Ekonomi

Konut ihtiyaç taşıt kredilerinde flaş gelişme! Nakde ihtiyacı olan mutlaka incelesin resmen duyuruldu Konut ihtiyaç taşıt kredilerinde flaş gelişme! Nakde ihtiyacı olan mutlaka incelesin resmen duyuruldu Bankalar tarafından sağlanan ihtiyaç, taşıt ve konut kredileri nakit ihtiyacı olan vatandaşların gündeminde yer alıyor. Çeşitli giderleri nedeniyle ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi çekmek isteyenler güncel faiz oranlarını merak ederken listeler güncellendi.
Herkes altın yatırımında onun ne dediğini merak ediyordu! Merkez Bankası faiz kararı ile ağzını bir açtı pir açtı Herkes altın yatırımında onun ne dediğini merak ediyordu! Merkez Bankası faiz kararı ile ağzını bir açtı pir açtı Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunan altınla ilgili uzman değerlendirmeleri merak ediliyor. Uzmanlar söz konusu değerlendirmelerini yatırımcı ve yatırımcı adayları için sıralarken bir yandan da borcu ve düğünü olanlar altının nasıl seyredeceğine dair değerlendirmeleri araştırmaya devam ediyor. Son olarak TCMB tarafından açıklanan faiz kararının ardından beklenen altın değerlendirmesi de geldi.
81 ilde milyonlarca araç sahibi için son uyarı yapıldı! Ödemeniz çıktı 31 Ocak'tan sonra faiz işleyecek 81 ilde milyonlarca araç sahibi için son uyarı yapıldı! Ödemeniz çıktı 31 Ocak'tan sonra faiz işleyecek Araç sahibi olan her vatandaşın belirli dönemlerde bazı ödemeleri yapması gerekiyor. Söz konusu ödemelere 2024 yılında bir yenisi daha eklenirken bu ödemeyi yapmayanların faiz ödemesi gerekeceği açıklandı.
Flaş gelişme gençler için duyuruldu! 150 bin TL çekeceksiniz tek kuruş faiz ödemeyeceksiniz Flaş gelişme gençler için duyuruldu! 150 bin TL çekeceksiniz tek kuruş faiz ödemeyeceksiniz Artan maliyetler nedeniyle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların kredi tekliflerini incelemeye devam ediyor. Ülkemizde de yüksek kredi faizleri nedeniyle kampanya beklentisi devam ederken beklenen haber geldi.
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin ödemeler başladı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin ödemeler başladı! Milyonlarca çalışan yapılan ek ödemelerle ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Ek ödeme almaya hak kazanan vatandaşlar için önemli bir açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklama ile hesapların kontrol edilmesi istendi.
Kana kana su bile içemeyeceksiniz! Yeni zam suyu kursakta bıraktı alırken 3 kere düşüneceksiniz Kana kana su bile içemeyeceksiniz! Yeni zam suyu kursakta bıraktı alırken 3 kere düşüneceksiniz Artan maliyetlerle beraber yeni zamlar da birbiri ardına duyuruluyor. Zam gelmeyen bir kalem neredeyse kalmazken bu kez damacana su kullananlar için kötü haber verildi.
Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek! Bu destek sadece kadınlara! O isim bizzat açıkladı 100 bin lira hibe edilecek! Ülkemizde çeşitli alanlarda kadınlar için verilen destekler bulunuyor. Söz konusu desteklere olan ilgi her geçen gün artarken yalnızca kadınları ilgilendiren bir destek daha açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçek yağında gümrük vergisi oranlarında indirim Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçek yağında gümrük vergisi oranlarında indirim Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre ayçiçek tohumu ve ham çiçek yağında gümrük vergisi oranlarında indirim uygulanacağı ifade edildi.
Aile destek ödemesi hesaplara yattı mı, ne kadar oldu, zamlandı mı? Aile destek ödemesi hesaplara yattı mı, ne kadar oldu, zamlandı mı? Bakanlık tarafından vatandaşlar için yapılan aile destek ödemeleri hakkında merak edilmesinin ardından zamlı ödemelerin hesaplara yatıp yatmadığı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Ankaralılar poşetini kapan BİM'e koşsun! Aktüel ürün oldu 1 LT'si 19.90 TL'den satılacak Ankaralılar poşetini kapan BİM'e koşsun! Aktüel ürün oldu 1 LT'si 19.90 TL'den satılacak BİM 30 Ocak 2024 Salı günü aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Poşetini kapan Ankaralılar hemen BİM'e koşsun aktüel ürün oldu!
Garanti bankası başvuru yapan müşterilerine özel anında faizsiz 30 bin TL verecek! Garanti bankası başvuru yapan müşterilerine özel anında faizsiz 30 bin TL verecek! Ocak ayı için Garanti Bankası tarafından yayımlanan kart kampanyalarına göre başvuru yapanlara özel taksit imkanı ile 30 bin TL verileceği ifade edildi.
Bakanlık açıkladı! Doğal gaz ve elektrik faturalarına zam gelecek mi? Bakanlık açıkladı! Doğal gaz ve elektrik faturalarına zam gelecek mi? Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından doğal gaz ve elektrik faturaları hakkında açıklamalara yer verildi. Bu çerçevede zammın öngörülmediği ifade edildi.