Ekonomi

Cebinizde kredi kartı varsa dikkat! Ekstrelerinizi hemen kontrol edin fazla para ödüyor olabilirsiniz Cebinizde kredi kartı varsa dikkat! Ekstrelerinizi hemen kontrol edin fazla para ödüyor olabilirsiniz Yeni yılın gelmesi ve TCMB tarafından alınana faiz artışı kararları ile beraber cebinde kredi bulunanları ilgilendiren bir haber geldi. Yeni faiz oranlarının belli olmasıyla beraber kredi kartlarında düzenleme yapıldığı öğrenildi.
Ödemeler sil baştan değişti emekliye müjde verildi! Emeklinin maaşına ek 15 bin TL ödenecek 31 Ocak'a kadar imzayı atan kazanıyor Ödemeler sil baştan değişti emekliye müjde verildi! Emeklinin maaşına ek 15 bin TL ödenecek 31 Ocak'a kadar imzayı atan kazanıyor Kamu ve özel bankaların müşterileri için ödedikleri promosyonlar yeni yıl ile birlikte sil baştan yenilendi. Emekliler için ek ödeme müjdesi veren bankaların verdikleri promosyon tutarları merak edilirken yarışa dahil olan ING Bank, 15 bin liralık tutarı duyurdu.
EYT treni kaçan üzülmesin! 2008 2000 1999 sonrası işe girişi olanlara KADEMELİ EMEKLİLİK piyangosu vurdu EYT treni kaçan üzülmesin! 2008 2000 1999 sonrası işe girişi olanlara KADEMELİ EMEKLİLİK piyangosu vurdu İlk işe giriş tarihi 8 Eylül 1999 ve öncesi olanlar EYT yasası ile erken emeklilik hakkı kazanırken kademeli emeklilik tablosu ile 1999 sonrası 2000 - 2008 arası ve sonrasına yönelik kademeli emeklilik tablosu müjdesi geldi.
Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan mülakatsız atama paylaşımı! Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan mülakatsız atama paylaşımı! Bugün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın tarafından öğretmenlere uygulanacak olan mülakat yöntemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Altın uzmanı stresli bir haftaya hazır olun diyerek duyurdu! Alım fırsatı diyerek o tarihi açıkladı Altın uzmanı stresli bir haftaya hazır olun diyerek duyurdu! Alım fırsatı diyerek o tarihi açıkladı Yatırım yapacak olan milyonlarca vatandaşın gözü kulağı olan Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatı diyerek altın hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Türk Metal Sendikası ile MESS arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı! Türk Metal Sendikası ile MESS arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı! Bugün gelen son dakika haberine göre MESS ve Türk Metal Sendikası arasında toplu iş sözleşmesine imza atıldı. Sendika tarafından yapılan açıklamalarda MESS Genel Merkezinde bugün yapılan oturumda anlaşmanın sağlandığı ifade edildi.
Bakanlık açıkladı, maaş bağlanıyor! Başvuranlara 3.504 TL aylık ödeme! Bakanlık açıkladı, maaş bağlanıyor! Başvuranlara 3.504 TL aylık ödeme! Devlet vatandaşların bütçelerine yardımcı olmak için destek ödemeleri yapmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan 3.504 TL nakit destek açıklaması yapıldı.
Ziraat Bankası taşıt kredisinde musluğu bir açtı pir açtı! Günlük 765 TL taksitle 48 ay vadeli krediye başvuran aracına kavuşuyor Ziraat Bankası taşıt kredisinde musluğu bir açtı pir açtı! Günlük 765 TL taksitle 48 ay vadeli krediye başvuran aracına kavuşuyor Ülkemizde artan otomobil fiyatları yeni yılda yerini kampanyalı satışlara bıraktı. Kampanyalı satışlar yapılmaya devam ederken bir an önce bu durumu lehine çevirmek isteyenler de nakit ihtiyaçlarını gidermek üzere harekete geçti. Ziraat .bankası taşıt kredisini duyururken bu krediye dair paylaştığı hesaplama tablosu ile dikkati çekerek acil otomobil almak isteyenler için kredi musluğunu da açtı.
Memurların 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak? Memurların 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak? Memur maaş zammı ile ilgili gelişmeler çalışanların gündeminde yer alıyor. Memurlar ocak ayı itibariyle geçerli olan zamlı maaşlarını alırken bu kez 14 günlük maaş farklarının ne zaman yatacağına ilişkin sorulara yanıt aramaya başladı.
Migros Marketlerde seç al kampanyası başladı o ürünler kapış kapış gidiyor! 80 liradan ayçiçek yağı kapanın elinde kalıyor! Migros Marketlerde seç al kampanyası başladı o ürünler kapış kapış gidiyor! 80 liradan ayçiçek yağı kapanın elinde kalıyor! Marketlerin indirimleri artan gıda fiyatlarının ardından vatandaşların radarına girdi. Gıda ürünlerindeki zamlar market raflarına yansımaya devam ederken vatandaşlar da indirim takiplerine devam ediyor. Her hafta yeni bir kampanya duyurusu yayımlayan Migros Marketler, bu kez seç al kampanyasını müşterileri için duyurarak detaylandırdı.
Zammın sonu gelmiyor araç sahipleri kontak kapatacak! Dev zam için tarih verildi istasyonlarda kuyruk olacak Zammın sonu gelmiyor araç sahipleri kontak kapatacak! Dev zam için tarih verildi istasyonlarda kuyruk olacak Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelirken araç sahiplerinin bütçe dengesini bozacak bir zam açıklaması geldi. Zam haberleri ardı ardına gelirken akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş araç sahiplerinin merakını artırdı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam belli oldu.
Kampanyanın hası cebinde Ziraat Kartı olanlara! Üzerine kayıtlı araç bulunanlar ödemelerini faizsiz yapabilecek Kampanyanın hası cebinde Ziraat Kartı olanlara! Üzerine kayıtlı araç bulunanlar ödemelerini faizsiz yapabilecek 2024 yılı ile birlikte bankaların kampanyaları sil baştan yenilendi. Kamu bankaları kampanya yarışını hızlandırırken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine ek taksit kampanyası geldi. Üzerine araç kaydı bulunan vatandaşların ödemekle yükümlü oldukları bir kalem için faizsiz taksit fırsatı açıklandı.