Ekonomi

6 aylık enflasyon farkı ile beraber TOKİ taksitleri zamlandı! 2024 TOKİ taksitlerine ne kadar zam geldi 6 aylık enflasyon farkı ile beraber TOKİ taksitleri zamlandı! 2024 TOKİ taksitlerine ne kadar zam geldi Enflasyon farkının açıklanması ile beraber gözler yeni zamlara çevrildi. Memur maaş zammının belli olması ile beraber TOKİ taksitlerine ne kadar zam geleceği de merak edildi. TOKİ'den ev alan ve halihazırda taksit ödeyen vatandaşlar memur maaşlarına endeksli olan ödemelere ilişkin olarak zam araştırması yapıyor.
2024 Aile destek paketleri zamlandı mı, sosyal destek ödemeleri ne kadar oldu, evde bakım, 65 yaş, engelli aylığı ne kadar oldu? 2024 Aile destek paketleri zamlandı mı, sosyal destek ödemeleri ne kadar oldu, evde bakım, 65 yaş, engelli aylığı ne kadar oldu? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak Aile Destek Programı ödemeleri yapılıyor. Hak sahipleri açıklanan enflasyon verilerinin ardından ve asgari ücret zammıyla beraber bu ödemelere zam gelip gelmediğini sorgulamaya başladı.
TÜİK enflasyon verileri ardından altın dolar euro yükselişe geçti! TÜİK enflasyon verileri ardından altın dolar euro yükselişe geçti! Merakla beklenen TÜİK'in 2023 Aralık ayı enflasyon verileri bugün saat 10.00'da açıklandı. Açıklanan veriler ardından piyasalarda hareketlilik yaşanırken altın, dolar, euro yükselişe geçti!
2024 Kaymakam maaşı ne kadar oldu, enflasyon farkı ile kaymakam maaşları ne kadar arttı? 2024 Kaymakam maaşı ne kadar oldu, enflasyon farkı ile kaymakam maaşları ne kadar arttı? 3 Ocak tarihi ile enflasyon farkının açıklanması ile beraber maaş zamları da gündemdeki yerini aldı. Açıklanan enflasyon rakamlarının ardından memur, memur emeklisi ve emekli maaş zammı belirlenecek. Açıklanan rakamlarla beraber 2024 yılı kaymakam maaşları merak konusu oldu.
2024 memur ve memur emeklisi maaş zammı ne kadar oldu? 2024 memur ve memur emeklisi maaş zammı ne kadar oldu? Yeni yıla girmemiz ile birlikte memur ve emekli maaşına yapılacak olan zammın ne zaman açıklanacağı merak edilmeye başlandı. Enflasyon rakamları beklenirken gözler memur ve emekli maaş zammına çevrildi. Vatandaşlar da zam oranlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin sorularına yanıt aramaya başladı.
En düşük emekli maaşı ne kadar oldu, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu, en düşük emekli maaşı 2024 ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu, en düşük emekli maaşı 2024 ne kadar? TÜİK'in Aralık 2023 enflasyonunu açıklaması ardından gözler en düşük memur maaşının ne kadar olduğuna çevrildi. Peki, En düşük emekli maaşı ne kadar oldu, 7500 emekli maaşı ne kadar oldu, en düşük emekli maaşı 2024 ne kadar?
2024 memur maaş zam oranı netleşti! 6 aylık enflasyon farkı ile en düşük memur maaşı hesaplandı 2024 memur maaş zam oranı netleşti! 6 aylık enflasyon farkı ile en düşük memur maaşı hesaplandı 2023 yılının son enflasyon verisi 3 Ocak tarihi ile açıklandı. Açıklanan aralık ayı enflasyon verisi ile beraber 6 aylık enflasyon farkı da belli oldu. böylelikle memur maaş zammı da ortaya çıktı. Aralık ayında enflasyon yüzde 2,93 olarak açıklanırken 6 aylık farkla beraber memur maaş zammı netleşti ve en düşük memur maaşı da 32 bin 860 TL olarak açıklandı.
TZOB Başkanı Bayraktar'dan 2023 Aralık ayı fiyat farklılıkları değerlendirmesi TZOB Başkanı Bayraktar'dan 2023 Aralık ayı fiyat farklılıkları değerlendirmesi TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, 2023 Aralık ayı üretici ve market fiyatları farklılıkları üzerine değerlendirmelerde bulundu, hangi ürünün fiyatının en çok arttığını açıkladı.
6 aylık enflasyon farkı ile uzman çavuş, jandarma, subay, astsubay  maaşları yeniden hesaplandı! 6 aylık enflasyon farkı ile uzman çavuş, jandarma, subay, astsubay maaşları yeniden hesaplandı! Ocak ayı asgari ücret zammının öğrenilmesinin ardından uzun zamandır merak edilen askeri personel maaşlarına gelecek zam da merak konusu oldu. TÜİK tarafından açıklanan 2023 yılının son enflasyon verisi ile beraber 6 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Açıklanan fark ile beraber asgari personeller de maaş zammı hesaplaması yapmaya başladı.
6 aylık enflasyon farkı ile 2024 uzman doktor, aile hekimi, hemşire maaşları ne kadar oldu? 6 aylık enflasyon farkı ile 2024 uzman doktor, aile hekimi, hemşire maaşları ne kadar oldu? Aralık ayında açıklanan 2024 asgari ücret zammının ardından memur, memur emeklisi ve emekli maaş zammı için gözler 3 Ocak günü açıklanacak enflasyon verilerine çevrildi. Açıklanan enflasyon verileri ile hemşire ve uzman doktor maaşları merak konusu oldu.
6 aylık enflasyon farkı ile 2024 Öğretmen maaşı ve ek ders ücreti ne kadar oldu? 6 aylık enflasyon farkı ile 2024 Öğretmen maaşı ve ek ders ücreti ne kadar oldu? 2024 asgari ücretin açıklanması ile beraber gözler memur ve emekli maaş zammına çevrildi. Öğretmen maaşları ile ek ders ücretlerini yeniden belirleyecek olan enflasyon verilerinin açıklanması ile ek ders ücreti ve maaşların ne kadar olacağı merak edildi.
2024 6 aylık enflasyon farkı ile polis memuru, başkomiser, zabıta maaşları ne kadar oldu? 2024 6 aylık enflasyon farkı ile polis memuru, başkomiser, zabıta maaşları ne kadar oldu? Ülkemizde TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerinin ardından memur maaşlarına yapılacak olan zam da merak konusu oldu. Memur maaş zammı gündemde yer alırken açıklanan 6 aylık enflasyon farkı ile beraber polis memuru, zabıta ve başkomiser maaş zammı da merak konusu oldu. Hem kamu personellerinin hem de emekli aylıklarının netliğe kavuşacağı enflasyon rakamlarının açıklanması ile polis maaşları araştırılmaya başlandı.