Ekonomi

2024 emekli maaşım neden eksik yattı, ne yapmalıyım? 2024 emekli maaşım neden eksik yattı, ne yapmalıyım? Bu sene Ocak ayında emekli maaşlara zam gelmesinin ardından bazı vatandaşlar tarafından emekli maaşlarının gelen zamdan daha eksik yattığı yönünde açıklamalar gelmeye başladı. Peki emekli maaşları neden eksik yattı?
Bu kampanyayı görmeden alışverişe çıkmayın! Ziraat Bankası'ndan harcamalarınıza özel 400 TL hediye Bu kampanyayı görmeden alışverişe çıkmayın! Ziraat Bankası'ndan harcamalarınıza özel 400 TL hediye Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanyaya göre Ocak ayı boyunca market alışverişlerinize özel toplamda 400 lira hediye edileceği ifade edildi.
Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para Emeklilere özel ihtiyaç kredisi tanımlandı! İmzayı atana anında 250 bin lira trink para İhtiyaçları nedeniyle nakit arayışında olan bireyler bankaların kredi kampanyalarına ilgi gösteriyor. Halkbank, emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyasını duyururken kredinin detayları da emeklilere özel olarak açıklandı.
Emekliye şubat ayı müjdesi geldi! SSK Bağkur emeklilerine ilave zam o tarihte yansıtılacak Emekliye şubat ayı müjdesi geldi! SSK Bağkur emeklilerine ilave zam o tarihte yansıtılacak Ülkemizde emeklilik hakkı elde ederek çalışma hayatına son vererek emekli maaşını almaya başlayanlar maaş ödemelerine ilişkin gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. 2024 yılında SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan düzenleme ile yeni bir gelişme daha yaşandı.
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 19.848 TL ödeme yapılacak! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 19.848 TL ödeme yapılacak! Çalışma hayatında yer alanlara yapılan ödemeler ile alakalı olarak 2024 gelişmeleri yaşanmaya devam ediliyor. Milyonlarca çalışan için 19.848 TL’lik ödeme ortaya çıktı.
89.900 TL parası olana devlet destekli 2+1 prefabrik ev! 89.900 TL parası olana devlet destekli 2+1 prefabrik ev! Prefabrik ev yaptırmak isteyenler için yeni fiyatlar belli oldu. Prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu, son kampanyalı fiyatlar kaç TL? Prefabrik ev yaptırmak için devlet desteği var mı, kaç TL?
514.216 TL'ye sıfır SUV! ÖTV muafiyetli Seat kampanyası! 514.216 TL'ye sıfır SUV! ÖTV muafiyetli Seat kampanyası! Sıfır kilometre otomobil satın alırken ÖTV muafiyeti hakkı olanlar için çok cazip kampanyalar açıklanmaya devam ediliyor. Seat firmasının SUV modeli Seat Arona yarı fiyatına satışa çıktı.
Satarken değer kaybetmeyen altın türleri açıklandı Satarken değer kaybetmeyen altın türleri açıklandı Altın, vatandaşların her durumda güvenli yatırım araçları arasında bulunuyor. Özellikle düğün sezonunda en sık tercih edilen yatırım türleri arasında olunan altın fiyatları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yatırım amacı ile altın tercih edenler satarken değer kaybetmeyen altın türlerini merak ediyor!
31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak 31 Ocak'a kadar başvurusunu tamamlayan kart sahipleri sevinecek! SMS gönderenler 3 bin TL cebinizde kalacak Bankalar tarafından açıklanan kart kampanyaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yeni yılla beraber kart kampanyalarında güncelleme olurken bu kez müşterisine 3 bin lira kazandıracak olan bankadan açıklama geldi.
18 - 65 yaş arasına müjdeyi bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! 25 yıl evli kalanlara SSK'dan emeklilik fırsatı 18 - 65 yaş arasına müjdeyi bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! 25 yıl evli kalanlara SSK'dan emeklilik fırsatı Ev hanımlarına emekliliğin önünü açan açıklama bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile ev hanımlarına emeklilik müjdesi verilirken konutla ilgili merak edilen ayrıntılar da belli oldu.
Emeklilere PTT kıyağı! 537 TL'den başlayan taksitlerle 100.000 TL kredi Emeklilere PTT kıyağı! 537 TL'den başlayan taksitlerle 100.000 TL kredi Emeklilere kredi müjdesi son dakika duyuruldu. PTT emekli kredisi kampanyası ile imdada koştu.
Merkez Bankası dolar kuru tahmininde bulundu ezberler bozuldu! Dolar 40 TL bandını aşacak Merkez Bankası dolar kuru tahmininde bulundu ezberler bozuldu! Dolar 40 TL bandını aşacak TCMB tarafından alınan kararlarla enflasyonla mücadele devam ediyor. Enflasyonla mücadele kapsamında alınan kararlardan taviz verilmeden sıkı para politikası yürütülürken TCMB, dolar kuru tahminini açıkladı. 1 Doların 40 lira bandını aşacağı tahmin edilirken açıklanan verileri derledik.