Ekonomi

Sürücüler araçlarını garaja çekecek! Akaryakıta zam kapıda fiyatlar cepleri delecek Sürücüler araçlarını garaja çekecek! Akaryakıta zam kapıda fiyatlar cepleri delecek Uzun zamandır gündemde olan son zam haberi duyuruldu. Cepleri yakacak olan yeni akaryakıt zammının ardından güncel fiyatların ne kadar olacağı hakkında ise bilgilendirme yapıldı.
Emeklilik bekleyenlere 2024 yılı sürprizi! 1999 2008 arasında çalışanlara kademeli emeklilikte 43 - 45 yaş müjdesi Emeklilik bekleyenlere 2024 yılı sürprizi! 1999 2008 arasında çalışanlara kademeli emeklilikte 43 - 45 yaş müjdesi Emeklilik hakkı elde etmek üzere çalışan milyonlarca vatandaş, emekli olacakları o gün için geri sayıma devam ediyor. Erken emeklilik için bir süredir talep devam ederken 1999 - 2008 yılları arasında çalışanlara 45 yaş müjdesi verildi. Kademeli emeklilik için talepler devam ederken sürece ilişkin sürpriz açıklama da geldi.
2. el araçlara taşıt kredisi! Halkbank 280.000 TL'nin taksitini açıkladı! 2. el araçlara taşıt kredisi! Halkbank 280.000 TL'nin taksitini açıkladı! Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 2. el araç alımlarında destek veriliyor. 280 Bin TL 2. el taşıt kredisinin aylık taksiti kaç TL?
TL'si olan elinde bekletmeyecek o bankaya koşar adım gidecek! 92 günlük mevduat faizinin musluğu  açıldı fırsat treni kaçmasın TL'si olan elinde bekletmeyecek o bankaya koşar adım gidecek! 92 günlük mevduat faizinin musluğu açıldı fırsat treni kaçmasın Elinde TL bulunduranlar paralarının değer kaybını önlemek için çeşitli yatırımlar yapıyor. Döviz, altın ve borsa gibi yatırım araçlarının yanı sıra vadeli mevduat hesaplarını da tercih ederken 92 günlük vadeli mevduat hesabının getirisi de belli oldu.
Bu hafta Bim'e gitmeyen çok şey kaçırır! İndirimin ucu bucağı yok 15 liradan satış yapılacak kapış kapış gidecek Bu hafta Bim'e gitmeyen çok şey kaçırır! İndirimin ucu bucağı yok 15 liradan satış yapılacak kapış kapış gidecek Marketlerin indirim katalogları vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. Artan maliyetlerin market raflarına yansımasının ardından bütçe dengelerini sağlamak adına uygun fiyatları araştıran vatandaşlar için bir alternatif oluşturan BİM marketlerde 23 Ocak tarihinde cazip tekliflerle satış yapılacağı bildirildi. Bu çerçevede indirimli ürü satışının 15 liradan başlayacağı aktarıldı.
Yasa resmen onaylandı artık çok kolay olacak! Bir taşta iki kuş vurmak isteyenlere şartlar sadeleştirildi çifte sevinç yaşayacaksınız Yasa resmen onaylandı artık çok kolay olacak! Bir taşta iki kuş vurmak isteyenlere şartlar sadeleştirildi çifte sevinç yaşayacaksınız Yıllardır beklenen çifte vatandaşlık müjdesi geldi. Çifte vatandaşlık için bir kolaylaştırma bekleyenlere müjde verilirken Avrupa hayali olanlar için yeni dönem şartları belli oldu. Alman vatandaşlığı için bekleyen ve çift vatandaşlık almak isteyenler için açılan Avrupa kapılarına dair detaylar açıklandı.
Merkez Bankası PPK yılın ilk faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası PPK yılın ilk faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası PPK faiz kararının açıklanacağı tarih merakla bekleniyor. PPK faiz kararının açıklanmasını bekleyen vatandaşlar yılın ilk faiz kararı için araştırmalarına başladı. Merkez Bankası tarafından açıklanan kararlar yakından takip edilirken bir yandan da kararın açıklanacağı tarih için bekleyişe geçildi. Merkez Bankası faiz kararının açıklanacağı tarihe ilişkin merak edilenler 2024 yılı ocak ayına özel olarak derledik.
Milyonlar bu haberi bekliyordu! Teklif TBMM'ye gitti 450 gün Primi bulunanlar için flaş gelişme gündemde Milyonlar bu haberi bekliyordu! Teklif TBMM'ye gitti 450 gün primi bulunanlar için flaş gelişme gündemde KÇÖ hakkında merak edilenler her geçen gün artarken bir yandan da koşullarına ilişkin araştırmalar devam ediyor. KÇÖ için TBMM Başkanlığına sunulan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ilgili kanun teklifi hakkında gelişmeler edilirken 450 gün primi bulunanları ilgilendiren flaş bir konu daha gündeme geldi.
Sedan parasına SUV! Dacia Sandero Stepway fiyatları değişti! Sedan parasına SUV! Dacia Sandero Stepway fiyatları değişti! Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler fiyat araştırmalarını sürdürüyorlar. Dacia Sandero Stepway fiyat listesinde değişikliğe gidildi.
Altın ve döviz kuru haftaya nasıl başladı? 22 Ocak gram, çeyrek, cumhuriyet altın, dolar, euro kaç TL? Altın ve döviz kuru haftaya nasıl başladı? 22 Ocak gram, çeyrek, cumhuriyet altın, dolar, euro kaç TL? Altın ve döviz kuru yakından takip ediliyor. Güncel altın ve döviz piyasası merakla takip edilirken yeni haftanın başlangıç rakamları merak edildi. Yeni haftanın ilk işlem gününde piyasaların güncel durumu araştırılırken altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Dolar ve euro tarafındaki hareketlilik yatırımcı, borcu ve düğünü olanların radarına girmişken 22 Ocak tarihi ile piyasadaki yatırım araçlarının işlem gördüğü rakamları Haberankara.com okurları için derledik.
Düşük faizli kredi müjdesini bizzat Cumhurbaşkanı Yardımcısı verdi! İlk kez ev alacakların önü açıldı Düşük faizli kredi müjdesini bizzat Cumhurbaşkanı Yardımcısı verdi! İlk kez ev alacakların önü açıldı Artan konut satış fiyatlarının ardından vatandaşın konuta ulaşması hem zorlaştı hem de talep azaldı. Konuta ulaşmakta zorlanan vatandaşlar kampanya beklediklerini kaydederken beklenen müjdeli haber de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi.
Halkbank limit yükseltti! 250.000 TL ihtiyaç kredisi taksit tablosu yayınlandı! Halkbank limit yükseltti! 250.000 TL ihtiyaç kredisi taksit tablosu yayınlandı! İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler için Halkbank’tan 250.000 TL’lik kredi kampanyası geldi. Halkbank 250.000 TL ihtiyaç kredisini hangi şartlarda veriyor?