Ekonomi

Halkbank harcamalarınıza özel 1200 lira hediye edecek! Halkbank harcamalarınıza özel 1200 lira hediye edecek! Yeni yıla girilmesi ile birlikte kart kampanyalarını duyuran kamu bankası Halkbank müşterilerinin harcamalarına özel olarak 1200 lira hediye edileceğini duyurdu.
Milyonlarca emeklinin içini rahatlatacak açıklama o isimden geldi! 8 bin TL müjdesi kapıda Milyonlarca emeklinin içini rahatlatacak açıklama o isimden geldi! 8 bin TL müjdesi kapıda Daha önce asgari ücret için yaptığı açıklamalar ve doğru tahminler ile gündeme gelen Ekonomist Özgür Erdursun milyonlarca emekliye 8 bin lira müjdesini verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zammıyla ilgili konuştu! Elini taşın altına koyduğumuzu gösterdik Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zammıyla ilgili konuştu! Elini taşın altına koyduğumuzu gösterdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ortak Paylaşım Forumu'nda konuşurken asgari ücret zammına ilişkin de bir takım açıklamalarda bulundu. Elini taşın altına koyduklarından bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca TİSK'e de teşekkürlerini iletti.
65 yaş ayığı kaç TL oldu, yüzde kaç zamlandı? 65 yaş ayığı kaç TL oldu, yüzde kaç zamlandı? Yaşlılık maaş zammı vatandaşların gündeminde yer alıyor. 65 yaş aylığı ödemeleri üçer aylık dönemler halinde yapılırken yardımdan faydalananlar, 65 yaş aylığının yeni yılda ne kadar olduğunu merak etti.
Emekliye seyyanen zam var mı, ek zam olacak mı? Emekliye seyyanen zam var mı, ek zam olacak mı? Ülkemizde TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından emekli ve memur maaşları için de beklenen hesaplamalar yapıldı. En düşük emekli maaşı için yapılan hesaplamanın ardından seyyanen zam açıklaması için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi.
Emekli aylığı beklenenin altında kaldı! Masada yeni formüller var Emekli aylığı beklenenin altında kaldı! Masada yeni formüller var TÜİK'in açıkladığı aralık ayı enflasyon rakamları ardından memur ve emeklinin maaş zam oranları da belli oldu. Ancak emekli maaş zam oranları memur emeklisinin altında kaldı. SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranlarına ilişkin ise Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında 2 formülün masaya yatırılması bekleniyor.
Elinde altını olanlar aman dikkat! 2024 yılı için İslam Memiş'ten yükseliş müjdesi geldi Elinde altını olanlar aman dikkat! 2024 yılı için İslam Memiş'ten yükseliş müjdesi geldi Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte elinde altını olan vatandaşlar için bu senenin yükseliş senesi olunabileceği ifade edildi.
Harcamalarınıza özel faizsiz taksit imkanı ING'den geldi! Belirli tutardaki alışverişlerinize 3 taksit yapılacak Harcamalarınıza özel faizsiz taksit imkanı ING'den geldi! Belirli tutardaki alışverişlerinize 3 taksit yapılacak 2024 yılına girilmesi ile birlikte ING tarafından güncel kar kampanyaları duyuruldu. Bu kapsamda kişilerin yapacakları harcamalara özel taksit imkanı verileceği öğrenildi.
O isim açıkladı! Emeklilere seyyanen zam gelecek mi? O isim açıkladı! Emeklilere seyyanen zam gelecek mi? Asgari ücret zammının ardından gözler emekli ve memur maaşları için belirleyici olan enflasyon oranlarına çevrilmişti. Enflasyon oranlarının açıklanması ile birlikte en düşük emekli ve memur maaş zammı hesaplaması da yapıldı. Bunun ardından emekli maaşlarına seyyanen zam yapılıp yapılmayacağı merak edildi.
Yeni yılda köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu? Yeni yılda köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar oldu? 2024 yılına girilmesinin ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ne kadar zamlandığı yer aldı.
Bakan Şimşek yeni dönem başladı diyerek duyurdu! Bakan Şimşek yeni dönem başladı diyerek duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ekonomide atılan adımlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Garanti Bankası'ndan faizsiz 15 bin lira nakit avans kampanyası! Garanti Bankası'ndan faizsiz 15 bin lira nakit avans kampanyası! Bugün Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte ilk defa müşterisi olacak olan kişilere faizsiz nakit avans verileceği açıklandı.