Ekonomi

Merkez Bankası zorunlu karşılıklar hakkında tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliği yayımladı! Merkez Bankası zorunlu karşılıklar hakkında tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliği yayımladı! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından bugün yayımlanan Resmi Gazete'de zorunlu karşılıklar hakkında tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliğin duyurulduğu ifade edildi.
Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Ek Çerçeve Anlaşması Protokolü imzalandı! Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Ek Çerçeve Anlaşması Protokolü imzalandı! Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) ve Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) ile Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Ek Çerçeve Anlaşması Protokolü imzalandı.
Uzman isim İslam Memiş yeni hafta için tarih vererek gram altın uyarısında bulundu! Uzman isim İslam Memiş yeni hafta için tarih vererek gram altın uyarısında bulundu! Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte yeni haftada hangi bant aralıklarının takip edileceği yönünde bilgilendirmeler yapıldı.
Kamu bankası Halkbank akaryakıt harcamalarınıza özel 150 TL hediye edecek! Kamu bankası Halkbank akaryakıt harcamalarınıza özel 150 TL hediye edecek! Halkbank tarafından Ocak ayı için yayımlanan son kampanyaya göre banka tarafından akaryakıt harcamalarınıza özel toplamda 150 TL hediye edileceği öğrenildi. Kampanya detayları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Türk-İş Başkanı Atalay'dan kamu işçisine ek zam açıklaması geldi! Türk-İş Başkanı Atalay'dan kamu işçisine ek zam açıklaması geldi! Bugün Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay tarafından kamu işçisine ek zam konusunda açıklamalara yer verildi. Bu çerçevede gündemde yer alan bu konular için görüşmelerin başlayacağı hakkında mesaj verildi.
Tehlikeli fay hatları tek tek açıklandı büyük tehlike kapıda! Milyonların yaşadığı o bölgelerde riskin arttığı duyuruldu Tehlikeli fay hatları tek tek açıklandı büyük tehlike kapıda! Milyonların yaşadığı o bölgelerde riskin arttığı duyuruldu Ülkemizde yaşanan depremlerin yıkıcı boyutlarından dolayı vatandaşlar da bir deprem fobisi oluştu Depremlerin yıkıcı boyutu endişe verici bir hal alırken son günlerde 5 üzerinde depremlerin artışı da uzmanları harekete geçirdi. Tehlikenin arttığı bölgeleri sıralayan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, kritik açıklamalar yaparak bazı bölgeleri uyardı.
Ocak 2024 TÜİK enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Ocak 2024 TÜİK enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Yılın ilk enflasyon verisi için gözler TÜİK'ten gelecek açıklamaya çevrildi. TÜİK tarafından açıklanacak olan enflasyon verileri şimdiden merak konusu olurken ocak ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı.
Piyasa kahinleri düğümü çözdü! Kimse aldırış etmeden hücum edecek yatırımın adı değişecek Piyasa kahinleri düğümü çözdü! Kimse aldırış etmeden hücum edecek yatırımın adı değişecek Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunan altın için uzmanların açıklamaları ezber bozmaya devam ediyor. Uzman değerlendirmeleri yakından takip edilirken altın ve para piyasaları için yapılan son değerlendirme ile altın yatırımcısının tercihinin ne olacağı merak edilmeye başlandı.
Ev hanımlarına müjde ilk ağızdan verildi! 2024 yılına damga vuracak karar açıklandı ev hanımlarına prim desteği geliyor Ev hanımlarına müjde ilk ağızdan verildi! 2024 yılına damga vuracak karar açıklandı ev hanımlarına prim desteği geliyor Ev hanımlarına emeklilik hakkı verileceğine ilişkin pek çok haber ardı ardına geliyor. Emeklilik hakkı ile ilgili olarak gelişmeler yakından takip edilirken bu kez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, binlerce ev hanımı için beklenen açıklamayı yaptı.
Emekliye ek zamdan erken emekliliğe kadar açıklamayı bizzat bakan yaptı! Türkiye'de emeklilik senaryosu değişiyor Emekliye ek zamdan erken emekliliğe kadar açıklamayı bizzat bakan yaptı! Türkiye'de emeklilik senaryosu değişiyor Türkiye'de belirli yıllar boyu belirli şartları karşılayarak çalışanlar için emeklilik hakkı doğarken bu kez ezber bozan bir açıklama geldi. Türkiye'de erken emeklilikten güncel emekli maaşlarına ek zamla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sürpriz açıklamalara yer verdi.
Milyonları ilgilendiriyor mecburi tutuldu! 48 saat içinde bu ödemeyi yapmazsanız faiz işleyecek! Milyonları ilgilendiriyor mecburi tutuldu! 48 saat içinde bu ödemeyi yapmazsanız faiz işleyecek! Ülkemizde belirli dönemler içerisinde ödenmesi gereken bazı vergiler bulunuyor. Bu vergilerin zamanında ödenmemesi durumunda ise faiz işlendiği bildirilirken milyonları ilgilendiren bir ödemenin de 48 saat içinde yapılması gerektiği bildirildi.
Fahiş Fiyata satılan konutlar artık çok daha kolay tespit edilecek! Fahiş Fiyata satılan konutlar artık çok daha kolay tespit edilecek! Son yılların en çok can sıkan konularından olan fahiş fiyata satılan konutlar ile ilgili vatandaşları sevindirecek bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulacak olan sistem sayesinde normalden çok daha pahalı satılan konutlar kolayca tespit edilecek.