Ekonomi

Zaman daralıyor iki ilçede tehlike çanları çalıyor! 7 büyüklüğünde bir deprem her şeyi yerle bir edebilir Zaman daralıyor iki ilçede tehlike çanları çalıyor! 7 büyüklüğünde bir deprem her şeyi yerle bir edebilir Deprem ülkesi olan Türkiye'de uzmanların deprem uyarıları da yenileniyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11 ili etkilemesinin üzerinden tam 1 yıl geçerken uzmanların da uyarıları da devam ediyor. 7 büyüklüğündeki bir depremin 2 ilçe için tehlike oluşturduğundan bahseden uzmanlar detayları da duyurdu.
Emekliler hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! Karar Meclis'ten geçti imzalar atıldı yeni ödemeler hesaplarda Emekliler hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! Karar Meclis'ten geçti imzalar atıldı yeni ödemeler hesaplarda SSK ve BAĞKUR emeklileri için yeni dönem resmen başladı. Emekli zammının ardından maaş farkının ödenmesi için bekleyen vatandaşlar için açıklama geldi. Emeklilere yapılan ilave zammın ardından ödemelerin hesaplara geçeceği tarih de belli oldu.
PTT depremzedelere bireysel kargo gönderisinde yüzde 30 indirim uygulayacak! PTT depremzedelere bireysel kargo gönderisinde yüzde 30 indirim uygulayacak! Bugün PTT tarafından yapılan son açıklamalara göre depremzede vatandaşlar için kargo gönderiminde yüzde 30 indirim uygulanacağı ifade edildi.
Garanti Bankası başvuru yapan müşterileri için 3 bin TL hediye edecek! İşte detaylar Garanti Bankası başvuru yapan müşterileri için 3 bin TL hediye edecek! İşte detaylar Şubat ayı için Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklamaya göre başvuru yapan müşterilere özel toplamda 3000 TL hediye edileceği öğrenildi.
SSK, BAĞKUR zamlı emekli maaş farkları hesaplara yattı mı, maaş farkı ödemesi ne zaman yapılacak? SSK, BAĞKUR zamlı emekli maaş farkları hesaplara yattı mı, maaş farkı ödemesi ne zaman yapılacak? Milyonlarca emekli maaş farklarını alacakları tarih için geri sayıma başladı. Maaş zammıyla ilgili sürpriz bir açıklamaya yer verilirken emeklilerin gözü de alacakları zam farkına çevrildi.
Merkez Bankası'ndaki depremin ardından uzman isimden flaş tahminler! Mayıs ayından sonra yatırımcıyı büyük sürpriz bekliyor Merkez Bankası'ndaki depremin ardından uzman isimden flaş tahminler! Mayıs ayından sonra yatırımcıyı büyük sürpriz bekliyor Ülkemizde yatırımı bulunan ya da yatırım planı olanlar piyasanın ilerleyen seyrine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Piyasaların nasıl şekil alacağı merak edilirken bunun yanında yatırımlarını ne yönde gerçekleştirecekleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler uzman değerlendirmelerini takip ediyor.
Şubat 2024 Aile Destek Paketi zamlandı mı, ne kadar oldu, ödemeler ne zaman yapılacak? Şubat 2024 Aile Destek Paketi zamlandı mı, ne kadar oldu, ödemeler ne zaman yapılacak? Aile Destek Paketi hakkında merak edilenler şubat ayı ile beraber arttı. Şubat ayında Aile Destek Ödemelerinin ne kadar olduğu, ödemelerin zamlanıp zamlanmadığı merak edilirken bir yandan da şubat ayı ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği araştırma konusu oldu.
Yatırımcının tercihi değişti alanın cebi bayram edecek! Ev alamayanlar hemen baksın parasını pul etmesin Yatırımcının tercihi değişti alanın cebi bayram edecek! Ev alamayanlar hemen baksın parasını pul etmesin Elinde TL bulunanlar paralarının değer kaybetmemesi için çeşitli yatırımlar yapmaya devam ediyor. Vatandaşın yatırımları devam ederken hangi yatırım aracının daha fazla kazanç sağladığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede yatırımcının ezberini bozan bir yatırım aracı daha gündem oldu.
SSK BAĞKUR emeklisine hayırlı olsun! Resmen belli oldu şubat ayı müjdeler ile geldi SSK BAĞKUR emeklisine hayırlı olsun! Resmen belli oldu şubat ayı müjdeler ile geldi SSK ve BAĞKUR emeklilerinin gündeminde maaş zamları yer alıyor. Maaş zamlarına ilişkin gelişmeler vatandaşlar için tartışma konusu olmaya devam ederken SSK ve BAĞKUR emeklisini ilgilendiren zam kararına ilişkin bu kez ödeme tarihleri gündem oldu. Emekliler için beklenen açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapıldı.
5 sene satmayacağım diyenlere 0,49 faizle taşıt kredisi verilecek! ÖTV düzenlemesi geliyor ilk kez alacaklar müjde 5 sene satmayacağım diyenlere 0,49 faizle taşıt kredisi verilecek! ÖTV düzenlemesi geliyor ilk kez alacaklar müjde Türkiye'de enflasyon artışı nedeniyle TCMB tarafından alınan kararlar kapsamında faiz artışına gidiliyor. Faiz artışları vatandaşların gündeminde yer alırken kredi faizlerinin durumdan etkilenerek yükselmesi ile beraber yükselen araç fiyatları karşısında vatandaşın da nakde olan ihtiyacı arttı. Nakit ihtiyacı artarken araç almak isteyenler için düşük faizli kredi kampanyası bir kez daha gündeme geldi.
Herkes kar yağışı bekliyordu şaşırtan haber az önce geldi! Önlemlerini alın şemsiyeleri çıkartın fena bastıracak Herkes kar yağışı bekliyordu şaşırtan haber az önce geldi! Önlemlerini alın şemsiyeleri çıkartın fena bastıracak Hava durumu verileri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar Meteoroloji verilerini yakından takip ediyor. Meteoroloji verileri gündem olurken hava sıcaklıklarına ilişkin yapılan uyarılar da kamuoyunun bilgisine sunuluyor. Yurt genelinde hava durumu verileri açıklanırken kar yağışı bekleyenler için kötü haber geldi.
Sıfır faizli kredide son düzlük! Başvurusunu o tarihe kadar yapanlara resmen 2 yıl geri ödemesiz verilecek Sıfır faizli kredide son düzlük! Başvurusunu o tarihe kadar yapanlara resmen 2 yıl geri ödemesiz verilecek Artan kredi faizlerinin ardından nakit ihtiyacını gidermek için bankaların kredi imkanından yararlanamayanlar zor günler yaşıyor. Çeşitli giderleri nedeniyle nakde ihtiyaç duyan vatandaşlar kredi kampanyası beklerken bakanlıktan açıklama geldi.