Ekonomi

Ulusal Süt Konseyi'nden zam açıklaması! Çiğ süt tavsiye fiyatı 13,5 TL oldu Ulusal Süt Konseyi'nden zam açıklaması! Çiğ süt tavsiye fiyatı 13,5 TL oldu Bugün Ulusal Süt Konseyi tarafından yapılan toplantının ardından çiğ süt fiyatı için zam uygulanmasına karar verildi. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre çiğ süt tavsiye fiyatının arttığı öğrenildi.
SSK ve Bağkur emekli maaşı için ek zamda son durum netleşiyor! Kök maaşlar yükselecek mi, ne kadar olacak? SSK ve Bağkur emekli maaşı için ek zamda son durum netleşiyor! Kök maaşlar yükselecek mi, ne kadar olacak? Ocak ayında emekli vatandaşlar için uygulanan zamların ardından seyyanen zam hakkında merak edilenlere uzman isim açıklamalarda bulundu.
2024 yılı CMK tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte ücret tarifeleri 2024 yılı CMK tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte ücret tarifeleri Ceza Muhakemesi Kanunu Gereğince Görevlendirilen Müdafi ve Vekillere Yapılacak Ödemelere İlişkin 2024 yılı ücret tarifeleri Resmi Gazete'de yayımlandı.
Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak, 2024 doğalgaz yardımı ne kadar oldu? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak, 2024 doğalgaz yardımı ne kadar oldu? 2024 yılı doğal gaz desteği ile ilgili merak edilenler arttı. Vatandaşlar doğal gaz desteğine ilişkin bilgi sahibi olmak isterken bu yardımın kimlere ve ne zaman verileceği merak ediliyor. Bunun yanı sıra doğal gaz yardımının ne kadar olduğu da sorgulanan konular arasında yer alıyor.
TCMB Başkanı Erkan'dan New York çıkarması! Rezervler tüm zamanların en yüksek seviyesinde TCMB Başkanı Erkan'dan New York çıkarması! Rezervler tüm zamanların en yüksek seviyesinde TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, New York'ta gerçekleşen TCMB'nin "Yatırımcı Günü" etkinliğinde yaptığı açıklamada, politikalarının etkili bir şekilde çalıştığını ve rezervlerin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti.
Dolar Ankaralı yatırımcının yüzünü güldürdü borcu olanı kara kara düşündürdü! Dolardan hızlı atak 30 TL'yi aştı Dolar Ankaralı yatırımcının yüzünü güldürdü borcu olanı kara kara düşündürdü! Dolardan hızlı atak 30 TL'yi aştı Döviz kuru yakından takip edilirken hızlı bir yükseliş grafiği kaydedildi. Yatırımcı ve yatırımcı adayları tarafından ilgiyle takip edilen Dolar kurunda yaşanan hareketliliğin nedeni merak konusu olurken bugün 30 lira baremi de aşıldı. Dolar kurundaki sert yükseliş ile beraber güncel işlem rakamlarını Haberankara.com okurları için derledik.
Elinde altını olanlar dikkat! İslam Memiş'ten kritik Mart ayı uyarısı geldi Elinde altını olanlar dikkat! İslam Memiş'ten kritik Mart ayı uyarısı geldi Son dönemde altın piyasasında yaşanan iniş ve çıkışların artmasının ardından Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi.
Ziraat Bankası'ndan internet harcamalarınıza özel karşılıksız 300 TL hediye edilecek! Ziraat Bankası'ndan internet harcamalarınıza özel karşılıksız 300 TL hediye edilecek! Kamu bankasından vatandaşların yüzünü güldürecek kampanya açıklandı! Yapılacak olan internet harcamalarına özel toplamda 300 lira hediye edileceği ifade edildi.
Bakan Bayraktar müjdeli haberi duyurdu! Bu kış doğalgaza zam yapılmayacak Bakan Bayraktar müjdeli haberi duyurdu! Bu kış doğalgaza zam yapılmayacak Milyonlarca vatandaş tarafından son açıklama ile birlikte bu kış ayında da doğal gaza herhangi bir zammın uygulanmayacağı ifade edildi.
Emekliye ek zam var mı, SSK, Bağkur emekli zammı ne kadar olacak, 7500 TL emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekliye ek zam var mı, SSK, Bağkur emekli zammı ne kadar olacak, 7500 TL emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammı milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Aralık enflasyon rakamlarının açıklanması ve 6 aylık enflasyon farkının belli olması ile beraber emekli maaş zam oranı belli oldu. Gözler emekliye ek zam gelip gelmeyeceğine çevrilirken en düşük 7 bin 500 TL olan emekli maaşının ulaşacağı rakam da merak konusu oldu.
Alkollü içeceklere zam mı geldi, güncel fiyatlar ne kadar? Alkollü içeceklere zam mı geldi, güncel fiyatlar ne kadar? 2024 yılına girmemizle beraber kalem kalem zamlar kamuoyunun bilgisine sunuldu. Alkollü içeceklere gelen zamlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar da güncel fiyatları araştırmaya başladı.
Evlilik kredisi başvurusu ne zaman, hangi illerde başlayacak, yaş sınırı var mı? Evlilik kredisi başvurusu ne zaman, hangi illerde başlayacak, yaş sınırı var mı? Yeni bir yuva kurmanın hayali ile evlenecek olan çiftler, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadi olarak açıkladığı evlilik kredisi hakkında gelişmeleri takip ediyor. Evlilik kredisinin verileceği iller ve başvuru tarihleri merak edilirken detaylar araştırılmaya devam ediyor.