Ekonomi

Nakde sıkışan kaçırmasın ilaç gibi gelecek! Ziraat Bankası 10.000 TL kredi verecek Nakde sıkışan kaçırmasın ilaç gibi gelecek! Ziraat Bankası 10.000 TL kredi verecek Nakit paraya sıkışanlara kamu bankaları kredi musluklarını sonuna kadar açarken
Keçiören Çankaya Yenimahalle Mamak Etimesgut! Evi işyeri arsası olanlar 962 TL ödemeniz çıktı Keçiören Çankaya Yenimahalle Mamak Etimesgut! Evi işyeri arsası olan Ankaralılar 962 TL ödemeniz çıktı Milyonlarca Ankaralıya son dakika duyurusu geldi. İşyeri, arsası, tarlası, konutu olan Ankaralılar tapunuz varsa o tarihte ödemeniz çıkacak!
Ay sonu indirimleri başladı! Renault Megane Sedan yeni fiyat listesi! Ay sonu indirimleri başladı! Renault Megane Sedan yeni fiyat listesi! Türkiye’nin en çok tutan otomobillerinden olan Renault Megane Sedan için Ocak 2024 ay sonu fiyat listesi açıklandı. Sıfır kilometre Renault Megane Sedan indirimli olarak kaç TL’ye satılıyor?
Fiat Egea Ocak 2024 ay sonu fiyat listesi değişti! Fiat Egea Ocak 2024 ay sonu fiyat listesi değişti! Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları araştırma konusu yapılmaya devam ediliyor. Fiat Egea fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Fiat Egea kaç TL’ye satılıyor?
ING Bank’tan emeklilere 5.000 TL hediye nakit para! ING Bank’tan emeklilere 5.000 TL hediye nakit para! ING Bank tarafından açıklanan son kampanyada emeklilere 5.000 TL hediye nakit para sürprizi yapıldı. Emekliler ING Bank’a başvuru yaparak 5.000 TL tutarındaki hediyelerini alabiliyorlar.
SGK'dan yeni denetim! Yapanların emekli maaşları kesiliyor! SGK'dan yeni denetim! Yapanların emekli maaşları kesiliyor! SGK’dan bazı emeklilere kötü bir sürpriz hamlesi geldi. Bazı emeklilerin emeklilikleri iptal edilirken yapılan tüm ödemeler de faizi ile geri isteniyor.
Ankara'da ortalama konut fiyatı 2 milyon lirayı aştı! Ankara'da ortalama konut fiyatı 2 milyon lirayı aştı! Türkiye'de ortalama konut fiyatları yükselmeye devam ederken Ankara'da ortalama konut fiyatı 2.5 milyon lira sınırına dayandı. Ankaralıların ev sahibi olması zorlaştı.
Devlet bu şartı taşıyan her haneye 3.385 TL yardım ödeyecek Devlet bu şartı taşıyan her haneye 3.385 TL yardım ödeyecek Devlet, destek ödemelerine tüm hızıyla devam ediyor. Aktarılan son habere göre Aile Bakanlığı, o şartı taşıyan her haneye tek seferlik 3.385 TL nakit para yardım ödemesi yapacak. Başvuru şartları ve başvuruların nereye yapılacağına ilişkin merak edilen detaylar haberimizde..
300.000 TL bütçe ile satın alınabilecek 2. el otomobillerin fiyat listesi! 300.000 TL bütçe ile satın alınabilecek 2. el otomobillerin fiyat listesi! İkinci el otomobil piyasasında son fiyatlar merak konusu oluyor. 300.000 TL bütçe ile ikinci el otomobil piyasasından Ocak 2024 itibariyle hangi araçlar satın alınabilir?
Uzman isim yatırımcılara beklenen tarihi açıkladı! Gram altın için kritik tarih belli oldu Uzman isim yatırımcılara beklenen tarihi açıkladı! Gram altın için kritik tarih belli oldu Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklamalara göre gram altın için beklenen kritik tarihin belirlendiği ifade edildi.
Cebinde çantasında cüzdanında madeni parası olanlar bunu hemen kontrol edin! 5 25 50 kuruş 1 TL'deki Darphane gerçeği ortaya çıktı Cebinde çantasında cüzdanında madeni parası olanlar bunu hemen kontrol edin! 5 25 50 kuruş 1 TL'deki Darphane gerçeği ortaya çıktı Para piyasalarında yaşanan artışla beraber enflasyon ve maliyet yükselişleri de devam ediyor. Yaşanan artışla beraber hemen her kalemde zam haberi gelirken bu kez madeni paralarla ilgili bir gerçek daha gündem oldu. Madeni paraların üretimindeki maliyet artışları Darphaneyi farklı alternatiflere yönlendirirken cebinde çantasında cüzdanında madeni parası olanların dikkat etmesi gereken o gerçek açıklandı.
Emekliye ek zam mesaisi bu kez hızlı başladı! Zammın adını duyan telaşa düştü maaşlar erimeye başladı Emekliye ek zam mesaisi bu kez hızlı başladı! Zammın adını duyan telaşa düştü maaşlar erimeye başladı Asgari ücrete gelen zammın ardından yeni yıl, emekli ve memur maaşlarına yapılan zam düzenlemesi ile beraber hemen her kalemde de yeni zamlar duyuruldu. Yeni zamların açıklanması ve emekliye ek zam düzenlemesinin yapılması ile beraber şimdiden maaşlar da erimeye başladı.