Ekonomi

2024 yılı dul yetim maaşı ne kadar oldu? 2024 yılı dul yetim maaşı ne kadar oldu? Bu sene maaşlara gelen zamların ardından Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara verilen destek ödemelerinin de miktarının arttırıldığı ifade edildi. Bunun üzerine dul ve yetim maaşlarının ne kadar olduğu hakkında merak edilenler de artmaya başladı.
Kredi kartı kullananlar sakın bu 3 hatayı yapmasın Kredi kartı kullananlar sakın bu 3 hatayı yapmasın Günümüzde kredi kartı kullananların sayısı hızla artış göstermeye devam ediyor. Asgari ödeme miktarının artış göstermesine rağmen, vatandaşlar kredi kartı kullanmaktan bir türlü vazgeçemiyor. Ancak uzmanlardan kredi kartı kullananların asla yapmaması gerekenler sıralandı. Kredi kartı kullananlar sakın bu 3 hatayı yapmasın!
Bakan Işıkhan'dan 2024 emekliler yılı açıklaması! Bakan Işıkhan'dan 2024 emekliler yılı açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere 4.269 TL seyyanen zam müjdesi! 7500 TL alan BAĞKUR SSK emekli maaşı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere 4.269 TL seyyanen zam müjdesi! 7500 TL alan BAĞKUR SSK emekli maaşı ne kadar oldu? Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan beklendiği üzere emekli maaşına ek zam müjdesi verdi. Refah payı beklenen emekli maaşlarına seyyanen zam müjdesi geldi. İşte en düşük emekli maaşı ve yeni zamlı SSK BAĞKUR emekli aylığı Ocak 2024 tablosu!
Kabine toplantısı sonrası en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Kabine toplantısı sonrası en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emeklilere beklenen ek zam açıklaması kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna duyuruldu. Emeklilere ek zam sonrası en düşük emekli aylığının ne kadar olduğu merak edildi.
Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak Hat kullanan milyonlarca vatandaş, abonesi oldukları operatör şirketleri tarafından aranmaya başladı. Aboneler 2024 yılının gelmesi ile beraber şirketler tarafından aranarak bilgilendirilen aboneler, duydukları yeni tarife ücretleri karşısında şoke oldu. Oldukça zamlı ücretlerle karşılaşan vatandaşlar aboneliklerini devam ettirip ettirmemekte kararsız kaldı.
Milyonlara duyuru az önce yapıldı! Bakan müjdeyi verdi şubat ayında zamlı ödenecek Milyonlara duyuru az önce yapıldı! Bakan müjdeyi verdi şubat ayında zamlı ödenecek Yeni yıl ile beraber pek çok kalemde zam haberi gelirken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan yeni bir zam açıklaması geldi.
Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı ne? Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı ne? 16 Ocak 2024 tarihi itibariyle altında düşüş yaşandı. Altındaki düşüş ardından birikimi olanlar fiyatları araştırmaya başlarken sizler için güncel altın fiyatlarını derledik. İşte, gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları...
2024 zamlı engelli aylığı kaç TL oldu? 2024 zamlı engelli aylığı kaç TL oldu? 2024 yılı ile beraber engelli maaşlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Engelli maaşlarının yeni yılda zamlanıp zamlanmadığı merak edilirken bir yandan da ödemeler ilişkin bilgi sahibi olunmak isteniyor.
Bakan Işıkhan'dan çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeler içeren kanun teklifine ilişkin açıklama! Bakan Işıkhan'dan çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeler içeren kanun teklifine ilişkin açıklama! İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin TBMM Başkanlığına sunulmasının ardından Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi.
Yılın ilk kabine toplantısı için geri sayım başladı! Gündemde emekli maaşı var Yılın ilk kabine toplantısı için geri sayım başladı! Gündemde emekli maaşı var 2024 yılının ilk kabine toplantısı için merak edilenler artarken toplantıda görüşülecek olan konular arasında emekli maaşının da bulunduğu ifade edildi.
Aile Bakanlığı sosyal destek ödemeleri için yüzde 50 zam müjdesini duyurdu! Aile Bakanlığı sosyal destek ödemeleri için yüzde 50 zam müjdesini duyurdu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte sosyal destek ödemelerinin yüzde 50 oranda zamlı bir şekilde hesaplara yatırılacağı öğrenildi.