Ekonomi

Aile gençlik fonu başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Aile gençlik fonu başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Yeni evlenecek olan çiftlerin merakla beklediği Aile gençlik fonu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından başvuru şartlarının belli olduğu ifade edildi.
İŞKUR günde 650 TL ödeme ile iş sahibi yapacak! İşte başvuru şartları İŞKUR günde 650 TL ödeme ile iş sahibi yapacak! İşte başvuru şartları 2024 yılı için İŞKUR tarafından yapılan son açıklama ile birlikte günde 650 TL ödeme ile işbaşı eğitim programına alacağını duyurdu. Bu kapsamda program hakkında detaylar ise merak konusu oldu.
Bakan Şimşek'ten yeni Merkez Bankası başkanı açıklaması! Güvenimiz tamdır Bakan Şimşek'ten yeni Merkez Bankası başkanı açıklaması! Güvenimiz tamdır Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yeni Merkez Bankası başkanı Fatih Karahan hakkında açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalarda güvenin ve desteğin tam olduğundan bahsedildi.
240 ay vadeli konut kredisi! Garanti BBVA 2 Milyon TL'nin taksit tablosunu yayınladı! 240 ay vadeli konut kredisi! Garanti BBVA 2 Milyon TL'nin taksit tablosunu yayınladı! Konut kredisi kullanmak için banka banka maliyetler merak edilirken Garanti BBVA’dan 240 ay vadeli konut kredisi sürprizi geldi. 240 ay vadeli 2 Milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?
Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ilk kez konuştu! Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ilk kez konuştu!
Devletten kötü gün yardımı! 2.423 TL ödeme yapılıyor! Devletten kötü gün yardımı! 2.423 TL ödeme yapılıyor! Devlet tarafından vatandaşlara yapılan destek ödemelerine dair yeni gelişmeler yaşanıyor. Buna göre devlet kötü gün yardımı olarak vatandaşlara 2.423 TL dağıtmaya başladı.
Sosyal yardım gelir şartı değişti! Aile Bakanlığı yeni rakamı açıkladı! Sosyal yardım gelir şartı değişti! Aile Bakanlığı yeni rakamı açıkladı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım verilecek vatandaşlardan istenen gelir şartında değişikliğe gidildiğini resmen açıkladı. Ne kadar aylık geliri olanlar sosyal yardım alabilecekler.
Emeklilik yaşında 4 yıl indirim! SGK açıkladı, prim desteği de verilecek! Emeklilik yaşında 4 yıl indirim! SGK açıkladı, prim desteği de verilecek! SGK tarafından bazı sigortalıların erken emekli olmalarının sağlanacağı bildirildi. SGK hangi sigortalılara erken emeklilik hakkı veriyor?
Başvuranlara aylık 2.888 TL taksitle borç kapatma kredisi verilecek Başvuranlara aylık 2.888 TL taksitle borç kapatma kredisi verilecek Vatandaşlar geçimlerini kolaylaştırmak ve acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların sunduğu ihtiyaç kredi ve kredi kartlarına yöneliyor. Ancak alım gücünün düşmesinin yanı sıra bankaların artan faiz oranları sebebiyle ödemeler de güçlükler yaşanıyor. Borçlarını kapatmak isteyenler için borç transfer kredisi verilecek!
4.196 TL nakit destek kararı! Aile Bakanlığı paraları yatırmaya başladı! 4.196 TL nakit destek kararı! Aile Bakanlığı paraları yatırmaya başladı! Aile Bakanlığı tarafından sosyal yardımlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli ödemeler yapılmaya devam ediliyor. Bakanlığın yaptığı son açıklamaya göre vatandaşların banka hesaplarına 4.196 TL para yatırılmaya başlandı.
Altında alım fırsatı bekleyenler dikkat! Uzman isim 2024 yılı için beklenen rakamı duyurdu Altında alım fırsatı bekleyenler dikkat! Uzman isim 2024 yılı için beklenen rakamı duyurdu Özellikle son dönemde altın piyasasında yükselişin görülmesinin ardından Altın ve Para Piyasası Uzmanından bu sene için nasıl bir yol izlenebileceği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Market harcaması yapmadan mutlaka başvurun! Halkbank alışverişleriniz için 750 TL hediye edecek Market harcaması yapmadan mutlaka başvurun! Halkbank alışverişleriniz için 750 TL hediye edecek Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan son açıklamalara göre kişilerin yapacağı market ve gıda harcamalarına özel toplamda 750 lira hediye edileceği öğrenildi.