Ekonomi

Evleneceklere 50.000 TL destek! Halkbank'tan 3 ay ertelemeli destek kredisi kampanyası! Evleneceklere 50.000 TL destek! Halkbank'tan 3 ay ertelemeli destek kredisi kampanyası! Halkbank tarafından evlenecek olanlara 3 ay ertelemeli destek kredisi veriliyor. 50.000 TL evlilik kredisinin aylık taksiti kaç TL?
Destek haberi bu kez MEB'den geldi! Çocuğu okula gidenlere aylık 4692 TL ödeme yapılacak Destek haberi bu kez MEB'den geldi! Çocuğu okula gidenlere aylık 4692 TL ödeme yapılacak Hükümetin almış olduğu kararlar kapsamında bakanlıklar tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek ödemesi yapılıyor. Söz konusu destek ödemeleri için bu kez Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama gelirken çocuğu okula giden ailelere 4.692 TL ödeme yapılacağı bildirildi.
388.900 TL peşinat ödemesi ile Fiat sıfır araba satıyor! 388.900 TL peşinat ödemesi ile Fiat sıfır araba satıyor! Sıfır kilometre araba almak yüksel maliyetli olunca ucuz sıfır arabalar büyük ilgi çekmeye başladı. Fiat peşin 388.900 TL parası olanlara anahtar teslim sıfır araba satmaya başladı.
Cebinde Ziraat Bankası kartı olan araç sahipleri dikkat kesilsin! Akaryakıt alımında tam 175 lira cebinizde kalacak! Cebinde Ziraat Bankası kartı olan araç sahipleri dikkat kesilsin! Akaryakıt alımında tam 175 lira cebinizde kalacak! Ziraat Bankası'nın kart kampanyaları müşterilerin yakın gündeminde yer alıyor. Kart kampanyalarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen müşterilerin araştırmaları devam ederken bankadan müşterilerin dikkatini çeken bir kampanya açıklaması da akaryakıt alımları için geldi.
MEB'in bu yıl engellilere verilen aylık destek miktarı resmen duyuruldu! MEB'in bu yıl engellilere verilen aylık destek miktarı resmen duyuruldu! Milli Eğitim Bakanlığı merakla beklenen açıklamayı sonunda yaptı. Bakanlık tarafından bu yıl özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerindeki engelli vatandaşlara verilecek aylık destek miktarı açıklandı.
Bakanlık talimat verdi! Kira gelirleri inceleme altına alındı Bakanlık talimat verdi! Kira gelirleri inceleme altına alındı Ev sahipleri mercek altına alındı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirlerine yönelik inceleme başlattı. Bakanlık, yaklaşık 2 milyon konuttan kiralık olanları tespit edecek ve kira geliri beyannameleri incelenecek.
Merkez Bankası'nda karar günü! 2024'ün ilk faiz kararı bugün açıklanacak Merkez Bankası'nda karar günü! 2024'ün ilk faiz kararı bugün açıklanacak TCMB Para Politikası Kurulu, bugün 2024 yılının ilk faiz kararı için toplanacak. Art arda yapılan faiz artırımları sonrası yeni yılın ilk faiz kararı için geri sayım başladı.
Emeklilere hayırlı olsun! Teklif Meclis'ten geçti SSK Bağkur emeklisine beklenen haber verildi! Emeklilere hayırlı olsun! Teklif Meclis'ten geçti SSK Bağkur emeklisine beklenen haber verildi! Emekli maaş zammı ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyordu. Maaş zamları ile ilgili alınan ilave zam kararı ile beraber emeklilerin gündemine ek zam yerleşti. Ek zam alacağını öğrenen emekliler için yapılan açıklamanın ardından teklifin kabul edilip edilmeyeceği merak edilirken bir müjdeli haber daha verildi.
TBMM'de onaylandı! En düşük SSK ve Bağ Kur emekli maaşı ne kadar oldu? TBMM'de onaylandı! En düşük SSK ve Bağ Kur emekli maaşı ne kadar oldu? Bugün TBMM'de İşsizlik Sigortası ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin onaylanmasının ardından vatandaşlar tarafından en düşük emekli maaşının ne kadar olduğu hakkında merak edilenler de artmaya başladı.
Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri TBMM'de kabul edildi! Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri TBMM'de kabul edildi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan ek zammın yükseltilmesi işleminin ardından bugün alınan bu kararın TBMM'de kabul edildiği öğrenildi.
Hesaplarınızı hemen kontrol edin! Bakanlık hane başına 3 bin 500 lira ödemeleri yatırdı Hesaplarınızı hemen kontrol edin! Bakanlık hane başına 3 bin 500 lira ödemeleri yatırdı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre doğal gaz destek ödemeleri kapsamında bakanlık tarafından hane başına 3 bin 500 lira ödemelerin aktarıldığı ifade edildi.
Emekliye maaşa ek ödeme yapılacak! Sözünü verene 9200 bin TL ek ödeme yolda Emekliye maaşa ek ödeme yapılacak! Sözünü verene 9200 bin TL ek ödeme yolda Emekli maaşlarına yapılan son dakika zamları ile beraber gündeme bu kez emekli promosyonları girdi. Emeklilere yapılacak olan zammın ardından promosyon ödemelerinin ne kadar olacağı merak edilirken maaşa ek 9 bin 200 TL ödeme veren banka da belli oldu.