Ekonomi

TBMM'den geçti karar Resmi Gazete'de duyuruldu! KÇÖ'de prim ödeme gün sayısı düşürüldü TBMM'den geçti karar Resmi Gazete'de duyuruldu! KÇÖ'de prim ödeme gün sayısı düşürüldü Ülkemizde çeşitli ekonomik veriler hakkında alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak duyurulmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ederken KÇÖ'de prim ödeme gün sayısına ilişkin önemli kararlar alındı.
100 bin TL sermaye desteği açıklandı! İş kuracak olan milyonlar dikkat kesilsin 100 bin TL sermaye desteği açıklandı! İş kuracak olan milyonlar dikkat kesilsin Maliyet yükünün artması ile beraber pek çok kalemde zam haberine yer verilirken iş kuracak gençler için 100 bin liralık sermaye desteği de açıklandı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşın dikkatini çeken destek açıklamasının detayları merak konusu olurken iş kuracak olan milyonlar için açıklama tek bir ağızdan yapıldı.
Emekliler beklenen haber geldi karar yayımlandı! Resmen zamlı ödeme alacaksınız Emekliler beklenen haber geldi karar yayımlandı! Resmen zamlı ödeme alacaksınız Emekli maaş zammına ilişkin gelişmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Emekli maaşlarına ilişkin zam açıklamasının ardından kararın netleşmesi beklenirken 6 milyona yakın emekli için beklenen haber geldi.
Yeni Merkez Bankası Başkanı olarak atanan Fatih Karahan kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkanı olarak atanan Fatih Karahan kimdir? TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifasının ardından en çok araştırılan konu yerine gelecek yeni ismin kim olacağı şeklinde olmuştu. Resmi Gazetede yayınlanan kararda yeni TCMB Başkanının Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan kimdir? Fatih Karahan özgeçmişi
Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu! Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu! Hafize Gaye Erkan'ın istifasının ardından Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Yeni Başkanının kim olacağı merak ediliyordu. Resmi açıklamanın yapılması ile birlikte yeni Merkez Bankası Başkanının Fatih Karahan olduğu öğrenildi.
Hafize Gaye Erkan istifa etti! Yeni TCMB Başkanı kim olacak? Hafize Gaye Erkan istifa etti! Yeni TCMB Başkanı kim olacak? Ekonomi dünyasını derinden sarsan haber az önce geldi. 9 aydır görevinin başında olan ve Türkiye ekonomisi için radikal kararlar alan TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden istifa etti. Yeni TCBM Başkanı kim olacak?
Bu indirim STOK yaptırır! A101'da dev kağıt havlu tuvalet kağıdı İNDİRİMİ 149.90 TL'den 64.50 TL'ye düştü Bu indirim STOK yaptırır! A101'da dev kağıt havlu tuvalet kağıdı İNDİRİMİ 149.90 TL'den 64.50 TL'ye düştü Vatandaşın ucuz alıveriş adresi A101 kasa arkası indirimli ürünler için beklenen yeni fiyatları duyurdu. Tuvalet kağıdı ve havlu kağıt fiyatları için stok yaptıracak indirimi açıkladı.
TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa mı etti? TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa mı etti? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddiaların ardından vatandaşlar gerçeği öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Merkez Bankası Başkanı istifa mı etti? Hafize Gaye Erkan neden istifa etti?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek duyurdu! TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti! Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek duyurdu! TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son dakika basın duyurusu yayımladı. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifa ettiği duyurulurken Bakan Şimşek'in açıklaması ile Bankaya yeni bir atama gerçekleşeceği öğrenildi.
Vatandaşın canı fena yanacak! 250 lira birden zamlandı Vatandaşın canı fena yanacak! 250 lira birden zamlandı Zam yağmuru her geçen gün daha da şiddetlenerek devam ederken yeni zam haberi vatandaşın cebini yaktı.
Servis ücretlerine dev zam geldi! Çocuğu okula giden ailelerin cüzdanları alev aldı Servis ücretlerine dev zam geldi! Çocuğu okula giden ailelerin cüzdanları alev aldı Okul servis ücretleri bütçeleri zorlamaya devam ederken son akaryakıt zamlarının ardından bir ilde daha okul servislerine zam yapıldığı öğrenildi. Okul servislerine yapılan zamlar vatandaşların gündeminde yer edinirken açıklanan zam 'eyvah' dedirtti.
Milyonları ilgilendiren ceza açıkladı! 81 ilde denetimler başladı cüzdanınızda o hali varsa 2610 TL para ödeyeceksiniz Milyonları ilgilendiren ceza açıkladı! 81 ilde denetimler başladı cüzdanınızda o hali varsa 2610 TL para ödeyeceksiniz Türkiye'de pek çok konuda denetimler gerçekleştiriliyor. Yapılan denetimlere her geçen gün bir yenisi eklenirken bu kez 81 ilde yaşayan vatandaşlar için cezası 2 bin 610 TL olan bir idari para cezası açıklandı.