ödemelerde uygulanacak olan temerrüt faiz oranı ile alacağın tahsili masrafları için talep edilebilecek asgari giderim tutarının belirlendiği ifade edildi.