Ekonomi

Zamlı engelli aylığı yattı mı, ne zaman yatacak ve engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı yattı mı, ne zaman yatacak ve engelli maaşı ne kadar oldu? 2024 yılında zam gelen kalemler merak ediliyor. Engelli aylığı alan vatandaşlar ödemelerinin ne zaman ve hangi tutarda yapılacağını sorguluyor. Memur maaş katsayısına göre artan engelli maaşlarının ne kadar zam aldığı merak konusu oldu.
2024 SED yardımı ne kadar oldu, zam geldi mi, ne zaman ödenecek? 2024 SED yardımı ne kadar oldu, zam geldi mi, ne zaman ödenecek? 2024 yılı ile beraber SED ödemeleri hakkında merak edilenler arttı. Yeni yılda SED ödemelerine ilişkin ayrıntılar merak konusu olmaya devam ederken yardımdan faydalananlar da ödeme tutarlarının ulaştığı rakamları merak ediyor.
2024 günlük kadrolu ve sözleşmeli memur yemek yardımı kaç TL? 2024 günlük kadrolu ve sözleşmeli memur yemek yardımı kaç TL? Kadrolu ve sözleşmeli memurlardan öğle yemeği için kesilecek yemek ücreti belli oldu. 2024 yılında geçerli olacak asgari yemek bedelleri Resmi Gazete'de yayımlanırken memur ve sözleşmeli personel yemek kesintisinin ne kadar olduğu merak edildi. 2024 yılında yenilenen ücretleri Haberankara.com okurları için derledik.
Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar oldu? İşte il il kentsel dönüşümde kira yardımı ücretleri Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar oldu? İşte il il kentsel dönüşümde kira yardımı ücretleri Kentsel dönüşüm süreci yaşanan depremlerin ardından büyük bir önem kazandı. Eski ve hasarlı yapıların yıkılarak yerine yenilerinin yapılması için kentsel dönüşüme teşvikler de devam ediyor. Bu süreçte 2024 yılı ile beraber kentsel dönüşümde verilen kira yardımı desteğinde artışa gidildi. 81 ilde destek rakamları belli olurken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Kamu bankası Vakıfbank, gıda alışverişlerinize özel 300 TL hediye edecek! Kamu bankası Vakıfbank, gıda alışverişlerinize özel 300 TL hediye edecek! Vakıfbank tarafından yayımlanan son kart kampanyalarına göre müşterilerinin yapacakları gıda harcamalarına özel toplamda 300 lira hediye edileceği öğrenildi.
Emeklilere bir müjde de Garanti Bankası'ndan geldi! Maaşını taşıyan yeni müşterilere 10 bin TL verilecek Emeklilere bir müjde de Garanti Bankası'ndan geldi! Maaşını taşıyan yeni müşterilere 10 bin TL verilecek Ocak ayı için Garanti Bankası tarafından yayımlanan kampanyaya göre maaşını taşıyan yeni müşterilere özel 10 bin lira promosyon verileceği ifade edildi.
Bakan Şimşek Ankara'da Valiler için tasarruf çağrısında bulundu! Bakan Şimşek Ankara'da Valiler için tasarruf çağrısında bulundu! Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Ankara'da yaptığı konuşmada valilere tasarruf tedbirlerine sıkı bir şekilde uymaları konusunda çağrıda bulundu.
7500 TL SSK, BağKur emekli zammı ne kadar olacak, zamlı maaşlar ne zaman yatacak? 7500 TL SSK, BağKur emekli zammı ne kadar olacak, zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Emekli maaş zammının netleşmesi için bekleyiş devam ediyor. Emekli maaşının ne zaman ve ne kadar zamlanacağı merak edilmeye devam ederken en düşük emekli aylığı olan 7 bin 500 liranın ne kadar olacağı da araştırılan konular arasında yer alıyor.
Bakan Göktaş açıkladı! Ocak 2024 yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı Bakan Göktaş açıkladı! Ocak 2024 yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan destek ödemelerine ilişkin detaylar kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Yaşlı ve engelli aylıklarının ocak ayında hesaplara geçeceği tarih merak edilirken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama geldi.
Altın bozdurmayı düşünenlere İslam Memiş'ten kritik uyarı! Yeni zirveler gelecektir Altın bozdurmayı düşünenlere İslam Memiş'ten kritik uyarı! Yeni zirveler gelecektir Elinde altını bulunan ve bozdurmayı düşünen kişiler için Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından kritik açıklamalara yer verildi.
Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı! Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 Ocak tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğde Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
2024 Ocak ayı Aile destek ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak? 2024 Ocak ayı Aile destek ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak? Milyonlarca vatandaş tarafından Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından verilecek olan aile destek ödemesinin Ocak ayı içerisinde hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu.