Ekonomi

Bakanlık vergi usulü genel kanunu Resmi Gazete'de duyurdu! Bakanlık vergi usulü genel kanunu Resmi Gazete'de duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan son tebliğ ile birlikte vergi usulü genel kanununda değişikliğe gidildiği ifade edildi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Altında beklenen tarih açıklandı! Bu sene gram altın zirve seviyelerde kazandıracak Altında beklenen tarih açıklandı! Bu sene gram altın zirve seviyelerde kazandıracak Gram altın hakkında merak edilenlerin artmasının ardından ünlü ekonomist tarafından bu sene hangi tarihte zirve rakamları yoklayacağı hakkında açıklama yapıldı.
Cüzdanında kredi kartı olan vatandaş sevinecek! Aidat ödemeye son şimdiye kadar ödediklerinizi de geri talep edebilirsiniz Cüzdanında kredi kartı olan vatandaş sevinecek! Aidat ödemeye son şimdiye kadar ödediklerinizi de geri talep edebilirsiniz Ülkemizde nakit parasını harcamak istemeyen ya da nakit parası olmadığı için ihtiyaçlarını kredi kartı ile gideren vatandaşlar zaman zaman sorun yaşıyor. Bankalar tarafından verilen kredi kartlarında aidat ödemeleri sorun teşkil etmeye devam ederken bu kez müşterinin lehine bir karar alındı.
Ankara'da Şubat ayı tüp fiyatları açıklandı! Büyük mutfak tüpü küçük tüp fiyatı kaç TL oldu? Ankara'da Şubat ayı tüp fiyatları açıklandı! Büyük mutfak tüpü küçük tüp fiyatı kaç TL oldu? Şubat ayının gelmesi ile fiyat güncellemeleri devam ederken Ankara'da Şubat ayı tüp fiyatları açıklandı. İpragaz, Aygaz, Milangaz büyük mutfak tüpü ve küçük tüp fiyatları belli oldu.
Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun! Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun! Milli Emlak üzerinden devlete bağlı satışlar yapılmaya devam ediyor. Konut, arsa, tarla gibi taşınmaz fiyatlarının hayli arttığı dönemde Hazine'ye ait konut alanlarının satışa çıktığı öğrenildi. 24 adet konut alanının satıldığı il belli olurken 537 bin liradan başlayan fiyatlarla satış yapılacağı öğrenilfi.
2 yıl geri ödeme yok tek kuruş faiz yok! Bakanlık harekete geçti 48 ay vade ile ödenecek bir derde deva olacak 2 yıl geri ödeme yok tek kuruş faiz yok! Bakanlık harekete geçti 48 ay vade ile ödenecek bir derde deva olacak Ülkemizde artan maliyetler nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacı da giderek artıyor. Maliyet artışları nedeniyle nakit paraya ihtiyaç duyanlar bankaların kredi paketlerine başvuru yaparken hükümetin aldığı kararla bakanlığın harekete geçtiği ve vatandaşlar için kredi desteği sağlanacağı bildirildi.
Cüzdanda para bırakmayacak zam! Milyonlarca vatandaşın kullandığı tüp fiyatlarıyla artık cep yakıyor Cüzdanda para bırakmayacak zam! Milyonlarca vatandaşın kullandığı tüp fiyatlarıyla artık cep yakıyor Evinde, dükkanında doğal gaz bulunmayan milyonlarca vatandaş tüp kullanıyor. Tüp fiyatları son dönemde aldıkları zamlarla cep yakarken şubat ayı ile beraber yeni zamlar da gündeme geldi. Tüp fiyatlarının artması ile beraber 81 ilde cüzdanda para bırakmayacak zamlı fiyatlar da belli olmuş oldu.
Milyonlarca kadın için bakan açıkladı! Çalışmalara başlandı artık sizde emekli olabileceksiniz Milyonlarca kadın için bakan açıkladı! Çalışmalara başlandı artık sizde emekli olabileceksiniz Ülkemizde emekli olma amacıyla çalışma hayatına devam eden vatandaşlar, emekli olacakları gün için geri sayıyor. Çalışma hayatı olmayan kadınların emekli olma hayalleri bulunurken Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde de ev hanımlarına emeklilik vaadi verilmişti. Emekli olabilmek için bekleyen kadınlara ilk müjde de bizzat bakan tarafından verildi.
Bugünden itibaren gecikme faizi işleyecek milyonları ilgilendiriyor! E-Devlet ekranından kontrol edin Bugünden itibaren gecikme faizi işleyecek milyonları ilgilendiriyor! E-Devlet ekranından kontrol edin Ülkemizde her yıl belirli dönemlerde ve belirli tarih aralıklarında ödenmesi gereken vergi dilimleri bulunuyor. Her yıl ödenen vergilerin süresinin takip edilmesi gerekirken bu sürelerin geciktirilmesi durumunda vergi mükellefinin borcuna faiz işleniyor.
81 ilde yaşayan sürücüleri ilgilendiriyor! Yeni ceza miktarı açıklandı yolda bunu yapmanın bedeli 1506 TL olacak 81 ilde yaşayan sürücüleri ilgilendiriyor! Yeni ceza miktarı açıklandı yolda bunu yapmanın bedeli 1506 TL olacak Trafikte can ve mal güvenliğinin sağlanması için uyulması gereken zorunlu kurallar bulunuyor. Bu kuralların ihlali halinde idari para cezası ile cezalandırılan sürücülerin ödeyecekleri miktarlar 2024 yılında artış gösterdi. Artan ceza miktarlarının ardından 81 ildeki sürücüleri ilgilendiren ve sıklıkla ihlal edilen bir cezanın bedeli de bin 506 lira olarak açıklandı.
Son Dakika! 2024 Ocak FED faiz kararı açıklandı Son Dakika! 2024 Ocak FED faiz kararı açıklandı Bugün gelen bir son dakika açıklamasına göre 2024 yılı FED faiz kararının açıklandığı ifade edildi. Bu kararın ardından ise piyasalardaki son durum ise merak konusu oldu.
Bankadan büyük kampanya! Ziraat Bankası internet harcamalarınıza özel 300 TL hediye edecek Bankadan büyük kampanya! Ziraat Bankası internet harcamalarınıza özel 300 TL hediye edecek Ocak ayı için Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanyaya göre banka tarafından internet harcamalarına özel toplamda 300 lira hediye edileceği ifade edildi.