Ekonomi

Milyonlarca emekliye Bakan jesti! Hesabınıza yatan paraya şaşırmayın rakam yükseldi Milyonlarca emekliye Bakan jesti! Hesabınıza yatan paraya şaşırmayın rakam yükseldi Emekliler asgari geçim şartlarını karşılayamadıkları gerekçesi ile maaşlarının en az asgari ücrete kadar yükseltilmesini talep ediyordu. Aralık ayında TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verileri ile belli olan son 6 aylık enflasyon farkıyla memur, emekli ve memur emeklisi maaş zam oranı da ortaya çıktı.
Doğalgaz tüketim desteği ödemeleri başladı Yeni yılın ilk doğalgaz tüketim desteği ödemeleri başladı Kış aylarında soğukların iyiden iyiye etkisini göstermesinin ardından vatandaşlar merakla devlet tarafından yapılan doğalgaz destek ödemelerini beklemeye başlamıştı. Merakla beklenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş tarafından yapıldı.
SGK'dan 120.000 TL toplu yardım! Geri ödeme yok, tek seferde veriliyor! SGK'dan 120.000 TL toplu yardım! Geri ödeme yok, tek seferde veriliyor! Türkiye’de devlet tarafından vatandaşlara yapılan yardım ödemelerinin birisini de SGK veriyor. SGK toplu para şeklinde yapılan yardım ödemesi ile 120.000 TL’yi hesaplara yatırıyor.
2024 yılı en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? 2024 yılı en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilere ek zam oranının yükseldiği açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar tarafından en düşük emekli maaşının ne kadar olduğu merak konusu oldu.
Bakan Işıkhan emekliler için müjdeyi duyurdu! Emekliye ek zam yüzde 49,25’e yükseldi Bakan Işıkhan emekliler için müjdeyi duyurdu! Emekliye ek zam yüzde 49,25’e yükseldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün canlı yayında yaptığı son açıklama ile birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklileri için zam oranının yükseltildiğini açıkladı.
Uzman isim piyasalar hareketli olacak diyerek tarihi duyurdu! Altın ve dolar için beklenen açıklama geldi Uzman isim piyasalar hareketli olacak diyerek tarihi duyurdu! Altın ve dolar için beklenen açıklama geldi Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte yeni hafta için piyasalarda yaşanabilecek olan hareketlilik belirlendi. Vatandaşlara bekleyin diyerek tarihi duyurdu.
Emsal kararı Yargıtay verdi! Kimine müjdeli kimine kara haber resmen faiz işleyecek alacaklar da borçlar da katlanacak Emsal kararı Yargıtay verdi! Kimine müjdeli kimine kara haber resmen faiz işleyecek alacaklar da borçlar da katlanacak Ülkemizde hukuk alanında alınan bazı kararlar emsal nitelikle değer taşırken bu kez vatandaşı ikiye bölecek bir karar daha duyuruldu. Bazı borçlar için faiz işlenmesine ilişkin karar çıkarken söz konusu kararın detayları merak edildi. İcra borcu olanları ve alacaklıları ilgilendiren flaş kararda 'faiz' detayı dikkati çekti.
Bir kere başvurmanız yeterli onayı alanlar bayram edecek! 1200 TL'yi cüzdanına koymak isteyenler tek SMS yeterli Bir kere başvurmanız yeterli onayı alanlar bayram edecek! 1200 TL'yi cüzdanına koymak isteyenler tek SMS yeterli Bankaların kart kampanyaların son dönemin en popüler konu başlıkları arasında yer alıyor. Bankaların kampanyaları ocak ayı ile beraber yenilenirken kamu bankası olan Halkbank, dikkati çeken bir duyuru ile müşterisine 1200 TL hediye edeceğini duyurdu.
2024 Engelli bireysel eğitim desteği ne kadar oldu? 2024 Engelli bireysel eğitim desteği ne kadar oldu? Engelli bireylere verilen bireysel eğitim desteğinin 2024 yılında ne kadar olduğu merak edildi. Engelli bireysel eğitim desteğinin 2024 yılında ulaştığı rakam belli olurken konuyla ilgili ayrıntıları derledik.
Emekli Sandığı zam farkı ödemeleri 26 Ocak'ta yapılacak Emekli Sandığı zam farkı ödemeleri 26 Ocak'ta yapılacak Milyonlarca vatandaşın 2024 yılı için beklediği açıklama Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapıldı. Emekli Sandığı zam farkı ödemelerinin 26 Ocak'ta hesaplara yatacağı bildirildi.
Konut almak isteyenlere açık artırma ile satılacak! 74 metrekare 2+1 konut fırsatından yararlanacaklar elini çabuk tutsun Konut almak isteyenlere açık artırma ile satılacak! 74 metrekare 2+1 konut fırsatından yararlanacaklar elini çabuk tutsun Konut satış rakamlarındaki hızlı yükselişle beraber ev sahibi olmak isteyenlerin gündemine kurumlar tarafından yayımlanan ilanlar girdi. Konut sahibi olmak isteyenlere özel BİK'te yayımlanan bir ilanda 2+1 dairenin açık artırma usulüyle satılacağı bildirildi.
Sürücülere kontak kapattıracak kallavi zam bu kez benzine geliyor! Benzinin adı zam oldu araç sahiplerinin isyanı başladı Sürücülere kontak kapattıracak kallavi zam bu kez benzine geliyor! Benzinin adı zam oldu araç sahiplerinin isyanı başladı LPG ve motorine gelen zammın ardından korkulan oldu ve benzin tarafından da zam haberi geldi. Araç sahipleri beklenen benzin zammının fiyatlara nasıl yansıyacağını merak ederken bir yandan da bu zammın ne zaman pompaya yansıyacağını sorgulamaya başladı.